tinka 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Jaz sem že star bukselj, ampak včasih me prime in tudi skačem po lužah. Res pa prej malo pogledam, da ni preveč publike. odgovoren, letom primeren bukselj bigm... aja, tudi jaz. luze itak, pa stetje....stalno stejem, statistika in jaz: love-hate relationship....mislim, se zdaj vem, koliko stopnic je bilo do vrha v bivsem stanovanju...v bivsih 4-ih stanovanjih...druga mini obsesija: kaj ljudje radi jejo. ce vem, da je en x osebek, s katerim sem slucajno sedela za mizo 12 let nazaj rad jedel pire krompir, pa spagete bolognese, pa ni maral brokolija... niti ne vem vec imena cloveka, niti kaj je pocel...sicer se spomnim astrolsko znamenje...ahm, obsesija nr.2...pa dolocena muzika mora biti v avtu, kadar se vozimm na dolge progee...pa obsedena sem s tem, da ne bo kdo ostal lacen pri hisi....za vskogar vsaj ena najljubsa stvar...ne vem ravno, ce je to mala ljubka obsesija... pa ce komu kaj podarim, mora bit vsaj papir njegove/njene najljubse barve...to mi je totalno pomembno....!!!!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 hehe, spomnu moje : odprto okno!! skoz; pozim, poleti, dez, veter, tocka.. ZRAK torejDIHANJE ahhhhhhhhhhhhhhhhhh Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 aha še ena moja...če imajo esterhazy tortico...njamsi....jo moram imeti Najboljše imajo na Dunaju in v Budimpešti. So mi jo že od tam nosili....ker sem res ljubiteljica njamsi. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Tu bi lahko Nordica kaj o hlačah napisala...................zdaj že vse računa v količini hlač.............''Ej, veš kolko hlač dobiš zato?!!!'' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 aha še ena moja...če imajo esterhazy tortico...njamsi....jo moram imeti Najboljše imajo na Dunaju in v Budimpešti. So mi jo že od tam nosili....ker sem res ljubiteljica njamsi. Hehe.. Pol moraš iti v Szombathely, tam majo najboljšo E.-torto!!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 ..., pa stetje....stalno stejem,Tinka, zdaj si me spomnila, da jaz pa ful rada seštevam! In sicer... ... seštevam cifre na registracijskih tablicah vozil! Noro, ampak kaj morem - moja obsesija pač... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 26. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2004 uau, kok smo dobri... štetje.... noro.... nikoli nisem pomislila.... jaz štejem ne ampak si skoz neko melodijo brundam, tud ko po stopnicah hodim... pa tud v avtu ne morem biti brez glasbe, niti se ne morem spraviti postpravljati stanovanja, če ni dobre glasbene podlage, une ta "udarne", da sesalec preglasi... marsa - moji prijatelji me zafrkavajo: "odklopi jo z interneta in vzemi mobilnik pa bo nehala dihat", zato internet internet....... toliko časa nekaj iščem.... da najdem.... če pa ne najdem je pa že panika... pišuka na netu se pa ja vse najde..... glasba....... obožujem glasbo, brez nje si ne predstavljam življenja, hvala tistmu ki je mp3-je izumu, pa še unmu ki je dal programe P2P brezplačno na inet, ker drugače bi bankrotirala zaradi glasbe! ... definitivno si moram vsakič ko pridem na Pag kupiti sončna očalafantastično, koliko očal pa že imaš? odprto okno!! skoz; pozim, poleti, dez, veter, tocka..idealka, čisto podvprašanje, ki nisti sem ne spada: a si mogoče kadilec? za njih vem, da luftajo in non stop odpirajo kar se odpreti da... brez zamere aja, pa v neki drugi temi, je eden reku da vedno kupuje kamne, da jih je celo na kile nabavljal..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Moja obsesija neke vrste je pa skoz klikat kaj je komu všeč ali česa si želi, da lahko potem v primernem trenutku razveselim, najraje na kar tako x dan, na noben praznik ali rojstni dan, na kar en X dan. Druga obsesija ki se je želim znebiti je pa ta, da vedno iščem razlage za ravnanje ljudi, ki jih srečujem, bi se rada naučila samo sprejemati ravnanje teh ljudi, ne pa seciranje, pa domnevanje - ena izmed mojih nalog za to leto. Pa ena fajn obsesija me je prijela zadnje par mesecev - vsak dan limonada iz ene limonce, božansko. Pa seveda vse kar je v povezavi z Italijo - kraji, knjige italijanskih avtorjev, glasba, jezik, celo navijam dostikrat za njihove športnike, lahko bi rekla,da je to moja najmočnejša obsesija. Se bom ziher še kej spomnila.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 To s soncnimi ocali... Jaz imam tudi to. Pa torbice, nahrbtniki... :o|o: Me nekoc vprasa znankin tip, no, Marsa, daj povej, koliko imas torbic? Pogledal je nekako zmagoslavno, ces, zdaj bom pa jaz rekla eno normalno cifro (recimo - 3? ) in bo on lahko rekel - no, vidis, sploh ne rabis jih 10 (ali kaj takega)...Pa recem jaz... hm, kaj pa vem - 25? Pa se je samo za glavo prijel, ces, ta je pa 'se hujsa'! Pa perilo... ce bom videla bombazni modrcek simple ('mojega') kroja oz. modela (nic presito, brez blazinic, brez kosti!!) s kakim drobcenim karom - recimo sinje barve ali roza, ni sans, da si ne bi kupila tega, pa ce imam 5 takih ze. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Jaz sem včasih tudi štela, karkoli je pač blo za preštet. Pa mi je šlo to ful na živce in sem nehala (pa sem mogla trenirat to, da sem se odvadila, ni šlo kr tko... ). Edino zadnji mesec, ko imam težave s spanjem, sem zvečer ovčke štela....... Pa ko sem prišla čez 1200 sem ugotovila, da bi lahko potem vsak dan preštela toliko drobnice in se mi spet ni dalo.... Včasih sem pretirano analizirala vsak gib ljudi, češ, kaj se za to govorico telesa skriva.....do te meje, da nisem več mogla bit normalno v družbi, ker sem non stop opazovala in secirala, iskala neke pomene in najbrž velikokrat narobe interpretirala..... Nehala, ker mi je tudi šlo že na živce. Hehe, Almira in ogledala.....tehtnica...... Sem imela sošolko tehtnico, ki se je VEDNO ko je šla iz razreda, pogledala v ogledalo in popravla frizuro (je bil umivalnik pri vratih) in vedno ko je vstopila v razred, prechekirala svoj izgled..... Ko sva enkrat to opazle s sošolko, sva postale ful pozorne in res je to vedno naredila.....ful zanimivo... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Katja! (govorica telesa)... Si me pa seveda spomnila, namrec, ofkors... :o|o: - vcasih se z najvecjo tezavo zadrzim, da ne vprasam - kaj ste po horoskopu? Vcasih sem pretkana, pa vprasam (recimo v primeru otroka, ce me zanima) - kdaj pa ima rojstni dan? Zdravnike, sestre... (ce/ko slucajno si kdo da opraviti kaj z mano) - vem za vse, kaj imajo kje in kako in kaj, pridem nazaj v Sisko (zdaj smo ze skoraj desetletje pri zdravnici v Sentvidu), recem, aha, saj res, vi ste strelec in to, recejo, neverjetno... Oni pa si mene seveda tudi zapomnijo, v glavnem. Vem pa za njihove sinove, hcerke in vse... lune, ascendente... Imam pa nek tak 'pristop', da mii potem ne samo povejo svoj znak, pac pa kar vse po vrsti, kar imajo, tudi zelo intimne stvari, skrivnosti, da me preseneti, potem pa so vcasih nekateri kar nekako name 'jezni', ker so mi to povedali - in ker pac zdaj jaz to 'vem' - mi je pa seveda popolnoma vseeno, ker se najraje ukvarjam s sabo - morda to cutijo in mi zato ob stiku tako zaupajo.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Imam pa nek tak 'pristop', da mii potem ne samo povejo svoj znak, pac pa kar vse po vrsti, kar imajo, tudi zelo intimne stvari, skrivnosti, da me preseneti, potem pa so vcasih nekateri kar nekako name 'jezni', ker so mi to povedali - in ker pac zdaj jaz to 'vem' - mi je pa seveda popolnoma vseeno, ker se najraje ukvarjam s sabo - morda to cutijo in mi zato ob stiku tako zaupajo.... to so ful skorpionske finte...vse skorpionke, kar jih poznam, pa drugi z mocnimi planeti v sorpionu vedo totalno ogromno stvari o drugih, pa nikoli ne sprasujejo... ma ne vem, ce se ti ravno najrajse ukvrjas s sabo...mogoce res, da se ne vtikas v druge...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 A mislis? Morda - imam pa tudi 'ribje oci' - nekako 'notri gledam', pozorno..., kot da cisto popolnoma vse stekam, se nekako vzivim... morda me zanima recimo samo tisti trenutek in ne prej in ne potem. Hehe, si hecna...Hvala za tole, a v resnici pa ni cisto tako, namrec; se se kar vtikam v druge (v smislu pomoci in spodbude, a vseeno je tecno vcasih, se skusam nazaj drzati). A nikoli pa ne bezam v druge, da bi mi kaj povedali, tudi ne silim priliznjeno in firbcno.... ampak recimo se zavzamem in potem sem kar jezna, ce se oni ne drzi, nima volje ipd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 26. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2004 ampak je to pri škrpijonih... če ne sprašujejo, jim sami povemo... ugotovitev: (vi pa povejte če se strinjate ali ne) ko berem naša sporočila ugotavljam, da pri nekaterih je obsesija dejanje, pri drugih predmet in sedaj vpašanje: ali so predmeti, ki jih navajamo mogoče fetiši? (očala, torbice, nederčki,cdji,...) (pa ker imam ravno SSKJ na comp pa dejmo še eno definicijo fetiša: predmet, ki ima nadnaravno moč in se časti po božje) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Saj jaz sem drugace Riba (samo mi vedno pripopajo tegale sco - se celo ko sem z nickom sodelovala, so mi tole dolocili oz. kar nekaj pomesali in kar mene nekaj... )... 'Ribica', takorekoc. Tole sem tudi razmisljala sama - saj tu gre v bistvu za fetise (aja, a uganes, a mislis, da imamo temo ali ne? )..Ampak saj je kul, saj tako pac je.Vcasih je predmet point in vcasih dejanje, vzdusje, situacija.... Aja, se nekaj je, kar kar 'moram'.Ce grem v Mostec, se ne morem upreti in grem na kroge (in tudi na druga orodja), ceprav so tezko dostopni oz. je tezko priti v ta polozaj - se zavihtim, da je glava navzdol, z rokami se v bistvu drzim - ni tako simple...Ampak to kar moram, no... tako da poleti ze prej razmilsjam in ne oblecem minice ali oblekice, pac pa kratke hlace, ce grem tja. Tezko sem se vcasih uprla trgovinicam z raznimi zvezki, blokci, svincniki in tem... to tudi shizim...Tega imam na tone, celo...V vsakega mi je bilo skoda pisat (se dobro, da imam zdaj LK). (to so neke moje bikovske fore)... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 26. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2004 uf... ja, se spomnim.... ko se je odprla neka trgovina v stari lj pa smo lahko zlezli iz enobarvnih zvezkov na pofotkane....., pa radirke., pa dišeče pa takve in onakve.......mam tud jaz kolekcijo teh zvezkov... radirke pa so .... around! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Imam pa nek tak 'pristop', da mii potem ne samo povejo svoj znak, pac pa kar vse po vrsti, kar imajo, tudi zelo intimne stvari, skrivnosti, da me preseneti, potem pa so vcasih nekateri kar nekako name 'jezni', ker so mi to povedali - in ker pac zdaj jaz to 'vem' - mi je pa seveda popolnoma vseeno, ker se najraje ukvarjam s sabo - morda to cutijo in mi zato ob stiku tako zaupajo.... to so ful skorpionske finte...vse skorpionke, kar jih poznam, pa drugi z mocnimi planeti v sorpionu vedo totalno ogromno stvari o drugih, pa nikoli ne sprasujejo... ma ne vem, ce se ti ravno najrajse ukvrjas s sabo...mogoce res, da se ne vtikas v druge...? To se meni non stop dogaja.......Ful stvari vem o drugih ljudeh, ki se mene sploh ne tičejo in ne sprašujem po njih.....pač ljudje sami povejo..... Pa kaj jz vem zakaj.... Mogoce ker ribe poslušamo? Sej se mi zdi ful lepo, da mi ljudje govorijo o sebi, da si izberejo ravno mene za zaupnika.... Ampak včasih mi gre pa prov na živce, ko mi res govorijo stvari, ki se mene ne tičejo in jih sploh ne bi govorila nobenemu razen najboljšim prijateljem. Oni pa povedo mimogrede, pa kake take, na katere jaz ne bi bla ponosna in jh sploh ne bi šla govorit ljudem, ki jih ne poznam ali pa poznam le površno. :xx!: Včasih se kar zgrozim, koliko stvari vem o drugih ljudeh, ki jih normalno ne bi smela vedet...... Pa ok, če rabijo uho in kak nasvet, uredu. Ko pa preraste vse skupaj v hvaljenje in napihovanje........ ma ne rabim vedet čisto vseh podrobnosti, no. Kljub temu pa rada pomagam, če me prosijo za pomoč. Joj, Marsa, blokci, svinčniki, v bistvu pisarniški pripomočki vseh vrst.......ajojojojojoj.......polni predali tega shita, pa vseh mi je škoda popisat.... :xx!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 verjamem, zato jih jest sploh ne kupujem več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Jaz upam, da sem nehala s kupovanjem takih stvari. Še dobro, da frendica več ne dela v taki trgovini.... Ampak problem še zdaleč ni rešen......namreč, veliko teh blokcev, kulijev in tega dobim od drugih, ker vejo, da mi je všeč..... Ma sej enkrat jih bom uporabla. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 odprto okno!! skoz; pozim, poleti, dez, veter, tocka..idealka, čisto podvprašanje, ki nisti sem ne spada: a si mogoče kadilec? za njih vem, da luftajo in non stop odpirajo kar se odpreti da... brez zamere tudi, pa nima veze! gre za drugo zadevo. zrak, negativne ione, kisik, prano, svezino, etc..skregan Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 ampak je to pri škrpijonih... če ne sprašujejo, jim sami povemo... .... mogoče fetiši? (očala, torbice, nederčki,cdji,...)- nadnaravno moč in se časti po božje) ja, a niso fetishi morda se najbolj primerni ribam in skorpijam?moc, okultno, misticno - skorpije, plutomisticno, neptun - ribe .. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Imam pa nek tak 'pristop', da mii potem ne samo povejo svoj znak, pac pa kar vse po vrsti, kar imajo, tudi zelo intimne stvari, skrivnosti, da me preseneti, potem pa so vcasih nekateri kar nekako name 'jezni', ker so mi to povedali - in ker pac zdaj jaz to 'vem' - mi je pa seveda popolnoma vseeno, ker se najraje ukvarjam s sabo - morda to cutijo in mi zato ob stiku tako zaupajo.... to so ful skorpionske finte...vse skorpionke, kar jih poznam, pa drugi z mocnimi planeti v sorpionu vedo totalno ogromno stvari o drugih, pa nikoli ne sprasujejo... skorpijonke?skorpijoni niti ne pomoje; gre bolj za to, da je prisotna vecja kolicina intenzivne energije,ki lahko povzroci rekacije v sogovorniku; sploh pa meni da govoris morda o intenzivnosti? mam 2 skorpije v familji razlicnih spolov. bi rekel da se precej ukvarjajo sami s seboj in svojimi intenzivnimi custvi! pac moje izkusnje. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 To se meni non stop dogaja.......Ful stvari vem o drugih ljudeh, ki se mene sploh ne tičejo in ne sprašujem po njih.....pač ljudje sami povejo..... Pa kaj jz vem zakaj.... Mogoce ker ribe poslušamo? Sej se mi zdi ful lepo, da mi ljudje govorijo o sebi, da si izberejo ravno mene za zaupnika.... Ampak včasih mi gre pa prov na živce, ko mi res govorijo stvari, ki se mene ne tičejo in jih sploh ne bi govorila nobenemu razen najboljšim prijateljem. Oni pa povedo mimogrede, pa kake take, na katere jaz ne bi bla ponosna in jh sploh ne bi šla govorit ljudem, ki jih ne poznam ali pa poznam le površno. :xx!: Včasih se kar zgrozim, koliko stvari vem o drugih ljudeh, ki jih normalno ne bi smela vedet...... Pa ok, če rabijo uho in kak nasvet, uredu. Ko pa preraste vse skupaj v hvaljenje in napihovanje........ ma ne rabim vedet čisto vseh podrobnosti, no. Kljub temu pa rada pomagam, če me prosijo za pomoč.... torej ribe zaupnice Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 moja ljubka obsesija - bit riba Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Prvi trenutek sem pomislila..jaz pa nimam nič takšnega... ...ok, že res, da preštejem vse ploščice...ali kaj podobnega, ko kje čakam.. Ampak, danes zjutraj, ko sem vklopila PC...sem se spomnila..kadarkoli sedem za računalnik...moram odigrati...eno pasjanso... če se mi še tako mudi...recimo, da kam grem...eno ali dve..odigram...in si sama določam..kaj kakšen rezulatat...pomeni... Pa še...kar naprej iščem neke znake...v okolju..recimo, se peljem nekam..pa si rečem, če bo zdaj na onem križišču zelena...ko pridem..bo vse ok...ali pa si poiščem kakšno drugo znamenje...ki mi bo povedalo...kako in kaj..prav neumne nekatere...recimo...koliko ptičev bo na žici..ali pa..če rešujem križanko...si na začetku naredim lestvico..koliko črk mi lahko manjka...in potem na začetku..določim pomen... :xx!: ... Hec je...ko začneš o tem razmišljat... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.