mari 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 kaj je za vas tisto, čemur se ne morete upreti... enostavno morate imeti...dobiti...narediti.... pri meni jih je kar nekaj, npr: deževen dan..... cel dan že lije..... luže so ogromne..... ej sori sori sori saj pazim...ampak ko se peljem po cestah enostavno moram zapeljati v lužo! večja je boljša je! res pazim da koga ne zalijem, imam že kar nekaj lokacij po Lj, kjer so standardne luže, take veliiike internet...... ma ko se priklopim.... kar iščem, berem, šibam sem in tja..... težko neham.....pa še to lahko pogledam... pa to preberem.... pa ono skopiram..... pa kaj d/l ... pa ... a veste koliko zanimivih stvari je na netu?!?! glasba...... albumi in soundtracki..... uf..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Cokolesnik....obvezno vsako jutro...danes pa ni blo mleka! :!!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 deževen dan..... cel dan že lije..... luže so ogromne..... ej sori sori sori saj pazim...ampak ko se peljem po cestah enostavno moram zapeljati v lužo! večja je boljša je! res pazim da koga ne zalijem, imam že kar nekaj lokacij po Lj, kjer so standardne luže, take veliiike internet...... ma ko se priklopim.... kar iščem, berem, šibam sem in tja..... težko neham.....pa še to lahko pogledam... pa to preberem.... pa ono skopiram..... pa kaj d/l ... pa ... a veste koliko zanimivih stvari je na netu?!?! glasba...... albumi in soundtracki..... uf.....Mari......pozdravljena ..............luže..... ...hi-hi....to pa mi je ful smešno in fajn........ Razmišljam, pa se nič tazga ne spomnim.......glasba, internet ziher......samo se bi rad kakšno tako smotano kot ti spomnil, pa mi ne kapne.....bo že (hm, to da moram preklemansko privlačno bejbo na ulici pod nujno mal bolj pogledat.....ne šteje, ne ) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Tule nekaj razvad Moja najljubša razvada ... ne bi smel - pa kljub temu Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 To ne mores verjet..... A obstaja kaksna tema, o kateri tu se niste govorili? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Vprašaj Tino! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 23. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2004 tina ... with all do respect...... če se pa iz une teme kaj znajdeš?!?! vse kar bi pasalo v to temo tu, so: ena, ki je napisala, da obožuje kraševo (mislim da riževo) čokolado, všeč mi je izjava od nekoga, ki je napisal da zvečer na balkon na cigaret, pa kozarec dobrega, gledat kamniške alpe, aja, pa eden ki je (bil) na neki dieti, ampak še vedno pod mus pojedel 2 sladoleda dnevno... potem pa mislim da se že neha.... ok, pa dajmp prvo razčistiti pojme: kaj je obsesija in kaj je navada oz. razvada: po SSKJ: obsesija: kar človeka miselno, čustveno popolnoma prevzema, obvladuje; stanje, pri katerem se človeku pojavlja nadležna misel, predstava, ki se mu zdi nesmiselna, a se je ne more otresti, obsedenost navada: kar dobi zaradi ponavljanja ustaljeno obliko razvada: slaba, neprimerna navada pa brez zamere! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 deževen dan..... cel dan že lije..... luže so ogromne..... ej sori sori sori saj pazim...ampak ko se peljem po cestah enostavno moram zapeljati v lužo! večja je boljša je! res pazim da koga ne zalijem, imam že kar nekaj lokacij po Lj, kjer so standardne luže, take veliiike Ha, tole me je spomnilo na nek dogodek izpred let, ko sem nekaj časa živel na Glinškovi v blokih. Tam pri parkplacu se je čez polovico ceste v dvojnem ovinku vedno hitro naredila velika luža. Ko sem se ji enkrat bližal, sem zagledal dva otroka takole okoli deset let, ki tega izgleda nista vedela in sta stala skoraj čisto na robniku, približeval se jima je pa avto. Že sem mislil zavpiti, naj skočita stran, saj bosta totalka mokra, pa je bilo že prepozno. Joj! Ampak fantiča sta se nekako hitro znašla in si glavo in zgornji del pokrila s pelerino - in ostala suha. Sem si mislil, madonca tale dva pa imata reflekse. Ampak ko sem prihajal bliže, je prišel drug avto, tadva pa vtem sploh nista šla čez cesto (domov)! Še vedno sta bila tam!No, v tem času sem pa že videl, v čem je štos: mulca sta lepo čakala avtomobile, kateri bo bolj pošprical!! Imela sta lepo pelerine in jih pri vsakem avtu lepo dvignila, da je ful teklo od njiju, in se pri tem na ves glas zabavala in komentirala. Štos brez primere. A če bi ju videli starši... Po tistem sem ju to foro videl početi še enkrat, kasneje pa sta si očitno našla kako drugo zabavo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Jaz sem že star bukselj, ampak včasih me prime in tudi skačem po lužah. Res pa prej malo pogledam, da ni preveč publike. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Jaz pa ne vem, ce imam tole... nisem se nikoli razmisljala... ciljam rada (in tudi dobro, k sreci), samo to je cisto OK in nic nadleznega ne povzroci, kvecjemu je prakticno. Prav pomisliti moram, ampak mislim da ne.... Si nekoliko kontradiktorna, Mari, ker ti tista tema ni bila 'vsec' oz. si citiralla SSKJ, omenjas pa sama glasbene albume... meni se pa to ne zdi nic posebnega... Z avtom v luzo? In? Vsakodnevno. Internet? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Jaz pa ne vem, ce imam tole... nisem se nikoli razmisljala... ciljam rada (in tudi dobro, k sreci), samo to je cisto OK in nic nadleznega ne povzroci, kvecjemu je prakticno. ....jaz sem se za1x tudi samo to spomnil.........da rad in dobro ciljam Sem včasih na sprehodu po gozdu non-stop drevesa ciljal......s storži, kamni, vejami, karkoli.....sam, da je letelo.......kar neki trofu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 .. A res??? Pa to je vsakemu cudno... Samo z Anatho sva se nekako nekoc postekali tule.. Aja, Mick - sam ti si vsaj Strelec! Kaj pa naj jaz recem v opravicilo? ))Ampak a ni prav gust takole? Ck! Postanem ze tako 'predrzna', da z velikih razdalj mecem gnilo breskev ali kaj takega v kos - ker potem pa MORAM zadeti. EEEEEEEEEEEEE - Eureka!!!!! Da eno tole... hm, 'obsesijo' pa le imam...Namrec - zelo je bedasto in VEM, da je bedasto in sproti, ko to pocnem, si recem, prebedasto, ampak si ne morem pomagati; stejem. Mislim kar tako, kaj jaz vem, ce kaj rezem, seckam, kar takole stejem - 1 2 3 ck ck ck...Frendica me nejeverno gleda, ces, kot da me zanima, koliko korenckov bo kdo dobil... ampak kar samodejno zacnem steti.Ali ko recimo hodim po stopnicah ali kako drugace recimo hodim, ali ko tecem...Hecno, tole, trapasto, v bistvu... ampak spet ni nic neprijetnega, samo me pa cudi malo.Aja, zanimivost: to ima tudi moja mama in moja necakinja (se pravi vnukinja moje mame). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Človek je kot riževo zrno v loncu nad ognjem: zdaj priplava na vrh, zdaj potone v vodi.madag. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 internet, internet, interneeeeeet pa music, se razume pa kakšna čokoladica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 všeč mi je izjava od nekoga, ki je napisal da zvečer na balkon na cigaret, pa kozarec dobrega, gledat kamniške alpe... ... kako hecno se včasih kaj zbrska ven... tole je res ene vrsta moja omiljena razvada (bolj aktualna poleti), taka za žmoht in crkljanje, ampak ni pa ravno moja obsesija... Marsa, jaz tudi takole štejem ves čas pri sebi... ne, da bi posebej kaj imela namen ali, da bi sploh imelo kakšen smisel... enostavno kar začnem šteti... se včasih prav smejim sebi, ko naštejem trideset stopnic.. so what?... pa preštejem do 135, ko tapkam po mizi in mulčki rešujejo vajo... pa take... ... ampak to spet ni obsesija... ma, ne vem, če imam kaj takega... se bom zdaj malo opazovala v to smer ... mogoče to, da si ne morem predstavljati, da bi se vozila v avtu brez glasbe Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 ... Marsa, jaz tudi takole štejem ves čas pri sebi...x!x Pa kaj je zdaj to? Ali postajam jasnovidna ali kaj! Namrec ko sem videla komentar v temi in da je Mateja komentirala (in pozabila, kaj se je ze pregovarjalo, in grem dol po komentarjih), sem vedela, da seveda - Mateja je ziher komentirala moje Stetje (in da ima ona tudi to). Pa to ni res, kul! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 (ko vidim v temi 'Marsa' vedno šibam brat tvoj post... potem pa moji komentarji, ko berem: 'glej to! a Marsa tudi?'...' pa daj nehi, no'... 'maaaa, lej jo!'... ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Jaz tudi štejem ....vse cestne svetilke, pa stebričke ob cesti, ko se vozim v avtu. Pa avtomobile po barvah, ko se vozim na daljših poteh. V čekalnicah, ljudi z črnimi in rjavimi čevlji, katerih je več ( na ortopedski kliniki in travmatološki, včasih malo problem)... Pri zdravniku, vse ploščice in kljukice na omaricah, lampe...itd...stopnice, da mi mine čas hitreje....etc... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 ne ne,to je nervus na pohodu,mam jest zato vedno neki za brat zraven,ko grem na take pohode˝ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Obsesije? Mogoče moje gledanje v nebo. Vedno.Že kar nadležno. Hodim in gledam v zvezde in sanjam z odprtimi očmi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 ...hja moja lepotna napaka pa je FOTOGRAFIJA... ..fotografija in še enkrat fotografija... noro...na črno belo fotografijo pa sem NORA... tako nora da bom menda še ob smrtni postelji "stisnla kakšno fotko"......imam samo srečo, da me mož pri tem podpira (finančno, hahaha...) in prenaša....celo stanovanje polno slik...obešenih... in vsake toliko časa..ko me prime, zamenjam vse fotke z drugačnimi..odvisno od počutja...tako tisti, ki so redni obiskovalci mojega doma točno vedno, v kakšni fazi sem in kako se počutim.......tako kot bi pogledali vame... ...štetje...madonca a res vsi štejete...???čist zares???jaz sicer ne štejem avtomobilov, pač pa že vrsto let zapored (sem doma v manjšem mestu in se "vsi poznamo" hahah) gledam registerske tablice in si posebne skušam zapominti skupaj z tipom avtomobila in potem, ko katerega kje "srečam" primerjam številke, avte....ali so posrečeni...in tko... ja, ok zdaj pa dol LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 definitivno si moram vsakič ko pridem na Pag kupiti sončna očala, hja, včasih smo bili v eni sezoni recimo dvakrat na mesec... noro.... v četrtek ponoči dol, v nedeljo zvečer nazaj... in vsakič prvo po očala.... sej ne da bi jih rabila,saj sem jih tko na nosu imela, pa še kakšne doma, ali pa da bi si kvaliteto kupila, ne tko kot evo tu sem tele bi prosim trenutno imam dokaj kvalitetne, pač lani nisem bila na dopustu, me zanima če me bo prijelo za ene tiste spet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 OBSESIJA!!! AHHH....NAKUPOVANJE in NAKUPOVANJE oblek in kozmetičnih stvari!!!! In pol še sprehodi v naravi, pitje čaja, hm...čokolade... Ah...in poslušanje glasbe...in seveda INTERNET!!!Aja in skoro bi pozabila: OGLEDALO!!! Hehe..ne morem brez ogledal...!!! Naj bo samo eno poslopje iz stekla, moram se pogledat in si urediti pričesko ali karkoli!!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Moja obsesija:Vsak večer si naštimam budilko, da me zbudi pol ure prej, kot moram vstati - da lahko zjutraj še pol ure poležavam v postelji, predno vstanem! To pa obvezno! Ni šans, da skočim iz postelje takoj, ko se zbudim! Rabim tisto počasno prebujanje... mmmmmm... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 ?? mogoce pa to, da se umaknem v fizicno samoto?sicer pa ne bi vedu za svoje obsesije???verjetno gre za vezanost!? mogoce so pa tudi take, ki so morda mocnejse!!- obsesivni nacin razmisljanja! (v dolocenih situacija, okoliscinah)- obsesivno reagiranje! (v dolocenih situacija, okoliscinah)obsesivni torej vzorci!?torej tuakj morda lahko govorimo tudi o vplivu druzbenih vzorcev, saj je mnogokrat STRAH tisti, ki konstantno povzroca obsesivninacin razmisljanja in reagiranja v dolocenih okoliscinah!tako recimo ekstencialni strah, etc... ali strah solarjev, ki obsesivnorazmisljajo kako bodo morali koncati solo, etc... torej sklepam, da obsesivnost pride lahko tudi zaradi strahov,vzorcev in ciiljev oz. vezave na okoliscine in cilje! - ce gledam se iz te smeri. torej imam jas konstantno potrebo in obsesijo po nakladanju!! mogoce tako, kot jo imajo nekateri - konstantno potrebo po samopotrjevanju, samopomilovanju, samokriticnosti, samodokazovanju, etc... ki meji ze na obsesijo! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.