Skoči na vsebino

Napoved za zadnji teden 2003/prvi teden 2004

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2003/napoved.php?t=53"][b]Napoved za 53. teden 2003/ 1. teden 2004[/b][/url] - [b]29. december 2003 - 4. januar 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url] ...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Otozna, saj tako tudi bo, cisto do konca leta, zacetek novega pa bomo bolj ali manj preziveli uzitkarsko, da bo kar se tega tice vstop v leto kar kul.. Precej pa odstekano... vsi bomo polni naboja....
Tudi bo elektricnosti se dosti v ozracju in kar kaksne shtale ziher, vendar bo nekako... hm, vseeno v bistvu pozitivno nastrojeno, ful pa bo raznoraznih (mocnih) obcutkov, sentimenti (*to se mi zdi nisem nic posebej poudarila)...
Morda pa se dodam - ker je pomembno, da se naravnamo cimbolj na kul in na :2src:

Nic ne bo hudega, ce darila ne bomo oddali 31. - 1. bo zelo v redu, prav tako se 2., sploh ce bo slo za nakit ali zelo vredne zadeve. :)

:palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aja, p.s.:
a ste opazili/si opazila, Otozna, da sem vtaknila v napoved Astrine nasvete in napotke (predjedi, slavnostne jedi, pogrinjek...), da bodo tudi tam na broju, ker itak veckrat vtaknem kaksne nasvete ipd., tu pa so kar pri napovedi (ker pri nasvetih dem dodala ze 'zdravljenje macka') ;) ...

Picasso

saj bo lepo minil tudi zadnj teden tega leta.
morda je treba tudi malo brzdati svoja pričakovanja,
se prepustiti toku dogodkov, a jih vseeno toliko spremljati,
da nas ne odnesejo predaleč od željene smeri.
predvsem pa se moramo imeti radi in to dragim tudi pokazati.
mislim, da je to ena od začimb lepih trenutkov. x:)x
P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

:vragec:

hehe

glede na to, da delam ceu nou let u K4:
"prav tako se je bati pretiranega popivanja in zal tudi drugacnih zastrupitev, tako si na zabavah, kjer se pricakuje tudi kaj mocnejsega, nujno priskrbimo tudi najosnovnejso prvo pomoc, najpomembneje pa je, da so v njej poleg ostalih nujnih pripomockov tudi izotonicni napitki"
zna bit she lushtno... x:Dx x:o)x x:o)x x:o)x x;)x

666 x:Xx -ou....marsiki za tole napoved x:)x x;)x
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

[quote name='Marsa' date='29. Dec 2003 ob 15:40']aja, p.s.:
a ste opazili/si opazila, Otozna, da sem vtaknila v napoved Astrine nasvete in napotke (predjedi, slavnostne jedi, pogrinjek...), da bodo tudi tam na broju, ker itak veckrat vtaknem kaksne nasvete ipd., tu pa so kar pri napovedi (ker pri nasvetih dem dodala ze 'zdravljenje macka') ;) ...[/quote]
sem :palec:
moram to večkrat prebrat, posebej tist o vrstnem redu pribora, da ne bom od mize kdaj vstala, pa rekla al lahk mal na LN skočim x:Dx

Otozna - ti kar skoch! x;)x x^x :palec:

Aakhut - ja, res, malo popazit pa pogledat, vec moznosti predoziranja, bo pa odbito, kar uranovsko, tako da bos najbrz uzival, saj nam bo pasalo nekaj poceti, ne bomo lenobno naravnani, sploh pa takole... Po mojem se bos imel cisto fino. :)

Helena - thanx za tole, se bom potrudila... x:Ix x:Xx :vio:

Danes pa sem v napoved dodala se Astrine praznicne jedi, tako je zdaj vse lepo na broju...
Ce boste tako iskali Astrine (izjemno koristne in zazelene) napotke, nasvete in recepte v zvezi s prazniki, so tokrat tudi na Napovedi, na katero se itak lahko zlinkate z osrednje strani LN...
Tudi je link na recepte za odpravljanje macka... ;)
(tule pa se link na temo na forumu, ki pa linka do nje nisem podala na napovedi, ker vsebuje prevec balasta, premalo pa je nanizanih konkretnih napotkov in se ti ne da brati: [url="http://www.lunin.net/forum/index.php?act=ST&f=21&t=758&hl=ma%E8ek"]Mačel - kako ga odpraviš?[/url])...

Torej - vsem zelim vse lepo na Silverstrovo in udoben in ugoden prehod v novo leto - v praznicnih dneh pa cimvec uzitkov in lenarjenja (1.,2.).

:palec: :palec: :palec:

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...