Buddha 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 .....grizenje svinčnikov ......al pa vrtenje kulijev med prsti, ......nabiranje kamnov, kamor koli grem vedno domovufaa, nikol tega..si pa predstavljam, res čudaško...nevro...huh ampak kamne pa sm tu jaz zbiral, zdaj tega ne več. . Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ko sem bla v vrtcu, je pr isti mizi (mel smo stalna omizja po štirje otroc) sedel en dečko, ko je mel ta vlke jolly-ke (jst pa une ta male, osnovne, brez zlate in srebrne) in ta tipson.. je mel barvice TOLK pogrizene, da če nis konice pogledal.. sploh nisi vedu ktere barve so, zunaj so ble čist zglodane, tko da so ble vse svetlorjave barve,.. a si predstavljate? Tolk tistga laka pojest.. bljak.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 - da si nastimam, da me vsako jutro zbudi Grieg - Morning :) Ze zelo dolgo casa, kar ne morem se navelicati...potem pa pride joga- obsedena sem z internetom ...se posebi tkole med ucenjem, med pavzicami pokukam gor...glede na to, da se morm cel dan ucit, pase ... obsedena sem tudi z mojim kuzkom, z telefonarjenjem, z Lindt cokoladami, z zdravo prehrano...ful je tega.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Michelle, si ti za pavzo na netu, al se za pavzo učiš ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ne vem če to ravn sem spada........skratka iz vsakega potovanja (če je to le mogoče) si poleg takšnih in drugačnih spominkov prinesem še nekaj papice iz države v kateri sem bil........razne čokolade, slano pecivo, kekse, sirčke ipd.........da čimdlje ohranjam filing na kraje kjer sem bil......ker velikokrat tako hitro mine, da se mi doma skor zdi, da sem le sanjal, da sem bil tam. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Janja, odvisno kdaj Sam sem vseeno bolj med pavzami na netu ... nekdo more faks narest, da bo stalca, pol pa kravce Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 bikovski ziherasi... hehe, zdej ti bom pa lohk naprej metala tele bike pa tak... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Včeraj, ko sem si privoščila sprehod po civilizaciji - Ljubljani, sem šla v Centromerkur po baterije in kaj zagledam - mojo malo ljubko obsesijo . Zagledala sem magnetek v obliki pujsa za na hladilnik . Jasno ni bilo vprašanje, če se vzame zraven ali ne, taka simpatična prasička tudi lepo izdelana . Magnetke pa itak že zdaj uporabljamo, samo niso bili tako prikupni . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Jaz pa pred kašnimi pol urcami...absorbirala eno sladko malo obsesijo.... Tako...čist mojo....malo... ljubko...fajno....pregrešno...sladko.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Obvescam vse, da se tudi letos(kljub prizadevanju in zavedanju) nisem izognila moji majhni ljubki obsesiji nakupovanja solskih potrebscin kot vsako jesen Letos res nisem kupila niti zvezka, niti svincnika, radirke ali nove puscice , ker sem pac mislila, da se imam v oblasti, pac pa sem kupila cisto nov predalnik za pod pisalno mizo ....poleg treh predalov, je v prvem predalu tudi poseben dodatni predalcek za pisalni pribor ...pa sem zletela po nekaj let kopicene zaloge potrebscin in vse cudovito zlozila v predalnik : nekaj radirk, pa silcke, ravnilca, navadne in tehnicne svincnike , ps flomastre vseh sort, markerje, svincnicke , barvice, manjse pakiranje voscenk, kovinsko skatlo z vodenkami, 3 belezke, luknjac, sponke, sirok in tanek selotejp, dvojne skarje, 3 vrste lepila, belilo, pumpice razlicnih barv za nalivko..... in ugotovila, ia, ia , pa smo tam, kjer nismo da se je moja mala ljubka obsesija zgodila tudi letos v polni meri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 haha, tole sem imela tudi jaz vedno (pa se imam). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Hm, sploh nisem vedela, da obstaja ta tema. Ampak, če sem že tu... moja obsesija je spodnje perilo. Mi je čisto vseeno, kakšne cunje navlečem nase "zapovrh", zguljene kavbojke, pošvedrane čevlje, (skoraj) luknjasto majico, pri spodnjem perilu pa mora biti vse tako kot je treba. In to mi gre blazno na živce, da grem kupovat čevlje, majico, pa tudi šolske potrebščine, domov pa pridem z vsaj dvema kompletoma spodnjega perila. :xx!: Mož mi pravi, da sem gatomanka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 a ima kdo razvado, navado it v "šoping", ampak samo gledat, gledat, gledat kaj je novega, nič pa kupit (ker pač ni denarja) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ampak, če sem že tu... moja obsesija je spodnje perilo. Mi je čisto vseeno, kakšne cunje navlečem nase "zapovrh", zguljene kavbojke, pošvedrane čevlje, (skoraj) luknjasto majico, pri spodnjem perilu pa mora biti vse tako kot je treba. Pri "oblacilih" imam jaz obsesijo na sale, kape, baretke in tooorbice Torbic imam definitivno prevec. Ene so dokaj poceni, za nekatere sem pa fajn odstela. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Pa še jaz: odprta vsa okna (zadnja leta, vedno in povsod... rabim zrak!) iskanje slovničnih napak (že od otroštva- takrat s slovnico nisem imela problemov, zdaj pa... sem velikokrat v zadregi glede tega...) kamni (navadni, raznih barv in oblik, z morja, obrežja rek... nekdo se "huduje", ko se selimo in je že itak sto škatel, sam kamne tud preselimo . al pa lani je bla tud fora, ko smo vlačili kramo na kamp plac in je bil šotor ful težek... valda so pol ugotovili, da so v njem kamni od prejšnjega leta. smo jih prinesli nazaj na isti plac in pol spet odnesli. diaspora, js tud na mesenđerju pogrešam ikonce/smeškote od tle! jih sicer ne uporabljam kej dost, ma mi je všeč že možnost da jih lahko... tolk zaenkrat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Pa še jaz: odprta vsa okna (zadnja leta, vedno in povsod... rabim zrak!) iskanje slovničnih napak (že od otroštva- takrat s slovnico nisem imela problemov, zdaj pa... sem velikokrat v zadregi glede tega...) kamni (navadni, raznih barv in oblik, z morja, obrežja rek... nekdo se "huduje", ko se selimo in je že itak sto škatel, sam kamne tud preselimo . al pa lani je bla tud fora, ko smo vlačili kramo na kamp plac in je bil šotor ful težek... valda so pol ugotovili, da so v njem kamni od prejšnjega leta. smo jih prinesli nazaj na isti plac in pol spet odnesli. jaz tud vse tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Kake hude obsesije nimam nobene kej dost, sam so pa take male stvari: kak čik, pa vse luči pržgane (vsaj večina), dostkrat zadržujem predn grem na wc, sam zato, da je pol bolj fajn, pa sanjarjenje, pa tole iskanje slovničnih napak - no ne glih iskanje, sam mi je pa smešn, da je ful napak v romantičnem pismu al pa sms-ju, to mi je mal mim, aja pa čepki za ušesa za odklop, kava v postli, brez japk bi umrla, pohodit kak smoki, da fajn zahrusta...še bi se najdl Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 šamponi ugotovila, da imam preko 10 načetih doma, gužvo in preden vse porabim... sem se soočila in si zadnjič priznala, da je pretirano... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ja tp pa rs Stanka, Potrata in nenasičen okus, ko se kupuje, so same oči v momentu kupljene tut Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ja, ste me spomnili na kamne. Kamorkoli grem, vedno privlečem kamenčke, kamne, zbrušena stekelca z morske obale. Vse operem, polakiram in jih kot dekoracijo postavim v cvetlične lončke. Ful lepo izgledajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ja, ste me spomnili na kamne. Kamorkoli grem, vedno privlečem kamenčke, kamne, zbrušena stekelca z morske obale. Vse operem, polakiram in jih kot dekoracijo postavim v cvetlične lončke. Ful lepo izgledajo. tudi jaz pobiram kamenčke z obale, potem jih umijem in postavim kjerkoli doma, saj sem jih jaz najdel Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Pa še jaz: odprta vsa okna (zadnja leta, vedno in povsod... rabim zrak!) iskanje slovničnih napak (že od otroštva- takrat s slovnico nisem imela problemov, zdaj pa... sem velikokrat v zadregi glede tega...) kamni (navadni, raznih barv in oblik, z morja, obrežja rek... nekdo se "huduje", ko se selimo in je že itak sto škatel, sam kamne tud preselimo . al pa lani je bla tud fora, ko smo vlačili kramo na kamp plac in je bil šotor ful težek... valda so pol ugotovili, da so v njem kamni od prejšnjega leta. smo jih prinesli nazaj na isti plac in pol spet odnesli. jaz tud vse tole... jaz tudi vse tole... sam sem pa letos malo spucala (ko sem belila) in je šlo nekaj kamnov nazaj v naravo... ampak kaj, ko sem s Paga spet pritrogala nove ... najbolj sem mahnjena na take, ki imajo drobne luknjice v obliki rožic ali pa kakšne hecne oblike... pa tudi tiste, ki so tko lepo ovalni... mah, saj non- stop nekaj zračim... Daša se trese in pritožuje, ko je zjutraj tkoooo mraz, jaz pa vse nastežaj... prideva domov iz Lj, puf, najprej okna in balkonska vrata odpret... ... zadnje čase imam eno smotano... ne spomnim se, če sem avto zaklenila ... in grem skoraj vedno nazaj pokljukat... tko, da mi tamala, še preden se obrnem, s tistim glasom 'ja, mami, zaklenila si' Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 heheLNF smo pa mal pozabl? 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ...to je sam "ljubka", ne pa tud "mala" obsesija. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ...to je sam "ljubka", ne pa tud "mala" obsesija. vish....che bi se mal potrudu...pa lepsh obnashubi ti tut lohk biu MICK-ENA OBSESIJA 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.