Skoči na vsebino

Rokomet

Mick

Recommended Posts

:wOOt: čakamo na nove zmage...jutri ob 20.00 na TV, ki bi jo morala plačevat, pa jo ne... :vragec: x:Dx x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 516
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:eek: :eek: :eek: :C: :C: sm popoldan zaspal, pa boljš, da se še ne bi zbudu......bemu, 5 golov vodijo, težko, težko bo še kaj nardit......pa ova Petrovičeva jim tud da gol glih k se ji zazdi :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kva se dereš zdej k je prepozn x8Dx ........bemu, bemu, bemu....škoda, da so ga popušile :V: ......bi to raje kje drugje storile x:px . No, dober, kaj čmo.....tipčki šampioni, tipice vicešampionke......tud fenomenalno. :palec:

K. Čapek

bogice :V: pa moje punce tud :V: ok, 4. v Sloveniji je pa tud kul, očitno ni bil danes dan za mojo hčro... pa ful je navijala, sem jo mal opazovala tam v prvi vrsti :D

vsekakor tole ni slab rezultat :palec:

17:8 za Celje...Dolgočasna igra...Celje ima absolutno premoč...

...Vugrinec je skor sebe dal v gol... x:Dx x:Dx :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

• 1 year later...
  • 4 months later...

Evropsko prvenstvo v rokometu....

...se jutri začne v Švici. V predtekmovanju igramo v St.Gallenu v skupini A z Ukrajino, Poljsko in Švico, domačinko torej, s katero že jutri igramo prvo tekmo. Če se uvrstimo naprej pa nas čakajo Francija, Španija in Nemčija.... :OO!: :o|o: No, pa da vidimo....... xcrossfingx

K. Čapek

Dober začetek :palec: Veliki plusi......golman je nadŠkof :palec: , odlične kontre :palec: , minus....realizacija v kontrah (npr. Kavtičnik 3x sam pred golmanom brez gola).

Zelo dobro. x^x

Islandci upičli SČG.... xcivx

K. Čapek

:palec: x^x

Sicer spet nisem gledal... ampak srečo so pa imel pri žrebu...tu bi moral 4 pike s sabo nest v nadaljevanje. Tam bo pa težka:palec: ...pustimo se presenetit... x:)x

Definitivno 4 pike! Ja, potem pa je "heca" konec.....v naslednji skupini so vsi nasprotniki tudi kandidati za evropskega prvaka ali vsaj kolajno. Če bomo tok 100% šans falili k včeraj, bo težka......

K. Čapek

Ja, no, ja.....No, da te čist mickeno potolažim, Olimpija je včeri v Grčiji AEK premagala. Ničkaj tekmovalno pomembna zmaga, bl za čast. x^x

Ma po imenih smo grozno močni......Rutenka, Vugrinec, Pajovič, Škof, Kavtičnik........brez veze še naštevat, sami maherji. Ne vem kolk to srenjo Ivezič obvladuje, so pa delovali precej timsko, zgleda, da so v dobrih medsebojnih odnosih. Je ni ekipe, ki je neb zmogli premagati.....Ma, smo optimisti, a nje a nje..... x:o)x Čeprav druga skupina pol......Ma, za medaljo je treba tud take premagat. :vtz: xcrossfingx

Aja.....jaz tud pripravljen na vse x^x ....me ne bo ušlogiralo pa tud če nas Ukrajinci premagajo.... xcivx x:Dx

K. Čapek

no ja da vam povem, mala se je z eno ekipo uvrstila v nadaljevanje 2 v svoji skupini - mlajše deklice, z drugo tudi, čeprav še en vedo katero mesto bodo osvojile v skupini, 1 ali 2. - starejše deklice, pri kadetinjah, kjer je sedaj pričela v prvi ekipi igrat, je pa tko tko...

Zdle je še predigra - če kej zajebejo tukej........ - potli 2. krog bo šlo pa zares. Kumi čakam!

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

hm, jaz pa upam, da ne bo tistega, da nihče ne bi upal prevzeti odgovornosti v kritičnih trenutkih.

A veš Cashy, da sedajle razmišljam če se spomnim situacije, ko bi nastala v naši ekipi katastrofa zaradi zvezdniškega obnašanja... ja nič, slab spomin imam, staram se...

aja sem včeraj gledala tekmo Hrvaška -Norveška. Komentar - dobra tekma. Ampak lahko me kakšen stručko tudi prepriča da ne.. ker se mi zdi, da na HTV ful padeš pod vtis napovedovalca... smo zadnjič gledale z malo tekmo Slo -Cro. O fant, nas pa res ne prebavlja :vragec: ker včeraj je bil prav lepo umirjen, mogoče zato, ker so skoz vodili....

Coci, hvala xsrcx

Pri rokometu se ne spomnim da bi že blo. Je blo pa zarad tega drugod, še posebi nogomet in košarka.

Na HRT je pa res fajn gledat. Ful se vživi v tekmo, je ZLO pristranski, navijaški. Lan sm gledal polfinale, ko se ene nabil kr z velko razliko, Francoze? To je bil tolk polhen hvalevrednih besed, "ne sekirajte se, zgubli ste proti veliko boljši reprezentanci", "naslov je naš", itd.. No, potli pa finale s Španijo, ko jim niso bli Hrvatje niti prbližno dorasli - usjal za +10 -, se je pa skor jokal :vragec: x:Dx

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

danes čaka še Krimovke dvoboj. Se bom lepo pod odejo spravila, malce meditirala pa šport gledala x:Dx

aja naše starejše deklice so izgubile, vendar imajo takšno prednost pred drugimi, da bodo za točko ohranile prvo mesto v predtekmovanju ;)tako, sedaj se ima moja punca lepo čas rehabilitirat tja do marca, ko se začnejo nadaljevalna tekmovanja...

http://www.rokometna-zveza.si/infostatix/s.../RZS/bilten.asp

tko,

Mlajše deklice A 1. v skupini jug,

Mlajše deklice B 2 v skupini jug (pred njimi so lanske državne prvakinje), Starejše deklice -1 v skupini jug,

Kadetinje - zadnje v skupini,

Članice - se borijo za prvo mesto v 1.b ligi... ni slabo ane x:o)x

sej ne smetim teme, ane? x:Xx

Ah, valjda da ne.

Sej to je tko kot Evropsko v rokometu - zate x:)x

današnji izkupiček: rokometaši s težavo premagali žilave Ukrajince... menda so po vodstvu s 7:2 že mislili, da je vsega konec... pa so se morali še močno truditi... na koncu le uspeh, tudi po zaslugi čudnih sodniških kriterijev pri izključitvah, predvsem na strani Ukrajincev...

Krimovke pa so pokazale drugačen obraz kot prejšnji teden in rutinsko zmagale v Španiji.

:palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Ta tekma je bla čist psihotična. Tretjo tekmo bom gledala raje doma, če se bom mogla zjokat, me bodo vidl samo domači, ki so na moje izpade že čisto imuni.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

28.1.2006, 22:02

Prebavne motnje

St. Gallen - V slovenski tabor v Švici so se po štirih dneh bivanja v St. Gallnu prikradle nevšečnosti. Velika večina rokometašev namreč tarna nad prebavnimi motnjami. Zaradi tega je sobotno srečanje proti Ukrajini s hotelske sobe spremljal tudi Renato Vugrinec.

Je bil Vugrinec žrtev vode?

Nekateri slovenski rokometaši, ki branijo naše barve na sedmem evropskem prvenstvu v Švici, se ubadajo z majhnimi zdravstvene težave. Na dan tekme z Ukrajino se je zelo slabo počutil Renato Vugrinec, ki je zaradi težav z želodcem in prebavnih motenj ostal v hotelski sobi.

Pred sobotno tekmo je močno bruhal tudi Ognjen Backovič, ki je kljub temu nastopil na drugi tekmi Slovenije. Tudi nekaj drugih (šest) reprezentanov ima težave s prebavo. Vsi upajo, da se stanje ne bo poslabšalo in prešlo v kakšno hujšo vrsto diareje.

Kje tiči vzrok? Rokometaši in zdravnik slovenske reprezentance sumijo, da jim je slabost povzročila ustekleničena voda, ki jo uživajo na tekmah in treningih.

Sportal/Maja Mastnak

Foto: Sportal/SPS

no upam, da danes ne bodo obležali...

včerajšnja tekma - šteje zmaga ane...

ne vem kako bo danes s prenašanjem tekme - bomo gledali skoke ali rokometno tekmo?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...