piscanecPP 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Zelim narediti jagodno torto pa ne vem kaksen nadev naj uporabim, ker je oseba ki ji bo namenjena alergicna na smetano. Kaksen predlog? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Če je alergična na smetano (predvidevam smetano živalskega izvora) obstaja tudi rastlinska smetana, ki se že prav veliko uporablja, pa še lepše je z njo delati. Imajo jo med mlečnimi izdelki pri smetanah v tetrapaku. Če še to ni ok, bomo pa še kaj naštudirali. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Mogoče uporabiš puding, ki ga skuhaš en dan prej, ali pa kremo za kremne rezine.... LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 a kovinska pixna rastlinske smetane ni dobra?pokowc,nisem še videla kovinskih pixen z rastlinsko smetano , če je taka za miksat, pa da se strdi je tudi dobra, če je pa samo za kavo, pa ne. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Narejena je že? Zmiksana, trda (kremasta), kar za namazat? I don't believe that. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasinti 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Piscanec vas prosi za pomoc, vi se pa o konzervah pogovarjate. haha .... res super!!! Citiraj ...sem nenehno v pricakovanju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasinti 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 čaki zdej,a sploh govorima o isti zadevi, hmmmti želiš očitno imet najprej jo v drugačnem stanju, hmm, potem jo narediš ,stepeš doma? pa očitno maš alergijo, al kaj, hmm; no je st pa ti povem, da smeta je v eni kovinski pixni,kot sprej... Če ne pa daj kr sladko, tekočo skuto, ha?S kom se ti pogovarjas? haha Citiraj ...sem nenehno v pricakovanju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 TI TUT KR NEKI, DOUBLE BOUBLE spet ena ,k šnjofla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 0k, pokowc, danes mi je vkloplo. Ne, tista spray smetana ni ok, ker kar razpade. Jasinti, piščancu smo pomoč že dali, zdaj se pa lahko pogovarjamo o tekočih problemih. Smo pa še kar pri temi. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Tudi jaz nisem vedela da smetana v spreju razpade. Imajo rastlinsko v tetrapaku in je še manj kalorična (Megle proizvajalec).....in sam jo stepeš.Skoraj ne delam več s smetano, kar puding, ki mu vmiksam margarino in dobim kremo ! Ne vmešaj v puding stepene smetane, ker postane tekoč in ga ne moreš namazat. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 haj contesa mi lahko prosim poveš, kako zmešaš želatino in jogurt ali kakšen je pravilen vrstni red za izdelavo kreme. sem nekajkrat poskušala in vedno je bilo vse narobe - skratka: poizkusi niso uspeli za nekaj let sem prekinila ta poskušanja, mogoče se pa lahko spet malo opogumim Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 kakshna je razlika med torto pa pichko? hehev torto gre ves kurac pa she jajca je treba zram not dat 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 dobr tek :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 haj contesa mi lahko prosim poveš, kako zmešaš želatino in jogurt ali kakšen je pravilen vrstni red za izdelavo kreme. sem nekajkrat poskušala in vedno je bilo vse narobe - skratka: poizkusi niso uspeli za nekaj let sem prekinila ta poskušanja, mogoče se pa lahko spet malo opogumim V treh žlicah jagodnega soka na ognju raztopiš želatino(na majhnem plamenu), ko zavre, odstaviš, malo ohladiš, ko vidiš, da se na vrhu začne delati mrenica, vmešaš v že prej zmešane jagode in jogurt. Najbolje je, da približno tri do štiri žlice jogurta zmešaš z raztopljeno želatino(zaradi razlike v temperaturi), potem pa razmešaš vse skupaj. Ker je nadev na začetku še zelo tekoč, ga jaz vlijem na biskvit v modelu(da mi fila ne teče vsepovsod! Potem za dve uri v hladilnik in nadev se lepo strdi, potem pa še obloga(preliv) in voila,boun apetit! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 contesa, si. res hvala. morm jutri sprobat. za danes prekasna . Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 raport: POIZKUS USPEL !!! testni primerki preživeli Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 špeh pa ocvirki bog požegnaj! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Kaj pa tole: Na pol litra jagodovega kompota skuhaš 2 jagodna pudinga (kot pri receptu z mlekom).... Ostale jagodke zmiksaš.Ko se puding ohladi (zelo važno!!!) v njega penasto vmešaj 25 dkg margarine, 20 dkg sladkorja v prahu in 1 rumenjak. Namesto jagod lahko tudi drugo sadje! Tko jaz delam sadne tortice! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.