Skoči na vsebino

2004

č.v.e.k.a

Recommended Posts

• Komentarji 69
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mick - Zmaji se res vedno znajdemo, sploh pa energija Opice sede Zmaju in bo torej za Zmaja leto gud.  x^x

Jeah...... :onfire: :onfire: ....eno točno tako leto rabim..........gud :palec: ....ga že nekaj časa ni bilo...... :xx!: ....pozdrav marsovski zmajklji x:Xx x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Guest SaTurNina

Ja.. se sprašujem kako bo leto opice delovalo, na kozo..s podznamenjem konj..

sploh nevem s kom se dejansko ujema koza(konj)... nekdo mi prišepetava da sm s konji če se družm pa z psi..čist podivjana..oz. da psi ratajo čist podivjani če so zmano..hm.. xDDx

Mickeni zmajček pa ma vse pooolnooo planov za 2004........hm.......me prav zanima al bodo zvezde v  2004 ogenj strelčkajočim zmajčkom naklonjene........ x^x

hej ,

zmajčki ste najboljši partnerji opice ....pisalo se vam bo zeloooo dobro,posebej v vaši podjetnosti.Mal pa boste morali popaziti na svoje zdravje...

xsmx xsmx xsmx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Ja.. se sprašujem kako bo leto opice delovalo, na kozo..s podznamenjem konj..

sploh nevem s kom se dejansko ujema koza(konj)... nekdo mi prišepetava da sm s konji če se družm pa z psi..čist podivjana..oz. da psi ratajo čist podivjani če so zmano..hm.. xDDx

mhmmmmm kozice pa boste v naslednjem letu precej plodne x:Dx x:Dx x:Dx

Konj pa koza hmmmmm koza je trdoživa in skromna živalca..Ne bi smelo bit prevelikih težav x:Dx xsmx

podgane smo pa tko podgane

hej....podgance boste blestele v vseh lučkah...nič bat....ste pametne ,iznajdljive in takoj ko začutite nevarnost se znate umakniti v drugo luknco v zidu al pa kakšen odtočni kanal hehehe...težko vas je ujet....

Z opico se boste ujele,to je pa glavno. xsmx xsmx xsmx xsmx

zmajčki ste najboljši partnerji opice ....pisalo se vam bo zeloooo dobro,posebej v vaši podjetnosti.Mal pa boste morali popaziti na svoje zdravje...

:onfire: :onfire: xokkx ....hm.....ja bi rekel, da bo to drugo držalo :sori: x^x ......pa upam, da prvo tudi :palec: x:Dx x:px :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

hej....podgance boste blestele v vseh lučkah...nič bat....ste pametne ,iznajdljive in takoj ko začutite nevarnost se znate umakniti v drugo luknco v zidu al pa kakšen odtočni kanal hehehe...težko vas je ujet....

a pol bo doma končno mir, haha, mam enga trmastga opičjaka xrolleyesx

bom blestela v vseh lučeh, pa notranji mir bom baje našla, ej, kdaj bo drug let, komi čakam :onfire:

a pol bo doma končno mir, haha, mam enga trmastga opičjaka xrolleyesx

bom blestela v vseh lučeh, pa notranji mir bom baje našla, ej, kdaj bo drug let, komi čakam :onfire:

tud jest xsmx xsmx xsmx ....nekaj mi pravi,da bo bolše kot letošnje....

Huh, čveka, tole s plodnostjo o kozicah je pa kar konkretna... trditev :blink: (prevod: kot da bi me s kladivom po glavi x:Dx x:o)x )

kozica in bivol? da vidimo x;)x x:Dx x:Dx x:Dx :wacko: :blink:

dobrovoljni pa pa

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Podgana pa... hm kaj je že za podgano....ahja bivol... ? kako gre pa to... hehe, ja vse skp pa jasno v letu opice... sip redstavljam da ljubeznivo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Podgana pa... hm kaj je že za podgano....ahja bivol... ? kako gre pa to... hehe, ja vse skp pa jasno v letu opice... sip redstavljam da ljubeznivo...

če asociiraš opico x:Dx x:Dx x:Dx zabavno x:Dx

• 3 weeks later...

Ops, a danes je to... KUl - nekaj pomembnega delava... x;)x x^x x8Dx :palec:

Poki, fajn, ko si spomnil, Bobnar, ti imas zdaj se nekaj dni itak D obdobje... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mislim,da se bo najslabše,če sploh lahko tako rečem,pisalo tigrom xrolleyesx  :o|o:  

:huh: :mellow: :ermm: :OO:

ma ne verjam!

tigr gre po svoje, je dovolj ponosen, da se ne bo ukvarjal z pretkano opico! :palec:

sicer pa se lahko umaken in prezivi. opica pa mora spletkart za tisto kar on ze itak obvlada!

Leto opice pa je tudi zelo dobro leto za osebe rojene v letu zmaja in podgane.

Iz tvojih ust v božja ušesa x:)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...