Skoči na vsebino

Male ljubke obsesije

mari

Recommended Posts

Kako smo zanimivi, uganjate zadeve, ki meni na pamet ne padejo, da to lahko kdorkoli počne, pa so prav simpatične, moram reči, ampak enostavno si ne morem misliti, da kdo lahko kaj takega počne. x:)x :palec: .

Sem se spomnila še eno mojo obsesijo, da vsakič ko sem ponoči zunaj, ko grem z mojo volnico na sprehod, gledam v nebo in buljim, če bo kje kakšen zvezdni utrinek, tole se me drži že od otroštva.

Aha, pa obvezno, če imam vsaj malo časa v Ljubljani nujno v knjigarno, pa gldeat, kakšne knjigice se dobijo, pa kaj v njih piše,.....Pa tele elektronske voščilnice so me tudi zasvojile, jih prav pogosto pošiljam, pa bogve česa vsega se bom še spomnila x:)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 178
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xDDx x:Ix kaj mamo hecne tele naše 'male ljubke'... jutranja kavica in pogledat na LNF je še ena moja... pa zvečer vsaj ena svečka gori v stanovanju... včasih sem imela tudi, da sem si vsako jutro 'dvignila' eno karto za tisti dan... v Prometeju lahko občepim dve uri in brkljam med tistim lepim papirjem in barvami... in si moram kupit vsaj eno stvar... x:Ix

Hehe, jaz tudi....čeprav mi je ful všeč, da ne pišemo formalno..... x:Dx Sploh so mi všeč kakšni taki, ki se ne ozirajo na pravopisna pravila (Pokowc da velikokrat piko na začetku stavka :palec: x;)x ), pa Aakhut si izmišljuje imena (preoblikuje nicke) in piše šumnike drugače.....I like that.... x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Sem vedela, da se bom še česa spomnila. Ena izmed mojih obsesij, ki nikakor ni potrebna, kajti imam jih že za nekaj naslednjih življenj so lončki - taki za čaj, ali pa svinjsko kavo x:)x , vseh oblik, z raznimi motivi, glih dons spet enega dobila, takega simpatičnega z medvedkom, ki je ulovil ribico - taka zlata mi deluje. ha ha ha, kaj bo pa zdaj za vas ostalo x:Dx x:Dx x:Dx :inocent: .

Saj jo bo spustil nazaj,da bo še naprej izpolnjevala želje....

prijateljica mi je včeraj zaupala, da si je izbrala eno od mehiško/španskih...? nadaljevank, in da vsak dan na teletekstu prebere, kaj se bo tisti dan zgodilo.... gleda pa ne, ker pravi da ji ni do tega

na vprašanje zakaj je odgovorila da ne ve, ampak kar mora..... x:Dx x:Dx x:Dx

haa

sem se izuril, ker prvotno izhajam iz Budističnih verzov..

pretiravanje škodi, ker telo zapoje´.

naj se sladko predajanje ne izrine v ospredje, ker ni nasičeno.

Nobeno preventivno umikanje ni pobeg, ampak le nepriznavanje boljših obstojev x:Dx

:vragec:

hihi...

uni mejhni lonchki-vrchki, k u njih dobish mleko za k chaju....

jih pa ne kradem, che res ni druge

mam sistem...vprasham kelnarja:

"A jih pr pomivanju velik razbijete?"

pa che reche de ja, pol mu pa rechem:

"No fino...pol boste pa dons enga vech razbil." x;)x

666 :vragec: -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

uni mejhni lonchki-vrchki, k u njih dobish mleko za k chaju....

Adijo, kaka dobra fora! In praktična (beri: zasede malo prostora v prenatrpanem stanovanju)!

Jaz pa imam mali milijon skodelic! xcheersx

Sploh jih več nimam kam spravljat.

Noro dobro se počutim, ko kakšno si kupim ali dobim novo!!

Aaaaaah... kaka lepa šalčka...

Pa lončar v Filovcih je tudi obogatel na moj račun (take fine lončene posode za sarmice pa to...), pa pol prtljage iz grških dopustov so bile razne Pitagorove čaše, pa vrči, vaze, keramične maske in.... skodelice za kavo in čaj, seveda!!!!

Živela keramika!

In zdaj še ideja za vrčke za mleko - bravo - polepšal si mi dan, Aakhut!

Tezko sem se vcasih uprla trgovinicam z raznimi zvezki, blokci, svincniki in tem... to tudi shizim...

Tega imam na tone, celo...

V vsakega mi je bilo skoda pisat (se dobro, da imam zdaj LK).  xDDx  xrolleyesx  x:Ix

(to so neke moje bikovske fore)...  :o|o:  x:Ix

Errrrm.... :eek: :eek: :blink: :OoO: :fiju: Daj mi Marsa razloži, kakšne bikovske fore so tole... ker imam jaz čisto iste fore, s tem da imam svinčnikov in kulijev in peres in pisal še dvakrat do trikrat več kot zvezkov, sem pa tut bikica po soncu...? x:Dx

Drugače pa... moje obsesije... v zadnjih dveh, treh mesecih so kamenčki, kristali... Me prime, pa zavijem v trgovino, pa pridem ven s tremi al štirimi novimi kamni... :inocent: Sem pa ugotovila, da si ful kupujem različne skupaj glede na obdobja... Nekaj časa so bili to črni, težki kamni (obsidian, hematit, srebrno oko), potem bolj pisani (karneol, tigrovo oko, ametist), zadnjič sem pa šla v trgovino in ven privlekla vse zelenkasto-modro-belega odtenka :eek: , ki ga nikoli nisem marala spljoh (aventurin, amazonit, akvamarin)... Zanimivo x;)x Mam neko vodno/zračno obdobje zdaj, zgleda, da bom začela intuicijo urit al kako x:Dx x:Dx

Aja... drugače pa POD MUS, brez tega ne preživim - Lushevi izdelki za nego telesa... To pa je bikovska fora, ja :2src: Naravna mila in kreme za telo - diši božansko (torej potem tudi jaz xsrcx ), nooooro mehko kožo dobiš, pa še aromaterapijo imaš direkt pod tušem in potem cel čas, ko imaš kremo na sebi... Priporočam :palec:

Aja... pa nekoč sem vedno in povsod vlačila mačke na kup, kjerkoli se jih je dalo staknit... na lončkih, kot kipce, na zvezkih, slikah, etc... Svašta. Še živo mačko bi privlekla kam v kakšno stanovanje, če bi bila samo moja odločitev (nekoč sem jo celo res in mi je zaspala na postelji, mrnjav luštkan mejhn... sam sem jo potem poslala nazaj ven, ker je zvečer prišla cimra domov x;)x )

Se bom pa še mal opazovala, če je še kje kakšna obsesija.... Aja, kadarkoli zagledam računalnik, sem že tam x:Dx x:Dx Če ne LN, pa vsaj mejli preko serverjev x:Ix

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Aja... pa nekoč sem vedno in povsod vlačila mačke na kup, kjerkoli se jih je dalo staknit... na lončkih, kot kipce, na zvezkih, slikah, etc... Svašta. Še živo mačko bi privlekla kam v kakšno stanovanje, če bi bila samo moja odločitev (nekoč sem jo celo res in mi je zaspala na postelji, mrnjav luštkan mejhn... sam sem jo potem poslala nazaj ven, ker je zvečer prišla cimra domov  x;)x )

Ooooooooooooooo, kako sem mogla pozabit, PUJSKI - obesek za ključke, keramični - figurice, hranilnik pujsek, ozadje svinjsko, šalčka za kavo pujs (ena izmed x:Dx )....

:inocent: xsrcbumx :wub: x:Xx x:Xx x:Xx

Jaz pa dišave!

eterična olja, kadila (sai flora, madhuban...taki orto...), parfumi (ko finance dopuščajo)

Pa barve. Povsod opazim barvno ne-usklajenost, vzorce...zato grem včasih zanalašč kontra...

Ne skor bi lohk reku, da nimam kake take obsesije, hm dolgčas, mrbit bom moral začet, krast lase, al pa kaj takega, :) ne ne, jst pa čist resno morem morem morem morem, met to punco, k me kar naprej nekaj dreza, pa to, huh, xrolleyesx, in morem morem morem morem, dobit že tisto kitaro, pa morem morem morem morem morem, hm ah nč ni treba tega, morm bit dobre volje... to je to, to je moja obsesija ki me osrečuje brez kere ne gre...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Moja obsesija:

Vsak večer si naštimam budilko, da me zbudi pol ure prej, kot moram vstati - da lahko zjutraj še pol ure poležavam v postelji, predno vstanem! To pa obvezno! Ni šans, da skočim iz postelje takoj, ko se zbudim! Rabim tisto počasno prebujanje... mmmmmm...

x:Dx x:Dx x:Dx Jaz sem še hujša! Naštimano imam, da mi trikrat zvoni. Ob štirih, ko rečem;" ah še skoraj urco spanja x^x " 4.45 :" ejga babnica, počas bo treba xzzzx " in ob 5.00:" :angry: :wacko: :cry: :devil: xduhx xzzzx ....AUF BABA, RIT POKONCI!" x:Dx x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Obsesije: škatlice, raznih oblik, sem čist obsedena.... Vse nekaj rabim, kao x:Dx x:Dx . Ob Marsinem postu sem se spomnila tudi na blokce in mase in radirke in notese in adresserje in kolaž papirčke in papir za zavijat in BARVE......

Med branjem sem se še spomnila na GLASBO in KNJIGE in dišave..... Tud jaz iščem pisne "napakce" in premajhne presledke x:Dx .

Ena taka velika je tudi "opazovanje " ljudi (njihov govor, pisavo, reakcijo, početje, obraz in mimiko, telo...(pa ne na tak način, da bi se potem kaj zgražala) ampak poiskušam ugotavljati, kakšen človek se skriva za vsem tem.

Pri tem poiskušam najti čimveč pozitivnih lastnosti le-tega.....

Pa seveda sladkarije (že kar razvada), pa občasno popoldansko lenarjenje, pa, pa, pa....... uf :eek: kolk jih je še.... še mal za drugič x;)x x;)x x:Xx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Ena taka velika je tudi "opazovanje " ljudi (njihov govor, pisavo, reakcijo, početje, obraz in mimiko, telo...(pa ne na tak način, da bi se potem kaj zgražala) ampak poiskušam ugotavljati, kakšen človek se skriva za vsem tem.

to tut jest počnem spet, tak mau za smeh x:Dx

.sploh pa komu vse so podobni x:o)x

uffa, baba rit pakanc x:Dx

Jaz se tudi rad kdaj sam kje vsedem in opazujem ljudi.........se mi zdi, da bi jih lahko ure in ure opazoval........hi-hi.......meni so pač ljudje grooznooooo zanimivi....... x:)x x8Dx :vragec: x:o)x ............ :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

IIIIIIIIIII Mick, si me spomnil. Tudi jaz rada opazujem ljudi. Imam v bistvu prav manijo. Pa skušam to tako početi, da ni moteče za okolico. Veseli me zato. da sem lahko trenutek v čisto drugačnem svetu, situaciji, v domišljiji si pričaram okoliščine življenja ljudi, ki so opazovani - domišljija neznansko uživa x:)x . ker vem, da sicer ni lepo prisluškovati, pa vleči na ušesa, pa ker hkrati vem, da ne mislim nič slabega, to počnem na skrivaj, kadar imam priliko in se mi zahoče.

jst pa ne znam drgac kt da bi se nekaterim ljudem smejal v fris... zlo neprimerno ampak morem x:Dx me zajebavajo jst pa se jim sam smejem, in to jih cist razpiszdi....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...