Skoči na vsebino

Rokomet

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 516
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

He-he......če je kdo mislil, da bo govora o kakšnem drugem "rokometu" :vragec:  x:Dx  se je zmotil.....

Mick..... :vragec: :vragec: :vragec: x;)x x:Dx

Bova s fantom sigurno spremljala nase, glede na to, da je on deset let treniral rokomet (pa je bil med drugim njegov trener Kastelic). Se pravi, no miss.

Meni (mocvirnici! :sniky: ) pa je vsec, da so tekme v Celju. Pa nova dvorana pa to. Bom sla vsaj na kaksen izlet kdaj. x:)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

Močvirniška ribica :2src: x:Dx .....saj sem sedaj pogledal na razpored tekem......in če se naši uvrstijo naprej (izpadejo samo četrti v skupini) so dejansko naslednje njihove tekme v LJ x;)x ....sem si kar mislil, da neka finta.........tekme v drugem krogu so še bolj spektakularne in pomembne :vragec: x;)x

Aja, pa...GO GO SLOVENIJA.....DAJMO NAŠI......v boj...za narod svoj......xrolleyesx :o|o: :xx!: ..................... x:Dx x:Dx

:detelca: :detelca: xcrossfingx za Slovenijo :palec: x:Xx x:Xx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

He-he......če je kdo mislil, da bo govora o kakšnem drugem "rokometu" :vragec:  x:Dx  se je zmotil.....

Sem se hotla, samo prepričat x;)x ...pri tebi se nikoli ne ve.

Go, go naši...(sej tisti močvirniki, ki so dobri so povečini moščani x:Dx )

Boš pa k nam hodil tekme gledat :eek: , Mick

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

A ni naš Boris tam nekje blizu tistih voda?...tle bomo pa tudi se kaj zrihtali madonca...je eden tudi moj sošolec iz paralelke x;)x

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

aaaah selene...jaz sem bolj upala v no news good news....bom mal naokoli povprasala

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Dobra tekma je bila, spremljam z enim učem, z drugim na ekranu, nekaj prevajam...bolj malo se je prevedlo x:Dx .

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Kaj so nam delal....pišuka Polde....ampak so naši tole popedenčkal profi....sem gledala skupaj s sestro, ki vmes ni upala gledat, si je kar deko čez glavo potegnila in spraševala...a je že? a je že?

Malo mi je pasal komentirat x:Dx ....meni tudi paše kje mal :xx!:, ....da ne bi tukaj na forumu, sem projecirala, kar na sodnike, ki so tako vehementno izključevali x;)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

ja sej a dva nista dovolj, no pa naj bodo trije mal zunaj :xx!:

in mene čaka jutri še hujše psihično mučenje, bo mala kr dve tekmi odigrala, pa pravi, mami a jutri bo moja strela kej pomagala, ker dons jo je skoz v rokici stiskala, jaz pa poznavalsko, itak ta strela deluje zate x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...