Surangeni 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Kaj je to na teh kamnih? Ko sem prebrala Marsino izkušnjo pri selitvi, madona, meni se je isto zgodilo! Samo da nisem upala na vprašanje: "Pa dobr kaj ti v teh škatlah kamne nosiš?!" pritrdit. Kamne potem sščetkam in jih sortiram po oblikah, velikostih, barvah... in čakajo na čas, ko jih bom uporabila za to, da bom iz njih kaj naredila. Figurce, okraske . Ko obešam perilo, morajo biti ščipalke barvno usklajene in iste oblike. Na primer, mikica ne sme bit pripeta z eno zeleno krokodilovo in eno belo navadno ščipalko! No zadnje čase mi hčerkica podaja ščipalke in ker ona še ni obsedena, vzamem kar mi pač da, pa preživim. Ko jem grisine ali piškote, vedno najprej pojem polomljene. Vse kasete (prej) in vsi cdji (zdaj) MORAJO biti opremljeni z vsebino, ne pa kar brez vsega da se ne ve kaj je kje. Robčki. Nujno moram imet paketek papirnatih robčkov s sabo, če ne drugam dam enega za rokav. Oba z bratom imava isto obsesijo, zaradi najine mame, ki nama je s tem v otroštvu orala možgane. Če sem v eni sobi zvečer, ne sme goret na hodniku luč. Potem mislim, da bo nekdo prišel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ko obešam perilo, morajo biti ščipalke barvno usklajene in iste oblike. Na primer, mikica ne sme bit pripeta z eno zeleno krokodilovo in eno belo navadno ščipalko! Ko jem grisine ali piškote, vedno najprej pojem polomljene. Pih, tole pa tudi jaz počnem Pri kamnih in školjkah pa sem se malo umirila... zdaj prinesem samo še kak posamezen primerek z dopusta.Včasih pa ni šlo brez najmanj kile dodatne obtežitve Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 .mislim,da jih trenutno nimam, sj se načrtno vežbam, da nism odvisen, so morda le miniaturne navade in rutinske razvade, ampak vse to je kr pozitivno,nič ranljivo za moj lepotni ego Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 kaj je za vas tisto, čemur se ne morete upreti... enostavno morate imeti...dobiti...narediti..... Vse kaj mi je vsec, se mu ne morem upreti in to moram imeti cim prej Kaj jaz vem...zivalce - muce ! Obavezno moram imeti bar eno muco v stanovanju, ker mi to daje obcutek ugodja. Pa tudi majhne kuze, rad ih bozam ko ih vidim na cesti. Dobra hrana, seveda, cigareta in kava, sex in dobri filmi na videu, muzika, knjige, internet...sem zelo uzivaska, dosti je tega cemu se ne morem in se nocem upreti Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Moja mala ljubka obsesija - odkritost, netaktnost in direktnost. Toliko je močna obsesija, da meji že na pogubnost. Se bo treba kalupirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 nee,sanjauca, sam interno osebno se ponižat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> lej...lejpa sej nis tooolk neumen 666 zlomkou...tralala KDO BI SI MISLIL?!?! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kaj je to na teh kamnih? Ko sem prebrala Marsino izkušnjo pri selitvi, madona, meni se je isto zgodilo! Samo da nisem upala na vprašanje: "Pa dobr kaj ti v teh škatlah kamne nosiš?!" pritrdit. Kamne potem sščetkam in jih sortiram po oblikah, velikostih, barvah... in čakajo na čas, ko jih bom uporabila za to, da bom iz njih kaj naredila. Figurce, okraske . Ko obešam perilo, morajo biti ščipalke barvno usklajene in iste oblike. Na primer, mikica ne sme bit pripeta z eno zeleno krokodilovo in eno belo navadno ščipalko! No zadnje čase mi hčerkica podaja ščipalke in ker ona še ni obsedena, vzamem kar mi pač da, pa preživim. Ko jem grisine ali piškote, vedno najprej pojem polomljene. Vse kasete (prej) in vsi cdji (zdaj) MORAJO biti opremljeni z vsebino, ne pa kar brez vsega da se ne ve kaj je kje. Robčki. Nujno moram imet paketek papirnatih robčkov s sabo, če ne drugam dam enega za rokav. Oba z bratom imava isto obsesijo, zaradi najine mame, ki nama je s tem v otroštvu orala možgane. Če sem v eni sobi zvečer, ne sme goret na hodniku luč. Potem mislim, da bo nekdo prišel. oh ja! no sej če drugih s tem ne moriš je vse čist ok. vsak ma svoje navade...jz sem mela pa en cajt k sem bla s čevli čist... kr non stop bi si jih kupvala... sej sem še zdej čist trapasta na njih sam se ful nazaj držim... pa kupim takrat kadar rabim.. (no ja...) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Jaz pa: Bana+Tema v kopalnici+pozno ponoči=OBSESIJA Rak pač. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 To,da moram obvezno pri glasbi zaspati ....in da mi celo noc radio gori...pa vezelini...brez njih tud ne gre Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Ah...pozabila sem še eno...vecerni sprehodi...obvezno vsak vecer na sprehod...pa ce lije zunej,al pa mede,al pa je 20 pod nulo...obvezno na sprehod... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 rad mam čevlje......... butanoga, ali pa kake druge v podplatu vgravirana črka J................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 K..c pa taki ded, ki jo s tem načinom mora to spominjat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Male ljubke obsesije, ...ni treba... ampak moraš.... ne glede na to, koliko je ura, kao pozno je...moram pogledat se na Lunin net - forum... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 kako res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Ja, to pa tud jaz, navadno - pac mal kuknes sam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Kar je bolano. Priznajmo si. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Grem mimo ekrana (TV, monitor, akvarij, ...), pa se moram zaustavit pa gledat, pa gledat, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Ne morem zaspat, če nimam na seb T-shirt... torej navadno majico... če nimam pri seb kreme... zjutri težko pijem kavo v razmetani dnevni sobi... pa še eno mam...ta je huda... obsedena sem z vonji... v krožnik najprej nos vtaknem... pa... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 men je pa en mishk ratu "mala ljubka obsesija".... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 uporabljam samo eno vrsto gela za tuširanje. bog mi pomagaj, ko ga enkrat nehajo delat ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 uporabljam samo eno vrsto gela za tuširanje. bog mi pomagaj, ko ga enkrat nehajo delat ...In to je? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Nivea Bath Care Pflegedusche Vitalisirend Aquasoft Pflegeformel Meeresmineralien Evo. Direkt z vrečke prepisano. (V plastenkah se ne dobi več.) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Na paznam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Lepo po žajfi diši. Po čistem, torej. Ne po nekih mandljih in breskvah in lubenicah in vaniliji in kaj je še podobnega sranja. :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.