Skoči na vsebino

Življenej..kr bežii....

Little_Girl

Recommended Posts

• Komentarji 52
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nekoč... pred davnimi časi.... je živel fant, ki se je rodil z enim samim namenom - da bi postal najbolj USPEŠEN, LJUBEČ in BOGAT ČLOVEK na palnetu. Njegovo poslanstvo je bilo, da vsakomur pokaže, da je v življenju najpomembnejša LJUBEZEN. Ko je fant odrastel, je živel življenje, ki se je oddaljilo od njegovega poslanstva..... (kako znano :o|o: )

Nekega dne ga je obiskal njegov dober prijatelj, ki je POTREBOVAL njegovo pomoč. Prijatelju je prisluhnil in mu OBLJUBIL, da mu bo pomagal, TAKOJ KO BO imel malo več časa, KAJTI ravno sedaj je preveč zaseden z drugimi POMEMBNIMI stvarmi. Bil dokaj znan in poslovno uspešen in dobival je številna pisma, vendar nanje NI ODGOVARJAL in na mizi se jih je nabralo za lep kupček. Imel je tudi čudovito ženo in krasnega sina. Oba je imel ZELO RAD, toda zaradi OBILICE DELA, številnih poslov in premnogih sestankov, ŽAL, ni bilo časa, da bi jim POSVETIL več skupnih trenutkov. Vedno bolj in bolj se je oddaljeval od svojih VREDNOT, POSLANSTVA in LJUBEZNI. V nekem usodnem trenutku PA, ko je bil spet na poti k novemu poslu ga je VESOLJE USTAVILO - izgubil je življenje in zapustil je ta svet z goro nedokončanih stvari, OBLJUB in zamisli. Njegov večni JUTRI, je za vekomaj postal NIKOLI.

Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča
Deli na socialnih omrežjih

S tole zadevo se jaz ubadam zadnji dve leti. Prej sem več let delala 2, nekaj časa celo 3 službe, tako da so se listi na koledarju zares zelo zelo hitro obračali. Tistih nekaj urc na teden, ko sem imela časa, sem morala poskrbeti doma za določene gospodinjske zadeve, tako da sem bila zaradi časovne stiske prisiljena delati po vsaj 2 stvari hkrati.

Težko je verjeti, ampak sem se težje privadila na umirjen tempo. Vsak trenutek sem hotela do konca izkoristiti v smislu čim več stvari opraviti, slepa sem bila pa za vse ostalo in prav prijetno se je učiti Živeti. Zdaj namenoma delam le po 1 stvar naenkrat, odvadila sem se jesti in brati hkrati, učim se opazovati naravo in spremembe v njej. Ko takole malo umiriš korak, postane življenje še lepše. :wub: :inocent: xupx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Nekoč... pred davnimi časi.... je živel fant, ki se je rodil z enim samim namenom - da bi postal najbolj USPEŠEN, LJUBEČ in BOGAT ČLOVEK na palnetu. Njegovo poslanstvo je bilo, da vsakomur pokaže, da je v življenju najpomembnejša LJUBEZEN. Ko je fant odrastel, je živel življenje, ki se je oddaljilo od njegovega poslanstva..... (kako znano :o|o: )

Nekega dne ga je obiskal njegov dober prijatelj, ki je POTREBOVAL njegovo pomoč. Prijatelju je prisluhnil in mu OBLJUBIL, da mu bo pomagal, TAKOJ KO BO imel malo več časa, KAJTI ravno sedaj je preveč zaseden z drugimi POMEMBNIMI stvarmi. Bil dokaj znan in poslovno uspešen in dobival je številna pisma, vendar nanje NI ODGOVARJAL in na mizi se jih je nabralo za lep kupček. Imel je tudi čudovito ženo in krasnega sina. Oba je imel ZELO RAD, toda zaradi OBILICE DELA, številnih poslov in premnogih sestankov, ŽAL, ni bilo časa, da bi jim POSVETIL več skupnih trenutkov. Vedno bolj in bolj se je oddaljeval od svojih VREDNOT, POSLANSTVA in LJUBEZNI. V nekem usodnem trenutku PA, ko je bil spet na poti k novemu poslu ga je VESOLJE USTAVILO - izgubil je življenje in zapustil je ta svet z goro nedokončanih stvari, OBLJUB in zamisli. Njegov večni JUTRI, je za vekomaj postal NIKOLI.

Ta pa je fejst žalostna zgodba... :C: :sori:

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Težko je živeti vedno na istem mestu- malo izveš. :eek:

Japonski

zato so pa pogruntal internet x:Dx x:Dx x:Dx VSE NA ENEM MESTU........ RAZVAJENA GENERACIJA :vragec:

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...