borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Zdaj kakor koli bo že bilo od 17:30 dalje, fantje igrajte za svojo in našo dušo, kajti mi smo zelo ponosni na vas.....se mi zdi, dokler je Tiselj vodja bo še rezultatov, se mi zdi, kot pri dobi Srečka Katanca in nogometaših, ki jih je pripeljal na Svetovno prvenstvo, ki ga nikoli več ne bomo videli z drugimi selektorji in takšnim pristopom......zato pa kdo ima rezultate, ne ga zezati in poniževati ter blatiti, ker vsak selektor je odgovoren za svoje rezultate, še enkrat ZELO smo PONOSNI na vas rokometni fantje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2004 Imam pa vseeno pomislek, da se ne bi razumela narobe. Ko govorim o denarju, nisem cinik, ampak realist - praktik. In kar se mojih ocen slovenskih rokometnih ekip tiče, gre za "evropsko povprečne" ekipe. Za nas so super in turbo. Vse štiri. V nemški ligi bi bil zanje obstanek prav realna bitka. Žal, ne slepimo se preveč. In Celje tudi ni čisto isto, kar je bilo pred nekaj leti. Žal. Da o Prulah ne govorimo, kjer preti razpad sistema - spet zaradi denarja! Žal mi je, Mick. Saj vsi želimo dobro. Ampak podgurci tu pri NM pravijo "Kaj rineš voz na peč, če ne gre!"Hm....Bern in kakšno je sedaj mnenje o kvaliteti slovenskega rokometa.....in...gre ali ne gre Borism,se kar strinjam....Tiselj je naredil le eno napako in to, da ni preučil oz. pravilno ocenil igre Nemcev ter naših igralcev ustrezno pripravil nanjo. Sem prepričan, da tega ne bo ponovil......in Nemci so baje precej utrujeni......naši pa igrajo z vsemi igralci, ni neke prve ekipe, Tiselj stalno menjava.....sem že omenil....to ni tako majhna prednost kot se zdi na prvi pogled. Danes......eh....ne bom se sekiral preveč . Smo najmanj vicešampioni Evrope, uvrstili smo se na OI in v polfinalnem boju premagali naše največje nasprotnike Hrvate, rivale, ki so nas znali podcenjevati, pa smo jim dali vetra pred leti na njihovem terenu (jih izločili iz OI) in včeraj. In tako ne morem biti razočaran pa če danes izgubimo z 20 goli razlike - kar seveda ne bomo. Če pa pomislim kako izjemen uspeh bil bil biti evropski prvaki v enem bolj atraktivnih športov in to v času, ko bomo postali člani EU .......daj bog, da zmagamo........Evropa prihajamo .......tudi kot izjemno uspešni športni narod ........ tolk, da se ve DAJMO NAŠI x!x x!x .......da si ne bodo Nemci kaj domišljali ......glede na poraz v prejšnji tekmi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Mick, pa verjameš v Boga , če že se boš moral po naslovu prvaka iti zahvaliti v vašo cerkev Sv. Janeza Krstnika(menda sem si prav zapomnil, še iz šolanja v MB, čeprav nisem bil nikoli v njej!) blizu Lenta......lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Če imaš razlog za to, mnenje prav gotovo menjaš. In razlogov za to je dovolj. Če si skeptik, še ni nič narobe. Tokrat so fantje dobesedno prekosili same sebe. Uspeha se veselim tako kot drugi. Rokometa ne gledam skoraj nikoli, tokrat pa tudi sam ne zamudim niti sekunde. Saj je to čisto jasno. Če pa že vlečemo primerjavo z nogometaši, pa jo dajmo. Slovenski nogomet je PODPOVPREČEN. In vendar smo bili na svetovnem ter evropskem prvenstvu. Kaj je to prineslo? Veliko dejavnikov. Tudi katanec, ki je bil bistven dejavnik, tudi igralci, ki so dozoreli ravno ob praven času, pa še kaj se je moralo poklopiti. Pa smo zdaj nogometna velesila? Še zdaleč ne. Samo poklopilo se je, in vsi smo bili ful veseli. Sedaj pa smo spet podpovprečni. In zakaj se ni dobro izteklo? Ker je bil to samo blisk. Kako je pri rokometu? Vse možnosti so, da bo drugače. Ker je zadaj organizacija, ki je pri nogometu popolnoma zatajila - tako NZS kot tudi Maribor. Če danes bereš intervju z Jankovićem (Polet in še kje drugje), je jasno, zakaj GRE. In tudi njegova ruleta s Tisljem se je izkazala za dobitek, kot sam pravi. Konec koncev je Tiselj "džoker", kakršen je bil tudi Katanec svoj čas. Brez njega taista generacija ne bi bila, kar je. Bodimo torej veseli, da je tako, in pa potrudimo se, da se nogometni fiasko ne ponovi. Ali smo se na napakah NZS kaj naučili? Ker sem svoj čas omenil novinarje pa njihove najave, tokrat to delam PRED TEKMO in ne po njej. Preberi si najavo Mihe Kočevarja v NeDelu (na športnih straneh). Z natančnim branjem boš kmalu uvidel, da je pravzaprav na dlani, da je vrsta na nas. Pa je? Kje piše, da so Nemci - ki so jih včeraj Danci grdo namučili - še vedno IZREDNO MOČNI? Čisto nikjer. Celo pravilo, da "gre v tretje rado", je čisto proti zdravi pameti obrnjeno v našo koristi, kao njim že dvakrat ni šlo, pa jim še zdaj ne bo, kar je še bolj dobesedno (v evforiji pač) izrekel tudi Iztok Puc v komentarju po tekmi. Našim rokometašem in vodstvu na ta način nihče ne dela koristi! Bolje je priznati nasprotniku, da je močan in da ga spoštuješ, pa ga potem vseeno premagaš. Če se seveda da. In pri tem ni nikjer rečeno, da se ga bojiš ali da si se predal vnaprej!!! Naši so to, da se da, dokazali s SCG, Francijo in Hrvaško. Če bodo to dokazali še z Nemčijo, bo pa že živa ludnica. In prestop v višji svetovni razred tudi. Lep pozdrav tebi, tvojemu mnenju in vsem drugim, pesti pa bomo držali za naše! Saj je to čisto jasno. Brez fige v žepu, vsekakor! Naj jim uspe še to! Živijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2004 Se kar strinjam Bern .......samo Slovenija je nasplošno v rokometu ves čas v širšem svetovnem vrhu.......sedaj pa je čisto na vrhu, dokončno. Veliko naših igralcev je igralo in igra v najmočnejših evropskih klubih in ligah, samo reprezentanci nekako ni in ni uspelo narediti velikega meta (čeprav 5. mesto in uvrstitev na OI na Hrvaškem še zdaleč ni za podcenjevati, torej......smo ves čas v vrhu, ipak....). Danes pa je priložnost za to.......če danes zmagamo.....smo trenutno najboljši na svetu ......saj se ne morem spomniti katera reprezentanca iz drugih kontinentov bi lahko bila boljša...... GREMO FANTJE x!x x!x , mogoče priložnost, ki se v tako močni konkurenci ne bo tako hitro ponovila.......... Bemu....vedno bolj vidim, da ne bo danes nič manj živčno.....ja zakaj pa mi ne bi bili ....PRVAKI x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2004 Mick, pa verjameš v Boga , ....seveda ne, borism......tako se pač reče "daj bog"........če si bodo...si bodo zlato medaljo priborili igralci s trenerji predvsem sami (ne pozabimo pomoči logistike in publike ter lunatkov, ne )..........če pa bo danes potrebno še mal sreče......naj bo sreča ta bog Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Bomo kaj stavili danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Bern, začetek tekme z Ascendentom v levu, ki vemo kaj predstavlja, spet bo ognjevito, če je bila včeraj Hrvaška favorit kot danes Nemčijo imamo pa res dobre možnosti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Bomo kaj stavili danes Kje pa ste, navijači Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2004 1. Slovenija2. Nemčija 3. Danska Ma ja.....težko bo, Nemci nam ne "ležijo", samo.......mislim in upam, da 2x ne moremo proti njim igrati tako slabo Dajmo naši x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 V Tivoliju menda, škoda, ker ni dvorane za 30.000 gledalcev, jaz sem prepričan, da bi bila že polna Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Bomo kaj stavili danes Kje pa ste, navijači Kdo bo zlat Za vsako pravilno napoved do začetka tekme ena mesečna doza zdravja na dom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Bomo kaj stavili danes Kje pa ste, navijači Kdo bo zlat Za vsako točno napoved do začetka tekme ena mesečna doza zdravja na dom Nemci: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2004 Mislim, da sem že napovedal.......pa bom še 1x......Slovenci bomo evropski prvaki.....ker se ne more ponoviti enako slaba igra proti njim, ker imamo domač teren, ker bodo sodniki objektivni in ker smo kondicijsko boljši zaradi neprenehnega menjavanja igralcev.......no......bo tak, ne SLOVENIJA - EVROPSKI PRVAK. Ti moram kar naslov poslat? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Da vidimo, kaj bo cosma povedala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Ja kakšen bi pa bil, če bi napovedal, da bo Nemčija prvak, že mogoče, ampak na kakšnem drugem prvenstvu.......nocoj mislimo, da bo SLOVENIJA, pa bilo kakorkoli na koncu...fantje držite se in igrajte po svojih najboljših močeh, saj ste že neštetokrat dokazali, da zmorete. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2004 Samo, da malo krila "prorade"...........pa bo...... Cosmica......Slovenija, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 ewo mene ...ewo himne....gremo navijat...sem domov pridirkala iz Snovika. Vceraj je bilo baje vzdusje fenomenalno v Tivoliju povedal frend, ki je bil tam. Saj danes bo tudi . Za mene so nasi ze zmagal! Zmagovalci ne glede na rezultat. Vsi so asi! Ok...ce ze moramo stevilke....recimo......25/24 za nase Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2004 Nič......gremo navijat..........če bodo oni tolk srčno igrali kot mi navijali, v kar ne dvomim, bomo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2004 Ok...ce ze moramo stevilke....recimo......25/24 za naseČisT zadost ...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Fantje meni tale sirtaki tolk sede, ki ga vrtijo vmes med pavzami...da sem danes cisto resno razmisljala o atenah. Ewo prvi napad......gremoooooooooooooooooooooooooooo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 goooooooooooool ..prvi...in takoj smo ga tudi nazaj dobil....paste se svabi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Napoved zaklučena, dajmo naši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Kok se je kastelic zdele lepo opravicil....od nekdaj je bil lepo vzgojen fant , fair player Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 tale volker nasemu lubeju skor pol face odtrgal zdele...eh Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.