Little_Girl 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Vcasih se mi zdi, da vsak samo hiti in se nikoli ne ostavi za trenutek...zamujajo najlepse stvari na svetu... Petje ptic,igro vetra...vonj marjetic,... Sploh nihče več ne opazi,da je treba nekoga ljubit,da živiš... Če ne ljubiš je tvoje srce samo mrtva senca v duši,ki tava in tava a ne najde odgovora! Pa magari ljubiš vonj poletnega dežja.... NEKOGA MORAŠ LJUBIT!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Ja...samo..koga... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Almira, najprej sebe ...... saj veš Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 "Radost, ki jo s kom deliš, je dvojna radost."(Christoph August Tielg)Saj..prav maš Umetnica... Saj bo..nekak.. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Almira, saj razumeš point če imaš sebe rad, je to že pol od dveh x!x , če se nimaš, ni nič ne skrbi za jutri, kajti jutrišnji dan bo imel svojo lastno skrb.dnevu zadostuje njegova lastna teža iz nove zaveze (sem prečitala iz LK, ki sem ga danes dobila za darilce - thx Marsa&Mitja) Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 No....in zdaj bodo prazniki, pa vsaj štirje frej dnevi in bomo vsi skupaj imeli malo več časa.....ne bo treba divjati skozi življenje.......pa se vsaj zdej ustavimo........povejmo svojim dragim, da jih imamo radi, jim posvetimo svoj čas, jih pocrkljajmo, se pogovarjajmo z njimi, pojdimo na sprehod, zaužijmo lepoto narave, pocartljajmo naše živalce, osrečimo koga.....a ni to velika moč.....imeti moč osrečiti .............no, pa lunatkom tudi kak pošljimo........Izkoristite prihodnje dneve Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 No....in zdaj bodo prazniki, pa vsaj štirje frej dnevi in bomo vsi skupaj imeli malo več časa.....ne bo treba divjati skozi življenje.......pa se vsaj zdej ustavimo........povejmo svojim dragim, da jih imamo radi, jim posvetimo svoj čas, jih pocrkljajmo, se pogovarjajmo z njimi, pojdimo na sprehod, zaužijmo lepoto narave, pocartljajmo naše živalce, osrečimo koga.....a ni to velika moč.....imeti moč osrečiti .............no, pa lunatkom tudi kak pošljimo........Izkoristite prihodnje dneve Mick Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 "Ravnaj z ljudmi, kot bi bili takšni, kakršni bi morali biti, in pomagal jim boš, da postanejo to, kar so zmožni postati."(Johann Wolfgang Goethe) Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 ..no, pa lunatkom tudi kak pošljimo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 ......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 "Iskren nasmeh zgane nekaj globoko v nas: našo hvaležnost za izkazano prijaznost." Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 "Iskren nasmeh zgane nekaj globoko v nas: našo hvaležnost za izkazano prijaznost." Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Življenje ni praznik, temveč delovni dan. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Življenje je namenjeno praznovanju.Ne bi smelo biti tako, da nas na to dejstvo opozarjajo le posebne priložnosti, ki nas odtrgajo od vsakdana.Moder človek zna najti razlog za to, da si iz slehernega dneustvari poseben dan. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Življenje je preveč kratko in človek si ga ne sme greniti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 saj ravno zato je pa prav, da je vsak dan posebej nov praznik, nov začetek, novih 24 ur novih priložnosti Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Življenje je cvet, ljubezen v njem med. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 vsem lunatkom želim veliko medu v letu 2004 Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Življenje nas naredi trde, kjer smo mehki in mehke, kjer smo trdi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Pa ker res življenje kr beži..zato bi se morali malo ustaviti mi, ljudje in si privoščit malo več prijaznosti, ljubezni, radodarnosti v tem našem svetu..."Nasmeh nas nič ne stane,vendar čudežno deluje.Obogati tistega,komur je namenjenin ne osiromaši tistega,ki ga poklanja.Zablesti kot sončni žarek,a spomin nanj lahko ostane za vedno.Nihče ni tako bogat, niti tako reven,da si ga ne bi mogel privoščiti.Z njim lahko vsak samo pridobi.Nasmeh prinaša srečo v hišo,pozdrav prijatelju,pomoč pri sklepanju poslov.Je počitek utrujenemu,kažipot zgubljenemu,sončni žarek žalostnemuin najboljše naravno zdravilo proti jezi.Ni ga moč kupiti,izprositi ali ukrasti,ker ima vedno vrednost samo,kadar se ga podarja." Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Almira Kako štartaš nasmeh....! Smeh je nalezljiv. Nalezeš se ga kot gripo. Ko se mi je danes nekdo nasmehnilsem se začela tudi jaz smejati. Zavila sem za vogal, in nekdo je videl moj nasmeh. Ko se je tudi on nasmehnil, sem ugotovila, da sem mu nekaj dala. Pomislila sem da ima nasmeh vrednost, in ugotovila, da se izplača. En nasmeh kot ta, lahko prepotuje svet. In ko začutiš, da se te prijemlje nasmeh, ne pusti da ugasne samo pri tebi Torej zaštartajmo s to epidemijo, in začnimo okuževati naše okolje. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Če me razočara življenje danes, me razveseli morda jutri. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Če me razočara življenje danes, me razveseli morda jutri. saj danes ne traja samo en trenutek, traja, traja, traja.... Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Živimo in umremo, toda kaj je bolje, ne vemo ne vi, niti jaz. Byron Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Živimo in umremo, toda kaj je bolje, ne vemo ne vi, niti jaz. Byron mogoče je pa to vedel lord byron, ki je to misel obelodanil Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.