Marsa 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Leto opice pa je tudi zelo dobro leto za osebe rojene v letu zmaja in podgane.Iz tvojih ust v božja ušesa Jo. Zivjo, Cookie! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Kitajski horoskop?ivalska znamenja azijskih deµel so odvisna od lune oziroma od luninega leta.Znamenja na zahodu so odvisna od sonca in planetarnih konstelacij.V Aziji torej povpra±ajo,ali so rojeni pod srečno luno.Lunino leto obsega dvanajst mesecev ali lun in azijsk..iz internetahttp://users.volja.net./shoroskop/kitajski.htmhttp://www.gimvic.org/projekti/timko/2002/...i_zgodovina.htmhttp://www.vedezevanje-sp.si/portal/conten...ents.php?cid=63 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Hmm, Poki, azurni pa niso ravno najbolj... tale sloscenakitajska...Na straneh s kitajskim horoskopom bi vsaj pricakoval, da bo pravi podatek za tekoce obdobje, namrec - tam so podatki za ovco (to pa je pac koza, ki je pred opico). :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Leto opice pa je tudi zelo dobro leto za osebe rojene v letu zmaja in podgane.Iz tvojih ust v božja ušesa Jo. Zivjo, Cookie! sej vem mal velik citiram ampak tole sem morala, končno leto tud zame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Kaj pa kačica??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 KITAJSKI HOROSKOP - SPLOŠNO1. Žilava podgana. Nihče je ne more ukaniti. Nabrita je kot le kaj in nihče je ne more zvabiti v past. 2. Dokaj neprijeten bivol. Na smrt resen in prepričan, da na svet ni prišel zato, da bi se zabaval. 3. Razumen tiger. Vse dobro premisli in si tako prihrani marsikatero težavo. 4. Melanholična mačka. Morda je med vsemi najzahtevnejša in najmanj družabna. 5. Diskreten zmaj. Za zmaja se zdi skoraj preskromen. 6. Tale kača je prava naočarka. Filozof po naravi, zelo inteligentna in morda malce preveč abstraktna. 7. Korenjaški konj. Prav redke zvrsti. Zanesljiv je, vendar mu v življenju ne bo vedno lahko. 8. Pametna koza. Najboljša med vrstnicami. Vse zna in ima dosti domišljije. 9. Vestna opica, čeprav je tudi tukaj vse relativno. 10. Zlati petelin. Prav redka ptica. V njem boste odkrili mnoge dobre lastnosti. 11. Pes čuvaj. Zanesljiv, vendar strašno nemiren. 12. Sramežljiva svinja. Zelo spodobna - skoraj preveč za prase.iz interneta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 KRATKA ZGODOVINAKitajski lunin koledar je najdaljši časovni zapis v zgodovini, saj izhaja iz leta 2637 pr.n.š., ko je bil razložen prvi cikel zodiaka. En cikel zavzema 60 let, sestavlja pa ga pet enostavnih ciklov, vsak po 12 let. Februarja, leta 1984 se je začel 78. cikel, končal pa se bo februarja, leta 2044. Vsako leto enostavnega cikla predstavlja ena izmed 12 živali. Po legendi naj bi te živali izbral Buda, ki je, preden je zapustil Zemljo, pozval k sebi vse živali. Prišlo jih je le dvanajst. V zahvalo je vsaki dodelil eno izmed let enostavnega cikla, po vrsti, kakor so prihajale k njemu. Prva je prišla podgana, za njo bivol, sledili pa so mu tiger, mačka, zmaj, kača, konj, koza, opica, petelin, pes, zadnji pa je prišel še svinja. Tako se po izročilu žival, ki vlada letu, v katerem si rojen, skriva v tvojem srcu in pooseblja tvojo osebnost.IZ INTERNETA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Kako se počutimo posamezniki v letu opice: 04.-podgana:Sreča, dobiček in napredek. Lahko rešljivi problemi, nov član družine. bivol:Zmeren zaslužek, zabava in družinski odnosi. Nujno potovanje ali bolezen. tiger:Nelagodno in ranljivo počutje, prisilni položaj, brez moči za napredek. mačka:Svetla obzorja in nepričakovana pomoč. Miroljubni zasebni in družbeni odnosi, zmeren zaslužek. Čas za iskanje novih priložnosti in sprememb. zmaj:Pridobitve v znanju in tehnično usposabljanje, čeprav ni takojšnjih rezultatov. Uresničitev načrtov terja investicije, brez špekulacij. kača:Pomoč prijateljev ali nadrejenih. Prijetna doživetja, kljub nesporazumom v družini. Nujno se je treba izogibati odkritim spopadom in prepirom. konj:Nekaj premostljivih skrbi in ovir. Pretirana pričakovanja, nujni kompromisi. koza:Angažirano leto. Lahek zaslužek, toda nepredvideni izdatki. Novi koristni sodelavci, več potovanj, manjše zdravstvene težave ali nesporazumi v domačem okolju. Priporočljiva previdnost pred lovci na tajne informacije. opica:Odlično, uspešno in poslovno leto. Samostojna dejavnost in priznanja. Glavoboli zaradi podrejenih in dolžnikov ter prevelike izčrpanosti. petelin:Zmerno in stabilno leto. Z vloženim trudom in pravimi stiki so načrti uresničeni, toda družinsko življenje zanemarjeno. Popolna izčrpanost. pes:Težko leto zavoženih načrtov in neizpolnjenih obljub. Denarne izgube, a spoznanje pravih prijateljev in odkritje storjenih napak. Razočaranja. merjasec:Aktivno preskusno leto. Poslovni spori ali celo zdravstvene težave. Problemi so rešljivi le z mučnimi kompromisi. Splošna nezaupljivost. http://www.gape.org/geeklog/public_html/ar...8890&mode=print Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Poki Piše:kača:Pomoč prijateljev ali nadrejenih. Prijetna doživetja, kljub nesporazumom v družini. Nujno se je treba izogibati odkritim spopadom in prepirom Nesporazumi....to bo zaradi bobnov......čeprav........je ati začel popuščat yes pomoč prijateljev ali nadrejenih(učiteljev ) Ok, kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Poki - lepo, da si vzameš čas Že prvi del drži - spoznanje, kdo so tvoji prijatelji - me je že na začetku januarja doletelo Hja....saj vem..ta jupiter mi dela zdaj kaos....kile samo gor...bi res bilo dobro ob nedeljah se postiti Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Vse lepo in prav, ampak kakšen nov družinski član o ne to pa ne - hm, a da bi bila teta to šteje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Kitajsko leto 2004 je leto Opice Kitajsko Novo leto se začne 22. 1. 2004. Osnovno pravilo je, da se Novo leto vedno začne po drugi mladi Luni po zimskem sončnem obratu. Po kitajskem zodiaku leto Opice (Les) traja eno leto, torej točno do 9. 2. 2005, za razliko od našega (zahodnega pogleda na zodiak), ki traja en mesec. Osebe rojene v letu Opic bodo lahko imele dobro in koristno leto. Po zakonitosti trikotnika v zodiaku je leto 2004 tudi lahko zelo dobro leto za osebe rojene v letu Zmaja in Podgan. Osebe rojene v letu Psa morajo biti zelo previdne, ker je to za njih zelo zahtevno in težko leto, lahko se pa v letu energije Opice naučijo, da uživajo v življenju in da pustijo svoje kvalitete na površini. Če upoštevamo eno letno ciklično obdobje, potem lahko rečemo, da je to rumeno leto 2004, ker je energija elementa Prst 5 v magičnem kvadratu Lo Šu v sredini. Rumena barva je najbolj ravnovesna barva barvne lestvice. Zato energija leta, Prst 5, vsebuje najvišjo stopnjo ravnovesja med skrajnostjo energij Ognja in Vode (Pet tokov Jin in Jang). Vendar je zelo koristna in nujna, dobra informacija, da se morajp osebe, ki imajo najbolj vplivno (ali drugo vplivno) energijo Prst 5, izogibati pretirani uporabi rumene barve! Morda, in to poredkoma, lahko uporabljajo najbolj svetlo (pastelno) rumeno barvo na oblačilih, ampak resnično zelo previdno. V letu Opice ljudje iščejo načine, da se zabavajo in da je življenje manj resno, zato narašča zanimanje za vse vrste zabav (filmi, glasba, gledališča, TV…). Energija je tekom leta razigrana in vesela, vendar ves čas na meji dobrega okusa in kontrole! Največji problemi v letu 2004 so na področju komunikacij, ker upoštevanje drugih, toleranca in moralne norme prihajajo v krizo. Ker mnogi tega leta izgubljajo kriterije lepega obnašanja, je med ljudmi manj razumevanja, več pa obrekovanja in brezobzirnosti. Spoštovanje pravic in potrebe drugih postajajo manj pomembne, premetenost in norčevanje iz ljudi lahko zamenjajo spoštovanje. Izdajanje zaupnih informacij, škandali, prevare in laži lahko tega leta dobijo velike razsežnosti ter povzročijo bankrote velikih korporacij, rast sive ekonomije in inflacije. Poskusi, ki se bodo izvajali, so na meji moralnih norm, lahko so pa tudi celo nevarni za človeško zdravje. Povsem normalno je, da mnogi v letu Opice raziskujejo načine s katerimi bi lahko dosegli svoje cilje in ambicije. Zanimanje za moč, uspeh in denar raste, mnogi so, na žalost, prezasedeni za materialne vrednote. Energija leta 2004 je za razliko od energije leta 2003 – hitra. Pozornost ljudi se naravno premika od romantičnega k intelektualnemu. Komunikacija postaja pomembna, osebni interesi tega leta imajo prednost nad skupnimi. Vprašanja meja v komunikacijah so v centru pozornosti mnogih, ker se zaradi obrnjenosti vase in lastnih interesov ljudje ne ozirajo dovolj eni k drugim. Prva polovica leta je bolj umirjena in mehkejša, ljudje so bolj obsedeni z ideali. V drugi polovici leta – posebej od jeseni naprej – je energija bolj ostra in ljudje se bodo usmerjali h konkretnim ciljem in dosežkom. Vprašanja splošnega moderniziranja in izboljšanja postajajo zelo pomembna, kar pripelje do razvoja znanosti in novih tehnologij. Ker so inovacije v naraščanju, so možna nova odkritja in iznajdbe. Odličen čas je, da se dela na lastnih mejah, da se občuti lastna mera in da se sebi da pravica, da ne sprejemamo tistega, kar nam ne odgovarja. V letu 2004 se učimo ne forsirati drugih, biti v kontaktih popustljivi, vendar jasni in določni. V letu Opice se lahko naučimo zabavati in uživati v sebi in z drugimi, kot tudi v medsebojnih razgovorih. Za mnoge bo to leto moralnih preizkušenj, ko se bodo opredeljevali za manipulacijo ali za iskrenost in poštenje. Vsem od srca želim srečna vsa Nova leta: Vzhodna, Zahodna in Osebna. iz pozitivk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Kakšno malenkost o tem, kako in kaj v letu opice, se da za vsa znamenja kitajskega zodiaka najti tudi v najnovejši številki Karme plus, ki je na policah kioskov od petka. Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 ŠE to mi je treba vedet kako mi bo šlo v prihodnosti jaz še za sedanjost komaj vem.... in preteklost se komaj spomnim... hehe, prihodnost pa se je že veselim, sam mi bolj mal zanima kaka je, dokler si mislim da je dobra je dobra, dokler mislim da je slaba je slaba, pa je prov vseeno skor boljš da ne vem.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 8. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2004 mislim,da se bo najslabše,če sploh lahko tako rečem,pisalo tigrom :o|o: ma ne verjam!tigr gre po svoje, je dovolj ponosen, da se ne bo ukvarjal z pretkano opico! sicer pa se lahko umaken in prezivi. opica pa mora spletkart za tisto kar on ze itak obvlada! težka bo...pretkana in gibčna opica mu sede na hrbet in kaj potem Postane ,neke vrste,vohunček ...bogi,bogi tigerček težko se bo zmazal. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Hehe Cveka... A si ti Opica? Sory, ce sem iz konteksta in se to ze ve... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Jaz pa pes... ...ko sem prebrala tole napoved...sem pomislila, hja, kaj se pa sploh potem ženem...če so očitno vsi moji načrti obsojeni na propad.. :xx!: Ampak, saj ne morem prespati leta...ane? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 , lahko se pa v letu energije Opice naučijo, da uživajo v življenju in da pustijo svoje kvalitete na površini. Astra vse se da, samo malo bolj pozitivno je treba razmišljatx;)x C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 ...bogi,bogi tigerček težko se bo zmazal. :o|o: ... iz česa se bom težko zmazala, Č.v.e.k.a Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 podgana:Sreča, dobiček in napredek. Lahko rešljivi problemi, nov član družine. O.. Pi.... nisem še planiral družine letos.... ahja še je čas tja do decembra, ja mrbit enga strelca naredimo a ? hehe ajd, to je najbrž za podgane 12 let starejše od mene, jaz bom v vzel pa srečo dobiček in napredek.... lahko rešljivi problemi mi niso všeč, za družino pa še ni čas... vrjemte mi,... čeprav bi rad povečal tole malo slovenijo za kakega državlljana, mi to trenutno ne pade na pamet.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.