pokowc 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 EJ, NOUŠ VERJEL, SM GA V OSN. ŠOLI ŠLI GLEDAT GOR IN SMO VIDLI TISTI SLAVEN REKORD.sedaj si me spomnil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Ti tudi ne, da sem jaz Šlibarja gledal v živo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Oglasi - Obvestila: V soboto, 15. maja 2004 bi se ob 14:00 uri na Planinci zbrali vsi tisti,ki smo že storili korak k naravi in postali veganci, vegetarijanci, presnojedci.Dobrodošli! Kaj ta korak pomeni vedo vsa tista bitja,ki lahko zaradi nas mirno živijo v sožitju s stvarstvom.Rezultat take odločitve pa je Zdravje, Sreča, Mir. Ta dogodek bomo obeležili s kulturnim programomin z razglasitvijo skupnega pastirja.Prisotni bodo tudi nekateri iz kulturnega, družbenega in političnega življenja. Natura Planinca, Zavod za naravovarstveno kmetovanje je na voljo za ogledvsako prvo sredo v mesecu s pricetkom tocno ob 15:00 uri v zimskem ali ob 17:00 uri v poletnem času.Posvet in ogled posestva znaša 1.000,00 tolarjev na osebo. Organizirana so tudi celodnevna izobraževanjanaravovarstvenega kmetovanja z našimi izkušnjami,cena 5.000,00 tolarjev na osebo, za otroke do 15. leta brezplacno.V ceno je vkljuceno predavanje, ogled in kosilo.Tematiko predavanj prilagodimo po predhodnem dogovoru. Za vse nadaljnje informacije v zvezi z ogledom in celodnevnim izobraževanjem,Vas prosimo, ce poklicete po telefonu ob ponedeljkihmed 10:00 in 11:00 uro, ali nam pišete po internetu. Na voljo imamo nekaj semen:ricka, amaranta, repe, kolerabe, žafranike,jabolcni kis ter jabolcni kis oplemeniten z bezgom.Imamo tudi nekaj jare pšenice - pirika (Eincorn ali enozrna pira). vir: http://users.volja.net/klavdi/Projekt/Oglas-1.html Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 na pomooooooc nujno rabim sliko, ki je bola nekoc objavljena v (mislim) delu,ko se je bloudkova velikanka porusila...iscem, pa ne najdem...ce mi lahko kdo pomaga, PROOOSIM!!!! tudi, ce kdo ve za kaksno drustvo itd, ki je za to, da se obnovi.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Samo tole sem nasel, ce ti kaj pomaga.... vir: http://www.vecer.si/vecer2003/default.asp?...velikanka%20%20 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 hej kroko hvala...je boljse, kot nic, sicer ni cisto pravo, ampak je dobro za zacetek, za ilustracijo!! hvala lepa....kje si jo nasel...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 hvala lepa....kje si jo nasel...?Ej, a nisem nad fotografijo navedel tudi vira ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 hvala lepa....kje si jo nasel...?Ej, a nisem nad fotografijo navedel tudi vira ? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.