candlelight 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Dragi Lunatki, prosila bi vas za pomoč, ker se sama ne morem spomniti, kaj bi napisali na majčke. Ekipa 25 ljudi gremo na smučanje in smo si zadali, da si naredimo majčke z napisom. Upam, da mi lahko kdo pomaga in hvala že vnaprej! Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Oj. Odvisno za kaj gre... Skoda ker nisi nic okoliscin drugih podala... Totalni abervezniki... Snezni zanesenjaki...Kdor gre gor, ni nujno, da pride tudi dol...Kdor gre gor, ni nor...Slovenian ski ultra hyper team Pozor! Zabe na smuciscu (se ste iz LJ)...Konec koncev - kdor ne smuca, ni Slovenc. a je to ze mogoce kje? Lahko da je cisto brez veze, ker si ne predstavljam sploh kako in kaj... a morda pade z vase strani kaka dodatna asociacija, pa bo potem kul.Sporoci potem, kaj ste spedenali. Sicer pa - srecno in dbest na belih smucinah... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 JEST NE ZNAM SMUČAT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 JEST NE ZNAM SMUČAT pika1000 ti bomo pa pomagal, da se boš naučila Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 4. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2004 Oj. Odvisno za kaj gre... Skoda ker nisi nic okoliscin drugih podala... Totalni abervezniki... Snezni zanesenjaki...Kdor gre gor, ni nujno, da pride tudi dol...Kdor gre gor, ni nor...Slovenian ski ultra hyper team Pozor! Zabe na smuciscu (se ste iz LJ)...Konec koncev - kdor ne smuca, ni Slovenc. a je to ze mogoce kje? Lahko da je cisto brez veze, ker si ne predstavljam sploh kako in kaj... a morda pade z vase strani kaka dodatna asociacija, pa bo potem kul.Sporoci potem, kaj ste spedenali. Sicer pa - srecno in dbest na belih smucinah... Marsa hvala, za začetek je kar v redu. Smo ekipa (6 družin), gremo smučat v Chiveto s klubom in imamo s seboj ansambel, se zelo radi zabavamo in smo naštudirali tudi skupinski ples, zaradi katerega si nas bodo Italjani zapomnili. Tudi otroci sodelujejo in že vse znajo. Rabimo samo še nek slogan, ker bomo imeli enake majčke. Mogoče se sliši malo noro ampak, kadar se meni da to vse "zrihtat", vsi radi sodelujejo. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 EVROPI bo she zhal za shiriteu.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 4. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2004 JEST NE ZNAM SMUČAT Pika, ni problem, lahko se kdaj zmenimo in pokažem kako se naredi zavoj na smučkah, samo jest sem še učitelj stare šole! Marsa a si to na slikci "taprava"? (sorry, ne poznam te še) Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Sam Marse še tud ne poznam........samo pa mi zvezde pravijo , da je na slikci "taprava"...............................mačka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 O, thanx Mick. Sem videla tole, pa potem nisem nasla, ko sem vse zivo si odprla in komentirala. Ja, to sem jaz.Malo zakamufilirana, se ve... pac - ti dve ali tri fotke, ki so 'v igri' in jih imam takole, ki sem kolikor toliko pac...Se mi tudi zdi, da ce ze faca neka konkretna, potem naj bo pac moja. p.s. O o, thanx thanx, Mick Mick! ce ne ne bo prislo do izraza, da sem se takole navdusila... ker thanx je bil namrec namenjen da je Mick sploh tole.. nasel in komentiral... a prava ali ne in to... zdaj sele vidim vse... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Hm..........ja, taprave mačke so za cartat, ne ............tudi z besedami Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Totalni aberveznikiKdor gre gor, ni nujno, da pride tudi dol...Kdor gre gor, ni nor...Slovenian ski ultra hyper team Pozor! Zabe na smuciscu Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 zadaj: smucam za... spredaj: lepe noge! sloven-ski fanati slovene snow-whites smucam, torej sem! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 hehe modelski predlogi...men se je dopadla ena majcka, ki sem jo videla na smuciscu in je definitivno pozela najvec pozornosti. In sicer je na njej pisalo Ni ga prasca, cez merjasca.Merjasec je ena koca v hribih, nisem si tocno zapomnila kje. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 6. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2004 Hvala vsem, ki ste mi dali predloge! Se moram še malo z našimi člani pomenit, katerega bi uporabili, ker je vsak po svoje dober. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 O, pa res, fino!! Glej to! Eni so mega!!! :)Kul ko javis, Candlelight, upam, da bos tudi potem - kaj ste se odlocili oz. kaj ste v konci fazi spedenali. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 6. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2004 Seveda bom Marsa, sploh ni problema, z veseljem! Moram še zrihtati tiskanje, aja pa še majčke moram it kupit, pol pa že bo nekaj. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Candlelight, ansambel kar pustite doma, pa raje gipsarja vzemite s seboj. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 6. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2004 Raje imam ansambel! Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Pa fotka ne sme manjkat... x!x x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 To je pozitivno razmisljanje!! Vseeno pa preventiva ne skodi... Ce ne pa vsaj glino ipd. + LKje s sabo. Za kaksen vnet uses bo ze spedenat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 He. BigM pa pac stvaren in prakticen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 pa 5 kil soli boste rabl....che bo prevech leden 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 6. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2004 Pa fotka ne sme manjkat... x!x x!x Astra Ja, potem pa rabmo še fotografa! Upam, da se bo kdo javil! Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.