č.v.e.k.a 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 naj vam skaklja,drobenclja in obilo dobre volje da. Vesel Božič in veliko srečnih in uspešnih dni v novem letu ,želim! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Opica je družabno bitje. Kljub temu je zelo posesivna in egocentrična.Tako se nam v letu 2004 obetajo centralistično ali celo avtoritativno naravnana dejanja - najbrž vseh različnih "vlad" - tako lokalne kot evropske, da o svetovnem policaju ne govorimo. Prav je, da smo tudi sami pozorni na svoja dejanja - vsak trenutek in da raje kot na oblasten načinreagiramo z ljubeznijo Tako bo naš svet boljši, lepši in srečnejši. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. december 2003 Avtor Prijavi Deli 24. december 2003 ejjjjj optimizem velja Po drugi strani je inteligentna in v povezavi s tem iznajdljiva.Upajmo na najboljše Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 ejjjjj optimizem velja Po drugi strani je inteligentna in v povezavi s tem iznajdljiva.Upajmo na najboljše Ravno v tem grmu tiči zajec - Opica je inteligentna (iznajdljiva) - in ima rada ustaljene družbene norme! To je dobro, kadar smo mi opice, kadar pa smo kaj drugega..... Optimizem in pesimizem sta slepa za trenutek - za resničnost. Veljata Ljubezen in Sreča. Žalost in veselje le vodita do tega spoznanja... Znanka mi je rekla: "Konec Sveta bo takrat, ko bom jaz umrla!" Zatorej živimo Ta trenutek. Imamo ga na pretek. In ko smo zares v tem trenutku, smo srečni. Večinoma to doživimo le malokrat - največkrat, ko smo do ušes zaljubljeni. Pravijo pa: Tisti, ki ljubi, je ves čas samo v tem trenutku! .... Vojko P.S. V razmislek! Napis na vratih gostilne: "Jutri pivo zastonj!" Napis na trafiki: "Pridem takoj!"Napis na trgovini: "Danes zaprto" ? Kdaj se bo to zgodilo? Izjava ljubljene osebe: "Ljubim te" Kdaj? Koga? Kako? Čemu? Zakaj? Kje? Izjava: "Ljubim" ... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanit 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 joj... da mi je biti opicaaaaaaa ha ha ha ha !!!! Citiraj Actas: carpe diem, quam minimum credula postero(Horac: Odes, I, 11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 joj... da mi je biti opicaaaaaaa ha ha ha ha !!!!Kdo ti brani? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Kitajsko novo leto se začne 22. 1. 2004. Novo leto se po pravilu vedno začne po drugi mladi Luni, po zimskem sončnem obratu. Kitajsko leto Opice traja eno leto, torej točno do 9. 2. 2005. Osebe rojene v letu opic bodo imele dobro in koristno leto. Leto opice pa je tudi zelo dobro leto za osebe rojene v letu zmaja in podgane. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Ja, Cveka, si me spomnila, da bo moj sin star ze 12 let! Pise pa o relaciji Opica/Zmaj: 'Opica lahko nadmudri celo inteligentnega Zmaja, sicer se ful dobro stekata' - (nekaj takega).To je res - ful dobro se stekam z Opicami. Fino, ko bo glih Opica...Odbito leto torej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. december 2003 Avtor Prijavi Deli 25. december 2003 ne vem kaj...ampak nekaj mi pravi,da bo ,prihajajoče, leto,dobro leto.Je kriva opica,pujsek ali petelin in morda celo mušica ,mi je total vseeno. Ampak.....opice imam rada...ja ja ja ljubezen na prvi pogled Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Osebe rojene v letu opic bodo imele dobro in koristno leto. Leto opice pa je tudi zelo dobro leto za osebe rojene v letu zmaja in podgane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. december 2003 Avtor Prijavi Deli 25. december 2003 tut Opica gre, ide preko trupel lahko, pa se pole nardi neumna kot, da ni njeno maslo časa manjka potem pa bližnjice ubere Srečno tudi tebi! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. december 2003 Avtor Prijavi Deli 25. december 2003 kakor kdaj.Včasih pa Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Kdaj pa kdaj je ocitno dobro biti **opica** Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Kdaj pa kdaj je ocitno dobro biti **opica** Seveda, seveda Cosma. Vedno, če se ne bojiš karme! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...T&f=7&t=615&hl= Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 kaj bodo pa mačkice počele v letu opice? sam upam da ne bo :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. december 2003 Avtor Prijavi Deli 26. december 2003 kaj bodo pa mačkice počele v letu opice? sam upam da ne bo :xx!:tudi mačkicam se dobro piše ...z ozirom na to,da imajo izostrene čute...in krempeljce mislim,da se bo najslabše,če sploh lahko tako rečem,pisalo tigrom :o|o: Še naprej...srečnega in zdravega vsem Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. december 2003 Avtor Prijavi Deli 26. december 2003 Kdaj pa kdaj je ocitno dobro biti **opica** očitno Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 JUPIIIIIIII............za izostrene čute......hi hi in krempeljce č.v.e.k.a. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Mickeni zmajček pa ma vse pooolnooo planov za 2004........hm.......me prav zanima al bodo zvezde v 2004 ogenj strelčkajočim zmajčkom naklonjene........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 ssssssssssssssss........Kaj pa kače? Bom poiskala pa napisala kaj nas čaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 sem nekje brala, da za nas prasicke ne bo ravno najlepse leto..... da bo stres, pa polno nestabilnosti...ko se opice izzivljajo, prasici trpijo...sem zivela dolgo z eno opico, pa je blo v redu, sicer dosti drame, ampakopice so tko prebrisane, da se jim je zdelo za malo se znasat nad naivnimi svinjami, tako, da se je dobro koncalo...mogoce boste pa naslednje leto vsi ostali tako uzivali, da se bomo se mi prasicki malo nalezli..... zmajcek mick...ne se sploh bat, zmaji se vedno znajdejo...pa se nikoli niso bolani za povrh, kar je plus!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 mislim,da se bo najslabše,če sploh lahko tako rečem,pisalo tigrom :o|o: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 mATEJA, tINKA - Mick - Zmaji se res vedno znajdemo, sploh pa energija Opice sede Zmaju in bo torej za Zmaja leto gud. .... opice so tko prebrisane, ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Kaj pa konji? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.