Mateja 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 LNF smo pa mal pozabl?mah, ne... to smo, po moje, že zdavnej, med taprvetamočne, napisal Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Jaz pa včasih rada slikam po svojih nohtih, izbiram razne barvne kombinacije lakov, odtenkov, črt, krivulj in obrob(kadar imam voljo in čas) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 LNF smo pa mal pozabl?mah, ne... to smo, po moje, že zdavnej, med taprvetamočne, napisal zhe ...zhesam.....dogaja nam pa vsakodnevno.... 666 zlomkou.....malih in ljubkih....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 vish....che bi se mal potrudu...pa lepsh obnashubi ti tut lohk biu MICK-ENA OBSESIJA 666 zlomkou...tralalaMah, če se potrudm pa lepo obnnašam sem v nevarnosti, da postanem velickena obsesija. Mickena pa tak sm. Al sva, al kak že. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 vish....che bi se mal potrudu...pa lepsh obnashubi ti tut lohk biu MICK-ENA OBSESIJA 666 zlomkou...tralalaMah, če se potrudm pa lepo obnnašam sem v nevarnosti, da postanem velickena obsesija. Mickena pa tak sm. Al sva, al kak že. mick-en si zhe...mick-ensamo....ljubek to pa mochno dvomim 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Pa še jaz: odprta vsa okna (zadnja leta, vedno in povsod... rabim zrak!) iskanje slovničnih napak (že od otroštva- takrat s slovnico nisem imela problemov, zdaj pa... sem velikokrat v zadregi glede tega...) kamni (navadni, raznih barv in oblik, z morja, obrežja rek... nekdo se "huduje", ko se selimo in je že itak sto škatel, sam kamne tud preselimo . al pa lani je bla tud fora, ko smo vlačili kramo na kamp plac in je bil šotor ful težek... valda so pol ugotovili, da so v njem kamni od prejšnjega leta. smo jih prinesli nazaj na isti plac in pol spet odnesli. jaz tud vse tole... jaz tudi vse tole... Jaz tudi VSE tole.......kaj je zdaj to? Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 mick-en si zhe...mick-ensamo....ljubek to pa mochno dvomim 666 zlomkou....tralala ti kar dvom, dokler predvsem ti, me čist nič ne moti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ti kar dvom, dokler predvsem ti, me čist nič ne moti. sej ne gre za to, da bi bilo moteche.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 LNF pa itak, mickena velika obsesija. da o ljubkih chlanicah ne izgubljamo besed 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Jaz pa jih rad zgubljam .......sam da njih dobim . Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Jaz pa jih rad zgubljam ti si itaq zgubljen.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 LNF pa itak, mickena velika obsesija. da o ljubkih chlanicah ne izgubljamo besed 666 zlomkou...tralala UUUUU, priznavaš, da ti nisem thecna? Videti take smeškote pri tebi je bien. zakwa bi mi pa bla techna sej te she nism vidu....pani povoda 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ti si itaq zgubljen.... Daj se ti moji prlečki posvet raje, da bom mal ljubosumn...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ti si itaq zgubljen.... Daj se ti moji prlečki posvet raje, da bom mal ljubosumn...... kaki prlechki 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Dober je, ne veš, sm si kar oddahnu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Dober je, ne veš, sm si kar oddahnu. mash pa res srecho...k geografsko zdej bl proti zahodu oprezujem 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ma, kul, bom pa jaz sever, jug in vzhod prevzel. Fer inaf. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ma, kul, bom pa jaz sever, jug in vzhod prevzel. Fer inaf. klele bi se pa dala zhe kaka shportna stava narest 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ja. A kdo več golov zabije? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ja. A kdo več golov zabije? lej...lejpa sej nis tooolk neumen 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ti se mi tud zadnje čase ne zdiš več tolk. Ker pa praviš, da se pogosto motim.............se mi verjetn res sam zdi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 pohodit kak smoki, da fajn zahrusta...še bi se najdl Ubogi smoki, haha. Saj ne. Joj, kje si se to spomnila? Hm, začel se je ko sm bla še otrok... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Kjut, kaj ste spet ven potegnili No da se oglasim po mal pretečene vode sem šla brat svoje kao obsesije za nazaj, pa sem ugotovila, da jih lahk napišem še par, na katere sem zadnjič pozabla Vedno grem spat s štumfi gor. Pol na sred noči nekje si jih pa dol zbrcam. Je prav smešno, ko pride kdo k meni na obisk, ki me še ne pozna tako dobro, pa se vsede na postlo, pa štumf pade izpod kovtra , jaz pa sam: - "Aja, veš, to delam..." pa mu razložim vse. Ob glasbi, ki jo poslušam, vedno žvižgam, če znam pa besedilo na pamet in se ujema z mojimi glasovnimi sposobnostmi, potem tudi pojem ponavadi. Fora je v tem, da sem se žvižganja zavedla šele zlo pred kratkim, ko mi je to socimer večkrat omenil. Evo, še ena zame ful ljubka obsesija, za druge pa niti ne tolk (so me že siti), sicer mal povezana s prejšnjo; vedno, ko sem nažgana, se mi ful poje, in potem se mi velikokrat zaželi zapet kakšno tako, ki paše na moj razpon glasu, in se začnem dret "State of love and trust" od Pearl Jam-ov x:Dx Konc, res. Ampak sem ugotovila, da mi taka depresivna pesem ful ne paše več, si morm kako novo najt. Pa omenjali ste opazovanje ljudi. Ja, skoz to delam... Sem se že ulovila pri tem, da ljudi samo gledam, če mi recimo pogovor ni zanimiv... Npr. sedimo štiri sošolke na kavi in se ženske pogovarjajo o nekem koncertu na Metelkovi, jaz ta čas veselo svoje učke sprehajam okrog po drugih mimoidočih. Je ful zabavno. Aja, pa še ena obsesija. Lepo pisat. Tko da čečkat sploh ne znam. Nočko Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 jest sm pa s torbicami obsedena..majhne, velike, malhe, vojaške, pisane, ruzaki..kamorkoli grem si eno nabavim..kva čm..drgač sem pa skromna, ne zapravljam preveč..razen za čaje, jih mam celo polico, pol se pa razvajam z njimi, mi je tok fajn, tak obred..nakit tud pali pri men, čeprav ga zadnje čase ne nosim veliko.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.