ZNOVA 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Zanima me kako je pri nas s tem... Npr., da nekdo govori dobro italijansko, spansko, nemsko... pa ni koncal faksa oz diplomiral iz tega jezika in si zeli uciti oz voditi tecaj jezika. Ali je za to potreben faks, ali je dovolj da naredis kake izpite? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Odvisno od delodajalca....Na solah za odrasle, ponavadi delajo studentje...pa tudi na rednih solah se to dogaja...mene je ucila anglescino ena gospodicna v 2 in 3 letniku...in je rekla, da ne sme uciti na koncu, ker nima diplome.malo se pozanimaj poklici naokrog. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2004 Zanima me za v bodoce. Zdaj se se ne ubadam s tem, ampak cez nekaj casa bi mi pa kar sedlo poucevat na kakem tecaju nemscino - ker jo res obvladam. HVALA teti iz Nemcije! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Ali bi znala prevesti mojo knjigo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Moja draga bi znala Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 ZNOVA je tvoja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Ne........ZNOVA ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Pa je tvoja draga tudi na LN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Ja......ko včasih pogleda kakšne traparije kvasim .......sicer pa ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Kako pa to, da zna prevajati v nemščino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Kar nekaj otroštva je preživela pri starših v Nemčiji, poleg tega pa zaključuje študij nemščine in sociologije (še diploma manjka) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 No, pa jo vprašaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 stane najprej moraš povedati kolko plačaš (ha-ha) da ne bi tebi kdo od nas knjige prevedel, ti bi mo pa zaplačilo dal življenjsko dozo zdrave soli? no ja, saj jaz ne prevajam, nimam časa,je pa moja sestrica ravno zdaj namesto mene eno prevajala(je študentka medicine) in ima čas k. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Naj se tvoja medicinka oglasi na moji ambasadi, dokler ne podpiše z dohtarji prisege, da mora zdravo pamet na pašo dati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Potem pa vse tiho je bilo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 ne visim ravno vse dni na internetu..... in ali kje oglašuješ svojo zdravo sol? Ti pošljem cenike oglaševanj (ha-ha)? k. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Klavdija, mene oglaševanje ne zanima, v razgovor z Mickom si se vpletla s prevajanjem in svojo sestro. Poglej mojo ponudbo pod Oglasi. Mick, kaj pa tvoja draga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.