majica 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 čakamo na nove zmage...jutri ob 20.00 na TV, ki bi jo morala plačevat, pa jo ne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2004 sm popoldan zaspal, pa boljš, da se še ne bi zbudu......bemu, 5 golov vodijo, težko, težko bo še kaj nardit......pa ova Petrovičeva jim tud da gol glih k se ji zazdi :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Šterje goli,šteri minute dajmo naššššššeeeeeee Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2004 Kva se dereš zdej k je prepozn ........bemu, bemu, bemu....škoda, da so ga popušile ......bi to raje kje drugje storile . No, dober, kaj čmo.....tipčki šampioni, tipice vicešampionke......tud fenomenalno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 no ja mogoče preveč mastne roke pa so žoge kar šle tja v tri......... Vseeno si punce zaslužijo aplavz xrosex Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 bogice pa moje punce tud ok, 4. v Sloveniji je pa tud kul, očitno ni bil danes dan za mojo hčro... pa ful je navijala, sem jo mal opazovala tam v prvi vrsti vsekakor tole ni slab rezultat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 17:8 za Celje...Dolgočasna igra...Celje ima absolutno premoč......Vugrinec je skor sebe dal v gol... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 cool Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2006 Evropsko prvenstvo v rokometu.... ...se jutri začne v Švici. V predtekmovanju igramo v St.Gallenu v skupini A z Ukrajino, Poljsko in Švico, domačinko torej, s katero že jutri igramo prvo tekmo. Če se uvrstimo naprej pa nas čakajo Francija, Španija in Nemčija.... :OO!: No, pa da vidimo....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2006 Dober začetek Veliki plusi......golman je nadŠkof , odlične kontre , minus....realizacija v kontrah (npr. Kavtičnik 3x sam pred golmanom brez gola). Zelo dobro. Islandci upičli SČG.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 BRAVOOOOO NASIIIIIII, BRAVO SKOF!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cist hudo dobr je branu vcerej Tko naprej!!! Drzim pesti Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 Sicer spet nisem gledal... ampak srečo so pa imel pri žrebu...tu bi moral 4 pike s sabo nest v nadaljevanje. Tam bo pa težka:palec: ...pustimo se presenetit... Definitivno 4 pike! Ja, potem pa je "heca" konec.....v naslednji skupini so vsi nasprotniki tudi kandidati za evropskega prvaka ali vsaj kolajno. Če bomo tok 100% šans falili k včeraj, bo težka...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 Ja, no, ja.....No, da te čist mickeno potolažim, Olimpija je včeri v Grčiji AEK premagala. Ničkaj tekmovalno pomembna zmaga, bl za čast. Ma po imenih smo grozno močni......Rutenka, Vugrinec, Pajovič, Škof, Kavtičnik........brez veze še naštevat, sami maherji. Ne vem kolk to srenjo Ivezič obvladuje, so pa delovali precej timsko, zgleda, da so v dobrih medsebojnih odnosih. Je ni ekipe, ki je neb zmogli premagati.....Ma, smo optimisti, a nje a nje..... Čeprav druga skupina pol......Ma, za medaljo je treba tud take premagat. Aja.....jaz tud pripravljen na vse ....me ne bo ušlogiralo pa tud če nas Ukrajinci premagajo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 no ja da vam povem, mala se je z eno ekipo uvrstila v nadaljevanje 2 v svoji skupini - mlajše deklice, z drugo tudi, čeprav še en vedo katero mesto bodo osvojile v skupini, 1 ali 2. - starejše deklice, pri kadetinjah, kjer je sedaj pričela v prvi ekipi igrat, je pa tko tko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Ksenia... za tamalo, pa da bo vse v redu s hrbtenico (in tvojim zobom)... EP pa (še) ne bom komentirala... fantje imajo vsekakor možnost prilesti visoko, kako bo pa v resnici (bo psiha zdržala), bomo pa videli... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Zdle je še predigra - če kej zajebejo tukej........ - potli 2. krog bo šlo pa zares. Kumi čakam! Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 upam, da se ne bodo naši šli kake zvezdnike, igrali egoistično na račun ekipe.Nato zmeraj nastane katastrofa Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 hm, jaz pa upam, da ne bo tistega, da nihče ne bi upal prevzeti odgovornosti v kritičnih trenutkih.A veš Cashy, da sedajle razmišljam če se spomnim situacije, ko bi nastala v naši ekipi katastrofa zaradi zvezdniškega obnašanja... ja nič, slab spomin imam, staram se... aja sem včeraj gledala tekmo Hrvaška -Norveška. Komentar - dobra tekma. Ampak lahko me kakšen stručko tudi prepriča da ne.. ker se mi zdi, da na HTV ful padeš pod vtis napovedovalca... smo zadnjič gledale z malo tekmo Slo -Cro. O fant, nas pa res ne prebavlja ker včeraj je bil prav lepo umirjen, mogoče zato, ker so skoz vodili....Coci, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Pri rokometu se ne spomnim da bi že blo. Je blo pa zarad tega drugod, še posebi nogomet in košarka. Na HRT je pa res fajn gledat. Ful se vživi v tekmo, je ZLO pristranski, navijaški. Lan sm gledal polfinale, ko se ene nabil kr z velko razliko, Francoze? To je bil tolk polhen hvalevrednih besed, "ne sekirajte se, zgubli ste proti veliko boljši reprezentanci", "naslov je naš", itd.. No, potli pa finale s Španijo, ko jim niso bli Hrvatje niti prbližno dorasli - usjal za +10 -, se je pa skor jokal Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 danes čaka še Krimovke dvoboj. Se bom lepo pod odejo spravila, malce meditirala pa šport gledala aja naše starejše deklice so izgubile, vendar imajo takšno prednost pred drugimi, da bodo za točko ohranile prvo mesto v predtekmovanju ;)tako, sedaj se ima moja punca lepo čas rehabilitirat tja do marca, ko se začnejo nadaljevalna tekmovanja...http://www.rokometna-zveza.si/infostatix/s.../RZS/bilten.asptko, Mlajše deklice A 1. v skupini jug, Mlajše deklice B 2 v skupini jug (pred njimi so lanske državne prvakinje), Starejše deklice -1 v skupini jug, Kadetinje - zadnje v skupini,Članice - se borijo za prvo mesto v 1.b ligi... ni slabo ane sej ne smetim teme, ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Ah, valjda da ne. Sej to je tko kot Evropsko v rokometu - zate Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 današnji izkupiček: rokometaši s težavo premagali žilave Ukrajince... menda so po vodstvu s 7:2 že mislili, da je vsega konec... pa so se morali še močno truditi... na koncu le uspeh, tudi po zaslugi čudnih sodniških kriterijev pri izključitvah, predvsem na strani Ukrajincev...Krimovke pa so pokazale drugačen obraz kot prejšnji teden in rutinsko zmagale v Španiji. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lya 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 uff, kaj so me dons živciral, ko so se tok matral s temi Ukrajinci. S fotrom sva tok klela pred Tv-jem. ampak važn, da jim je na konc ratl. Citiraj life is uncertain - eat dessert first Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Ta tekma je bla čist psihotična. Tretjo tekmo bom gledala raje doma, če se bom mogla zjokat, me bodo vidl samo domači, ki so na moje izpade že čisto imuni. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 28.1.2006, 22:02 Prebavne motnjeSt. Gallen - V slovenski tabor v Švici so se po štirih dneh bivanja v St. Gallnu prikradle nevšečnosti. Velika večina rokometašev namreč tarna nad prebavnimi motnjami. Zaradi tega je sobotno srečanje proti Ukrajini s hotelske sobe spremljal tudi Renato Vugrinec.Je bil Vugrinec žrtev vode?Nekateri slovenski rokometaši, ki branijo naše barve na sedmem evropskem prvenstvu v Švici, se ubadajo z majhnimi zdravstvene težave. Na dan tekme z Ukrajino se je zelo slabo počutil Renato Vugrinec, ki je zaradi težav z želodcem in prebavnih motenj ostal v hotelski sobi.Pred sobotno tekmo je močno bruhal tudi Ognjen Backovič, ki je kljub temu nastopil na drugi tekmi Slovenije. Tudi nekaj drugih (šest) reprezentanov ima težave s prebavo. Vsi upajo, da se stanje ne bo poslabšalo in prešlo v kakšno hujšo vrsto diareje.Kje tiči vzrok? Rokometaši in zdravnik slovenske reprezentance sumijo, da jim je slabost povzročila ustekleničena voda, ki jo uživajo na tekmah in treningih.Sportal/Maja MastnakFoto: Sportal/SPS no upam, da danes ne bodo obležali...včerajšnja tekma - šteje zmaga ane...ne vem kako bo danes s prenašanjem tekme - bomo gledali skoke ali rokometno tekmo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.