Mick 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Vse o rokometu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 He-he......če je kdo mislil, da bo govora o kakšnem drugem "rokometu" se je zmotil.....Mick..... :vragec: Bova s fantom sigurno spremljala nase, glede na to, da je on deset let treniral rokomet (pa je bil med drugim njegov trener Kastelic). Se pravi, no miss. Meni (mocvirnici! ) pa je vsec, da so tekme v Celju. Pa nova dvorana pa to. Bom sla vsaj na kaksen izlet kdaj. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2004 Močvirniška ribica .....saj sem sedaj pogledal na razpored tekem......in če se naši uvrstijo naprej (izpadejo samo četrti v skupini) so dejansko naslednje njihove tekme v LJ ....sem si kar mislil, da neka finta.........tekme v drugem krogu so še bolj spektakularne in pomembne Aja, pa...GO GO SLOVENIJA.....DAJMO NAŠI......v boj...za narod svoj...... :xx!: ..................... za Slovenijo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Pa ne no..... Jz bi pa tko rada sla pogledat novo dvorano.... Zakaj mora bit potem v LJ?!?! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 He-he......če je kdo mislil, da bo govora o kakšnem drugem "rokometu" se je zmotil.....Sem se hotla, samo prepričat ...pri tebi se nikoli ne ve. Go, go naši...(sej tisti močvirniki, ki so dobri so povečini moščani ) Boš pa k nam hodil tekme gledat , Mick Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 A ni naš Boris tam nekje blizu tistih voda?...tle bomo pa tudi se kaj zrihtali madonca...je eden tudi moj sošolec iz paralelke Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 karte za Slovenijo so razprodane mislim da, prav tako za polfinale in finale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 aaaah selene...jaz sem bolj upala v no news good news....bom mal naokoli povprasala Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 aaaah selene...jaz sem bolj upala v no news good news....bom mal naokoli povprasalasporoči boš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Dobra tekma je bila, spremljam z enim učem, z drugim na ekranu, nekaj prevajam...bolj malo se je prevedlo . Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Končno en šport..ki tut mene zanima... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 uf, kaj mi delajo srcek dela pa bum bum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 malce čarovnije pa je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Mislim...pa kakšne živce maste vi...da tole lahko gledate... jaz sem sam preklapljala.. Ampak, konec dober..vse dobro.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 YEAH BABY!!!! xrosex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 in danes spet športni užitki, upam da manj stresni upam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 hihi, kot v življenju škoda ker je Madžarska zmagala zlobnica jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2004 To še sploh ne vem.......Madžarska je premagala Islandijo???...hm.....niks gud :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 niks gut ne mislim da za 3 gole, no bomo videli ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2004 ........ ...........grrrrrrr......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 ROKOJAJC Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 a bo v nedeljo še hujše ampak face vsaka jim čast Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Kaj so nam delal....pišuka Polde....ampak so naši tole popedenčkal profi....sem gledala skupaj s sestro, ki vmes ni upala gledat, si je kar deko čez glavo potegnila in spraševala...a je že? a je že?Malo mi je pasal komentirat ....meni tudi paše kje mal :xx!:, ....da ne bi tukaj na forumu, sem projecirala, kar na sodnike, ki so tako vehementno izključevali Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 ja sej a dva nista dovolj, no pa naj bodo trije mal zunaj :xx!: in mene čaka jutri še hujše psihično mučenje, bo mala kr dve tekmi odigrala, pa pravi, mami a jutri bo moja strela kej pomagala, ker dons jo je skoz v rokici stiskala, jaz pa poznavalsko, itak ta strela deluje zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Moji kristali pravijo, da bodo zmagali! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.