jasinti 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Mislim, da bi morali zgraditi novo "Planico" nekje drugje, to pa pustiti, da zgnije.. Citiraj ...sem nenehno v pricakovanju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Jaz ne mislim tako...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 treba tradicijo ponosno držat Gnit?, a ni škoda, ha!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Škoda bi bilo vse skupaj pustiti ali prestavlajti, ker potem ne bi bila Planica, ampak nekaj drugega.......sicer pa vemo že iz zgodovine, kako poteka gradnja novih športnih objektov pri nas Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Očitno je, da v Sloveniji zelo težko prenavljamo in obnavljamo objekte. Vsi bi radi čim več zaslužili , ko pa je treba odpret tošl' za prenovo in obnovo, pa ni nobenga tazga junaka. Vsi škrti k' sto mater. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Meni se tudi skoda zdi, da bi kar takole... Kaj pa tradicija?Filing prostora?Ma, sem za obnovo Planice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 pridružujem se tistim, ki menijo da je treba obnoviti športne objekte v planici poleg tega pa zgraditi ustrezno infrastrukturo ter poskrbeti, da se bo v planici dogajalo celo leto in ne le nekaj dni v letu Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Tako pa tudi jaz mislim....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 PLanico je nujno potrebno obnovit. Čustveno sem navezan na planiške skakalnice. Spominjam se, kako sem še kot otrok s šolo hodil gledat naše junake. Smrtni greh bi bil "pustiti segnit PLanico". PLanico bi morali obravnavat kot nacionalno svetinjo. Sedanji odnos do nje pa Smučarski zvezi nikakor ni v ponos. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Tudi tako mislim ....saj zdaj se baje nekaj dogaja.......mogoče zato, ker je letos na Planici svetovno prvenstvo v poletih......ali se motim, da je....svetovno prvenstvo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Tudi tako mislim ....saj zdaj se baje nekaj dogaja.......mogoče zato, ker je letos na Planici svetovno prvenstvo v poletih......ali se motim, da je....svetovno prvenstvo?ja, je svetovno prvenstvo v poletih. februarja Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamck 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Tudi tako mislim ....saj zdaj se baje nekaj dogaja.......mogoče zato, ker je letos na Planici svetovno prvenstvo v poletih......ali se motim, da je....svetovno prvenstvo?ja, je svetovno prvenstvo v poletih. februarja ja baje, da to prvenstvo res bo. učerej sm na teletekstu prebrala, da so se baje nekej zmenil pa bojo. sj bi blo fajn če bi bli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 zivijo tamck! moj najljubsi sport za gledat!!!! da ne bi blo planice, bi mi bilo grozno!!!resno mislim. kranjko bodo prenovili stajerci ( vsaj upam!), zdaj pa se to caka!!!bogi bloudek se v grobu obraca po moje... no, v glavnem, sem za planico Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 ... bogi bloudek se v grobu obraca po moje...Ja... :| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 pridružujem se tistim, ki menijo da je treba obnoviti športne objekte v planici poleg tega pa zgraditi ustrezno infrastrukturo ter poskrbeti, da se bo v planici dogajalo celo leto in ne le nekaj dni v letu Navijam za Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 jaz tudi navijam za , gremo letos v Planico!Pa toplo se oblecite, mene je tako zeblo brrrrrr Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasinti 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 Ja no, saj sem jaz tudi za obnovitev. Ampak glede na to kako pri nas to poteka, koliko casa traja,..., bi bilo morda hitreje in bolje, da se nekje zgradi nov objekt.Ce gremo obnavljat Planico, se bo spet nasel kak "bedak", ki bo "sparal" in bo vez dve leti spet v k....Ce pa zgradimo novo pa je vec moznosti, da se obdrzi dalj casa... Citiraj ...sem nenehno v pricakovanju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasinti 14. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2004 ja ti si za obnovitev sebe, spet double bouble Pokowc, mulc ali karkoli ze si...Kje te srbi? Citiraj ...sem nenehno v pricakovanju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Jaz tudi mislim,da je potrebno kar Planico obnovit, je že dolgoletna tradicija, pa vseeno neko ime tudi v tujini. Uredi naj se tudi infrastruktura, ja, samo na tak način, da bo humano za naravo - da ne bo zdej en sodoben center tam, pa nikjer več dreves pa narave. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Zares SRAMOTA, da se ne morejo zmenit, pa rešit to dolino pod Poncami!Sem defenitivno ZA Planico! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Tukaj je ponovno Planica, pa bi tule izkoristili mogoče napoved za najdaljši polet, ki bo te dni dosežen v naši Planici. Jaz bom kar "butnil" mojo napoved .......231 metrov na nogah Lp, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Planica je slovenski športni monument. Kreteni na vrhu imajo denar za vsa jajca, ki se jih spomnejo,....a Planice pa ne renovirat.Pismu, morajo skakalci s smučmi pešakat gor na vrh, pa to ni mačji kašelj.Pa vsa infrastruktura zelo peša.Definitivno sem za popravilo skakalnice. Res pa je tudi, da sem zadnje skoke v živo "gledal"že kar nekaj let nazaj; v narekovaj sem dal zato,ker sem bolj malo videl, pa ne zaradi gužve, temveč zaradi /high spirit/ pogleda.Moči smo imeli le še toliko, da smo si nabavili ribnške raglje in delali tak đumbus, da si je Nikaenen v zraku mašil ušesa. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 ... da si je Nikaenen v zraku mašil ušesa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Nikaenen ,,.ej zanima me , al se prebere Nikenen˝ ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Da. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.