Skoči na vsebino

Napoved za 3. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=3"][b]Napoved za 3. teden[/b][/url] - [b]12. - 18. januar 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Saj jo bos imela, predvsem danes.

Jaz pa tudi, sibam v delovni dan - tale bo kot bi bil v moji reziji - veliko sponanja, norenja, hiperaktivno, vse z zelo veliko zlico.
Danes je treba tudi kaj dobrega papcat. x:px :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' date='12. Jan 2004 ob 10:44']Danes je treba tudi kaj dobrega papcat.  x:px :palec:[/quote]
To pa tako vsak dan velja ... vsaj zame x:px x;)x x:)x
http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Ma držijo te tvoje napovedi.
Sploh ta luna v škorpijonu me je konec tedna jezila. Toliko močno čustvenega naboja že dolgo ni bilo...saj pravim....pismo....kadar je luna v škorpijonu je hudir.

Hvala bogu, da je zdaj v strelcu....pa magari potem v kozorogu. Moram se malo ohladit. x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nataly, pa sva res na zvezi..
TA HIPEC sem pomislila, nic, [i]moram[/i] se lotit 4. napovedi, da mi spet ne bo tekla voda v grlo (morda si opazila, da ni januarske :o|o: x:Ix - ker mi je preprosto ni zneslo napisat, ce pa jo dajem gor 17., nima smisla, pa sem tedenske zlinkala..).

Ja, saj to so pac aspekti in vse, meni pa v kombinaciji, ko pisem se kaj takole iz kakega obsveta uleti v glavo/misli... pa je.
Tako sem za ta teden nekako [i]pricakovala[/i] morda takole, kot je zdaj, veliko dezja, snega, vendar pa tudi kaksen plaz ali podobno posledico poplav oz. mocnega dezevja, snezenja... Vendar ze tudi prej, bolj v sredini tedna sem to pricakovala... Ocitno vseeno je tale orbis kak dan viska za upostevat, vcasih prevec natancno jemljem, bi lahko bolj raztegnila orbise...
No, upajmo, da ne bo kaj hujsega.
Ja, meni tudi sede Luna v Skorpijonu - ful naredim, ful imam energije. (bil pa je se Venera/Uran naboj, ki sta uletela v Ribi oz. sta se znasla v zacetku rib)...

Fajn, ko si me 'spomnila', se spravim tapkat...
Sem hotla dat kaksen namigec, glednem malo prih. teden, pa si takoj recem... uh! :o|o: :switz:
Kako zdaj podati to na cimbolj... hm, ... sprejemljiv nacin. x;)x x:)x

Picasso

x:Dx Imaš čisto prav....ker sem čisto sebično pomislila.....ma kje je januarska napoved????? hehe....hip nato pa....verjetno je ni imela časa napisat x:Ix
Ti...če pa bo tako slabo....in to bo...glede na to, da bo luna konj. pluton...bodi prizanesljiva, ampak na bistvo vseeno opozori x;)x .
To ti govorim jaz, ki sem natančno vedela, kje pa kdaj se ne smem peljati, pa sem se vseeno peljala. Ki sem točno vedela, da bi bilo dobro včasih držati jezik za zobmi, pa ga nisem....hehe...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...