yoko 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Kaj mislite o serenadi (t.j. podoknici)? Vam je že kdo prepeval pod oknom? Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 hahjao. s petardami ,ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Pod oknom imam vhod v blok......ja, sem slisala prepevat ene pijancke Djurdjevdan, mislm, da ni bil namenjen meni... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Uff, oj mladosti moooooja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 kr povej Stane, kako ste takrat tole pedenal, brez sramežljivosti in filmskih scen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 hahjao. s petardami ,jaTale je moderna, še posebej ob Novem letu, prepeval mi še ni nobeden....a je katera, ki je komu prepevala , no jaz sem se enkrat spravljal, pa zgleda, da nisem imel posluha, ker me je zlobni gospodar pregnal Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 ....a je katera, ki je komu prepevala Prepevala ze, ampak ne pod oknom. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Mislim, da mi se niso prav takole... pod oknom... ampak nekam znano se mi zdi, tako da - morda pa tudi,... So mi pa pripravili drugacno glasbico.. :xx!: Pridem ponoci domov z zura, potem pa kmalu za mano nekdo zvoni, pa zvoni, pa zvoni... (je bil frend, ki je bil tudi na zuru)...Smo imeli pokvarjen zvonec, tako nekako bzzp, bzzzp, ne ful glasno - pa nam je kar ustrezalo, tako ga nihce ni popravil...No, in on zvoni, pa zvoni... potem pa kar samo se zvoni brez prestanka. Kaj je naredil, model? :xx!: V zvonec je zataknil sibico, da je konstantno zvonilo..In kaj se je zgodilo? Zvonec je nekako od samega shoka zacel spet delat in ful glasno zvonit, kar sam od sebe. No, potem pa je bilo tudi mami ze dovolj in je brez besed ( x!x ) vstala, prislonila stol, odtrgala dol zvonec s stene, in sla nazaj spat. Brez besede ali ocitka, ces, "moji modeli"... Ja, ja... taksne so meni svirkali... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Jaz se pa spomnim...serenad.. Pred doooolgimi leti (jasno)....sem imela fanta..ki je vsakokrat, ko je šel ven brez mene...prišel k meni domov...vrgel kamenček...in zapel...Včasih je s seboj pripeljal še prijatelje..in so "ubrano" zapeli...Kaj so o tem mislili moji starši...in sosedje..pa zdaj neb.. Uff, na kaj si me zdaj spomnila...Yoko.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Hehehhe, Marsa, the best.... Meni so naredili to z zvoncem pri vhodu bloka, jaz pa cisto na vrhu zivela.... Je blo treba it pac un papircek umaknit.... :o|o: Astra, fuuuuul lepoooooooo....... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Js sem pa enkrat z lojtre dol padu s kitaro vred. Hudič, je ropotalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 ja, res, tole, zdaj je ful zabavno, tedaj pa ni bilo tako! EEjjjj, spomnila!!! Jaz sem izvajala serenade, a moderne, po telefonu. Z enim sva si komade spuscala, ki so pomenili to in ono...Pa sem enkrat njegovemu fotru spuscala nekaj ene take udarne komade 's sporocilom'... (recimo Otisao si a sarmu probao nisi , saj se hecam, tega mu nisem spuscala, a kaj takega ziher 'socnega', s pomenom :o|o: ...Po mojem mu ni bilo nic jasno. Je pa sicer imel smisel za humor - ali pa je imel visok prag potrpezljivosti (z mano?), ker sem mu enkrat pa po telefonu (spet fotru) mislec da je ta frend, rekla - a spet zres? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Astra je imela svoj bend, ki so ji pojckal? iiiiiiiiiiiiiiiiii Meni bi bilo ful nerodno, pa tudi za njih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 hi hi hi peli ja......bolj je bilo kruljenju podobno...... ......so me pa enkrat tako osvajali, da so mi v sobo metali kamenčke, da bi me ponoči zbudili....... zjutraj se zbudim in odgrnem odejo ....pa je ropotalo, da to res ni sem potem opazila šele za kaj gre...........pa cela soba je bila v kamnih (niso bili vsi majhni)- še dobro da mi ni ker na glavo........ štala ne? pa kaj ko ni blo efekta...sem vse prespala, pol pa še pol leta ugibala, kdo bi bil Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 mogoče me je pa le ker u glavo zadel ...se mi zdi, da se mi še zdej pozna Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.