Skoči na vsebino

...

nimbus

Recommended Posts

Almira, Naky - xsrcx

Vedno znova potem udariš ob zid svojih prepričanj in ugotoviš, kako zaboga si jih mojstrsko in trdno zgradil... :o|o: Tako globoko, da so del tebe in vsake tvoje reakcije, še preden se sploh zaveš, si že naredil... :inocent:

Ah... še eden izmed tistih dnevov, ko je razpoloženje malce bolj dol kot pa gor x;)x Bomo že... že velikokrat smo... prišli nazaj gor od dol x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Vedno znova potem udariš ob zid svojih prepričanj in ugotoviš, kako zaboga si jih mojstrsko in trdno zgradil...  :o|o: Tako globoko, da so del tebe in vsake tvoje reakcije, še preden se sploh zaveš, si že naredil...  :inocent:

:palec: ...to pa men ful znano......od kod le? :vragec: x:o)x x:Ix x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ta teden zvedel, da prevaran v ljubezni... Kak sem razpizdjen, kako je lahko ljubezen tako egoistična, kako bi zagrabil celi svet in ga prebavil v trenutku, kako bi zgrabil najbližjo žrtev in ji zavil vrat, kako bi zakričal!!!

Vem, da bom samo jokal.

Ljubezen je slepa in le v takšno verjamem...

Dobrodošli v naš klub rogonoscev. Ja pred leti se mi je nekaj podobnega zgodilo. Boljš prej, kot poznej. Le kdo je pa rekel da tega ne bo tud' poznej. Hm nikad se ne zna. Kar čas si vzemi, čimbolj se zaposli z nečim in samo pozabi ter poišči drugo.

Ja sam ka mali pao s lipe

Vidva sta se soočila s pobiranjem po razočaranju, to je lažja porcija v taki situaciji, težje je opraviti s svojo vestjo, s slabimi občutki, ki jih ima oseba, ki vara. Po vsaki nevihti se prikaže mavrica, potem pa žareče sonce. Sigurno se je to zgodilo, ker sledi nekaj dosti lepšega, kar pogumno naprej. xupx :detelca: xrosex xwizardx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

težje je opraviti s svojo vestjo, s slabimi občutki, ki jih ima oseba, ki vara. x

S tem pa se ne bi čisto strinjal...........lahko, da sploh nima nobenih blemov......ma, vse to odvisno od okoliščin v katerih pride do "prevare"....... x;)x x^x

K. Čapek

Ne vem.......bo moral komentirati nekdo, ki te zadeve sprejema kot rekreacijo x;)x x^x .....čeprav sem nekje prebral, da je seks ena boljših in bolj zdravih rekreacij :vragec: x:px x:Dx

K. Čapek

težje je opraviti s svojo vestjo, s slabimi občutki, ki jih ima oseba, ki vara. x

S tem pa se ne bi čisto strinjal...........lahko, da sploh nima nobenih blemov......ma, vse to odvisno od okoliščin v katerih pride do "prevare"....... x;)x x^x

Mislim, da ma Mick prav. Nekateri nimajo slabe vesti zaradi prevare. Ko me je bivši prevaral, takrat še nisem vedela za to; in pol je končal z mano s takšno razlago, da rabi čas za sebe, da hoče biti malo sam..in noče zdaj nobene zveze... In pol, ko sva se "uradno" razšla (šla sva na eno kavco), me je še poljubljal in me držal za roko in me božal in me prosil, če bo lahko mel še kakšno šanso pri meni v bližnji prihodnosti...In da obavezno morava ostati najboljša prijatelja... In pol po 1 tednu sem izvedela, da je skup z mojo eno kolegico in da me je prevaral (takrat še ni bilo 100%). A pred 1,5 tednom sem dobila sms od te "moje kolegice", s katero je skup, da mu ne zaupa preveč in da bo jo tud prevaral, kot je že mene, pa njegovo bivšo (to je bilo še pred mano, a jo je prevaral z mano-> jaz pa sem takrat stradala, da sem jaz kriva, da jo je prevaral, a on niti takrat in niti zdaj ni mel slabe volje, slabe vesti pa sploh ne) :xx!: :xx!: :xx!:

No saj vseeno! Pripada preteklosti... x:)x :vio: x:Dx

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

to sm tut jest slušu že, da taki Osebki res tut obstajajo. Morda pa jim je to neko logično prepričanje v layfu :o|o:

xnckrivx hm...

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Citat? Zakaj pa...?

Almira Objavljeno 24. Jan 2004 ob 21:11

--------------------------------------------------------------------------------

QUOTE (pokowc @ 24. Jan 2004 ob 21:01)

to sm tut jest slušu že, da taki Osebki res tut obstajajo. Morda pa jim je to neko logično prepričanje v layfu  

hm...  

To je bilo le zato, ker res obstajajo takšni osebki in jih jaz enostavno ne razumem... Ali jih razumem, le težko... xrolleyesx :sori:

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Ok. Thanx za spodbudne besede. Zdej sem bil deset dni na oddihu in moram priznati, da je res pasalo. No, tito kar je, pač je. Tista od Volka je res praktična in na videz všečna... no, pa malo težje izvedljiva... pač nisem tisti, ki bi skakal iz cveta na cvet ... vsaj do sedaj nisem. Ej, kaj me je najbolj pritegnilo, ko sem bral vaše poste in vse te izkušnje, ki so že za vami je, kako si partnerje lastninimo in kako v bistvu izgubimo svobodo, ko stopimo v zvezo dveh. Zakaj je partner (npr. jaz) razočaran, če spi njegov partner (npr. ona) z drugim? Ali je to egoizem? Je ljubezen egoistična? Ali potemtakem sploh obstaja platonska ljubezen? Ali pa res tista a la Romeo & Julija? Ali je to naravno, da smo takšni ali bi lahko veselo živeli (beri brez egoizma in ljubosumja) tudi v poligamni skupnosti. Mislim...

Ta ljubezen je res hecna... kar neki...

No, če se komu odgovarja, lahko tule malo zafilozofira x;)x

pa-pa

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Nimbus.......o tem smo že kar nekaj rekli na drugih temah........mislim, da "zvestoba"....pa mogoče kaj na "prijateljstvo med moškim ženskami".....pa....ne vem naslova natančno ampak je v zvezi s tem kako ohraniti zaljubljenost......pa še kje verjetno......v temah o seksu x:px .....pobrskaj malo x;)x

Mickeni Tinek x:o)x x:Dx x:Dx

K. Čapek

Mick...bom :palec:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

• 3 weeks later...

Vrba x;)x x;)x x;)x

Hmm, kaj sem mislil s tem da se zaposliš z nečim drugim? Predvsem to, da vključim možgane in poskušam delovati na normalen način. Pa ne vprašaj me prosim, kaj je "normalno" x:Dx Itak človek deluje na več področjih v svojem življenju. Tu mi pride na pamet "All the World's a stage" od Shakespeara. No, v takšnem težkem obdobju, ko ne vidiš daleč naprej, se čuti vpliv tudi na ostalih področjih, kot so delo itd. In si seveda škodujem, če se predolgo pobiram. Zato je pomembno, da ne razmišljam veliko o njej (misli pogojujejo počutje), ker se pri tem počutim prevarano, izdano... sem jezen. Vendar sem ugotovil, da se imam vsaj toliko rad, da si poskušam pomagati. Ni lahko... a gre na boljše. Glede na to kakšen januar je za menoj sije v Februarju sonce. Je pa res, da sem spoznal novo osebo (opa, ni nič, samo prijatla... kolikor sva lahko v takem kratkem času), ki mi pomaga speljati misli stran od nje... enostavno pač sva! Veš Vrba, sva bila dolgo skupaj in sva se imela rada, a je prišel trenutek, ko je hotela nekaj drugega. Sedaj, ko pogledam nazaj imam občutek, da je prav tako, ko se je dogodilo in da morava enostavno naprej.

Lahko bi končal z "Tisto kar me ne ubije me krepi" pa ne bom x;)x

Fernando Pessoa

:palec:

Vem pa, da se bos ti zdaj komaj branil deklet.

Vrba

He, He, kako že pravijo... iz tvojih ust v božja ušes.

Fernando Pessoa

Guest sstane

Oprosti Vrba, sem spoznal nekoč nekje eno virtualno Vrbo, ki je bila sitna, kot hudič, ti pa tako lepo pripoveduješ, pa sem mislil, da je ona zacvetela.

Pa nič ne de, saj je bil kompliment tako tebi namenjen in ne njej x;)x

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Upam, da mu bo bog poklonil tisto kar si zasluži in da bo prenehal izrabljati svojo moč nad nekom, ki se ne more braniti, oz. se ne sme, ker drugače se takoj plača zmanjša za 10 % oz. toliko kolikor se pač hočeš upirat.

Naj bo preklet njegov položaj in denar in vse kar ga spremlja, ker ne vem ali naj se smejim od besa ali naj se zjočem.

Upam, da se bo kdaj sam znašel v položaju v katerega spravlja svoje ljudi da ima od česa živet.

Smrkavec prepotentni !"!! :vragec: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

:bomb: :bomb: :att: :mad2:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...