Skoči na vsebino

Male ljubke obsesije

mari

Recommended Posts

Kaj je to na teh kamnih? Ko sem prebrala Marsino izkušnjo pri selitvi, madona, meni se je isto zgodilo! Samo da nisem upala na vprašanje: "Pa dobr kaj ti v teh škatlah kamne nosiš?!" pritrdit. Kamne potem sščetkam in jih sortiram po oblikah, velikostih, barvah... in čakajo na čas, ko jih bom uporabila za to, da bom iz njih kaj naredila. Figurce, okraske .

Ko obešam perilo, morajo biti ščipalke barvno usklajene in iste oblike. Na primer, mikica ne sme bit pripeta z eno zeleno krokodilovo in eno belo navadno ščipalko! No zadnje čase mi hčerkica podaja ščipalke in ker ona še ni obsedena, vzamem kar mi pač da, pa preživim.

Ko jem grisine ali piškote, vedno najprej pojem polomljene.

Vse kasete (prej) in vsi cdji (zdaj) MORAJO biti opremljeni z vsebino, ne pa kar brez vsega da se ne ve kaj je kje.

Robčki. Nujno moram imet paketek papirnatih robčkov s sabo, če ne drugam dam enega za rokav. Oba z bratom imava isto obsesijo, zaradi najine mame, ki nama je s tem v otroštvu orala možgane.

Če sem v eni sobi zvečer, ne sme goret na hodniku luč. Potem mislim, da bo nekdo prišel.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 178
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ko obešam perilo, morajo biti ščipalke barvno usklajene in iste oblike. Na primer, mikica ne sme bit pripeta z eno zeleno krokodilovo in eno belo navadno ščipalko!

Pih, tole pa tudi jaz počnem xcivx x;)x

Pri kamnih in školjkah pa sem se malo umirila... zdaj prinesem samo še kak posamezen primerek z dopusta.

Včasih pa ni šlo brez najmanj kile dodatne obtežitve x:o)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

.mislim,da jih trenutno nimam, sj se načrtno vežbam, da nism odvisen,

so morda le miniaturne navade in rutinske razvade, ampak vse to je kr pozitivno,

nič ranljivo za moj lepotni ego x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

kaj je za vas tisto, čemur se ne morete upreti... enostavno morate imeti...dobiti...narediti.....

Vse kaj mi je vsec, se mu ne morem upreti in to moram imeti cim prej x:)x

Kaj jaz vem...zivalce - muce ! Obavezno moram imeti bar eno muco v stanovanju, ker mi to daje obcutek ugodja. xDDx Pa tudi majhne kuze, rad ih bozam ko ih vidim na cesti. Dobra hrana, seveda, cigareta in kava, sex in dobri filmi na videu, muzika, knjige, internet...sem zelo uzivaska, dosti je tega cemu se ne morem in se nocem upreti :vragec: xDDx

Guest sanjalica

Moja mala ljubka obsesija - odkritost, netaktnost in direktnost.

Toliko je močna obsesija, da meji že na pogubnost.

Se bo treba kalupirat :zoro:

<{POST_SNAPBACK}>Kaj je to na teh kamnih? Ko sem prebrala Marsino izkušnjo pri selitvi, madona, meni se je isto zgodilo! Samo da nisem upala na vprašanje: "Pa dobr kaj ti v teh škatlah kamne nosiš?!" pritrdit. Kamne potem sščetkam in jih sortiram po oblikah, velikostih, barvah... in čakajo na čas, ko jih bom uporabila za to, da bom iz njih kaj naredila. Figurce, okraske .

Ko obešam perilo, morajo biti ščipalke barvno usklajene in iste oblike. Na primer, mikica ne sme bit pripeta z eno zeleno krokodilovo in eno belo navadno ščipalko! No zadnje čase mi hčerkica podaja ščipalke in ker ona še ni obsedena, vzamem kar mi pač da, pa preživim.

Vse kasete (prej) in vsi cdji (zdaj) MORAJO biti opremljeni z vsebino, ne pa kar brez vsega da se ne ve kaj je kje.

Robčki. Nujno moram imet paketek papirnatih robčkov s sabo, če ne drugam dam enega za rokav. Oba z bratom imava isto obsesijo, zaradi najine mame, ki nama je s tem v otroštvu orala možgane.

Če sem v eni sobi zvečer, ne sme goret na hodniku luč. Potem mislim, da bo nekdo prišel.

oh ja! no sej če drugih s tem ne moriš je vse čist ok. vsak ma svoje navade...

jz sem mela pa en cajt k sem bla s čevli čist... kr non stop bi si jih kupvala... sej sem še zdej čist trapasta na njih sam se ful nazaj držim... pa kupim takrat kadar rabim.. (no ja...)

spet se mi je na bolš poslabšal

• 2 weeks later...
Ah...pozabila sem še eno...vecerni sprehodi...obvezno vsak vecer na sprehod...pa ce lije zunej,al pa mede,al pa je 20 pod nulo...obvezno na sprehod... x:Ix x:Dx
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

• 2 weeks later...
Ne morem zaspat, če nimam na seb T-shirt... torej navadno majico... če nimam pri seb kreme... zjutri težko pijem kavo v razmetani dnevni sobi... pa še eno mam...ta je huda... obsedena sem z vonji... v krožnik najprej nos vtaknem... x:Ix pa... x:Ix

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

• 2 years later...
uporabljam samo eno vrsto gela za tuširanje. bog mi pomagaj, ko ga enkrat nehajo delat ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Nivea Bath Care

Pflegedusche Vitalisirend

Aquasoft Pflegeformel

Meeresmineralien

Evo. Direkt z vrečke prepisano. (V plastenkah se ne dobi več.)

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Lepo po žajfi diši. Po čistem, torej.

Ne po nekih mandljih in breskvah in lubenicah in vaniliji in kaj je še podobnega sranja. :xx!: :xx!: :xx!:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...