Skoči na vsebino

Planica

jasinti

Recommended Posts

Meni se tudi skoda zdi, da bi kar takole...

Kaj pa tradicija?

Filing prostora?

Ma, sem za obnovo Planice.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

pridružujem se tistim, ki menijo da je treba obnoviti športne objekte v planici x:)x

poleg tega pa zgraditi ustrezno infrastrukturo ter poskrbeti,

da se bo v planici dogajalo celo leto in ne le nekaj dni v letu x:)x

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

PLanico je nujno potrebno obnovit.

Čustveno sem navezan na planiške skakalnice. Spominjam se, kako sem še kot otrok s šolo hodil gledat naše junake. Smrtni greh bi bil "pustiti segnit PLanico".

PLanico bi morali obravnavat kot nacionalno svetinjo. Sedanji odnos do nje pa Smučarski zvezi nikakor ni v ponos.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Tudi tako mislim :palec: ....saj zdaj se baje nekaj dogaja.......mogoče zato, ker je letos na Planici svetovno prvenstvo v poletih......ali se motim, da je....svetovno prvenstvo?

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tudi tako  mislim :palec: ....saj zdaj se baje nekaj dogaja.......mogoče zato, ker je letos na Planici svetovno prvenstvo v poletih......ali se motim, da je....svetovno prvenstvo?

ja, je svetovno prvenstvo v poletih. februarja x8Dx

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Tudi tako  mislim :palec: ....saj zdaj se baje nekaj dogaja.......mogoče zato, ker je letos na Planici svetovno prvenstvo v poletih......ali se motim, da je....svetovno prvenstvo?

ja, je svetovno prvenstvo v poletih. februarja x8Dx

ja baje, da to prvenstvo res bo. učerej sm na teletekstu prebrala, da so se baje nekej zmenil pa bojo. sj bi blo fajn če bi bli

zivijo tamck!

moj najljubsi sport za gledat!!!! da ne bi blo planice, bi mi bilo grozno!!!

resno mislim. kranjko bodo prenovili stajerci ( vsaj upam!), zdaj pa se to caka!!!

bogi bloudek se v grobu obraca po moje...

no, v glavnem, sem za planico x:)x x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

pridružujem se tistim, ki menijo da je treba obnoviti športne objekte v planici x:)x

poleg tega pa zgraditi ustrezno infrastrukturo ter poskrbeti,

da se bo v planici  dogajalo celo leto in ne le nekaj dni v letu x:)x

Navijam za :palec:

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

jaz tudi navijam za :palec: , gremo letos v Planico!

Pa toplo se oblecite, mene je tako zeblo brrrrrr xrolleyesx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja no, saj sem jaz tudi za obnovitev. Ampak glede na to kako pri nas to poteka, koliko casa traja,..., bi bilo morda hitreje in bolje, da se nekje zgradi nov objekt.

Ce gremo obnavljat Planico, se bo spet nasel kak "bedak", ki bo "sparal" in bo vez dve leti spet v k....

Ce pa zgradimo novo pa je vec moznosti, da se obdrzi dalj casa...

...sem nenehno v pricakovanju....

Jaz tudi mislim,da je potrebno kar Planico obnovit, je že dolgoletna tradicija, pa vseeno neko ime tudi v tujini. Uredi naj se tudi infrastruktura, ja, samo na tak način, da bo humano za naravo - da ne bo zdej en sodoben center tam, pa nikjer več dreves pa narave.
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 1 month later...

Planica je slovenski športni monument. Kreteni na vrhu imajo denar za vsa jajca, ki se jih spomnejo,....a Planice pa ne renovirat.Pismu, morajo skakalci s smučmi pešakat gor na vrh, pa to ni mačji kašelj.Pa vsa infrastruktura zelo peša.Definitivno sem za popravilo skakalnice.

Res pa je tudi, da sem zadnje skoke v živo "gledal"že kar nekaj let nazaj; v narekovaj sem dal zato,ker sem bolj malo videl, pa ne zaradi gužve, temveč zaradi /high spirit/ pogleda.

Moči smo imeli le še toliko, da smo si nabavili ribnške raglje in delali tak đumbus, da si je Nikaenen v zraku mašil ušesa.

Glej naprej, če se le da,...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...