Skoči na vsebino

...

nimbus

Recommended Posts

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

težje je opraviti s svojo vestjo, s slabimi občutki, ki jih ima oseba, ki vara. x

S tem pa se ne bi čisto strinjal...........lahko, da sploh nima nobenih blemov......ma, vse to odvisno od okoliščin v katerih pride do "prevare"....... x;)x x^x

Mislim, da ma Mick prav. Nekateri nimajo slabe vesti zaradi prevare. Ko me je bivši prevaral, takrat še nisem vedela za to; in pol je končal z mano s takšno razlago, da rabi čas za sebe, da hoče biti malo sam..in noče zdaj nobene zveze... In pol, ko sva se "uradno" razšla (šla sva na eno kavco), me je še poljubljal in me držal za roko in me božal in me prosil, če bo lahko mel še kakšno šanso pri meni v bližnji prihodnosti...In da obavezno morava ostati najboljša prijatelja... In pol po 1 tednu sem izvedela, da je skup z mojo eno kolegico in da me je prevaral (takrat še ni bilo 100%). A pred 1,5 tednom sem dobila sms od te "moje kolegice", s katero je skup, da mu ne zaupa preveč in da bo jo tud prevaral, kot je že mene, pa njegovo bivšo (to je bilo še pred mano, a jo je prevaral z mano-> jaz pa sem takrat stradala, da sem jaz kriva, da jo je prevaral, a on niti takrat in niti zdaj ni mel slabe volje, slabe vesti pa sploh ne) :xx!: :xx!: :xx!:

No saj vseeno! Pripada preteklosti... x:)x :vio: x:Dx

Santa Barbara se vraca.. x:Dx x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...