Skoči na vsebino

Rokomet

Mick

Recommended Posts

:xx!: :xx!: :xx!:

Rokometaši Hrvatske, ki so seveda najbolj razočarani nimajo takih izpadov..........ker vejo, da so izgubili, ker so bili slabši......... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 516
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja pa sem na HRT-ju gledal, kako se je njihov trener Červar izgovarjal na ostro in nefer igro slovencev ter na objektivnost sodnikov. Glede na to da jim je Džomba zrihtal polovico golov, ostali pa več ali manj enega, res ne razumem kaj tolk nerga. Aja najbrž zato ker je popušil od Slovencev. Kako so bili pred tekmo arogantni. Ko so popušili so bili vsi ostali krivi, samo oni ne. Hehe organizator potovanja hrv. navijačev se je žalil na preveliko prisotnost policistov, češ hrv. navijači so od enih najbolj krotkih. No dobro tisto ko so metali kamenje na alpske smučarke se ne šteje.
Ja sam ka mali pao s lipe

• 2 weeks later...

Včeraj so kKimovke odigrale super tekmo. Gol prispevala celo vratarka preko celega igrišča x:Dx

ampak te berem Borism kako si zadnje čase borbeno razpoložen - naj se pripravijo... bodo že videli... x;)x

pa sodnike naj doma pustijo ane x;)x

Čestitke tudi krimovkam, ja :palec:

Praviš zadnje čase, zelo me razjezijo tile sodniki, še posebej v košarki.....samo pridi enkrat na tekmo basketa v Jadranski ligi, če so sodili par tekem regularno OK, vse drugače enostavno nimajo istega kriterija, saj vem, da so ljudje, ampak takšne napake si pa le ne bi smeli dovoljevati.....ko si takole v živo na tekmi vidiš marsikaj, kot pa pred kamerami, ja en primer je evropsko v rokometu in sojenje španskih sodnikom nam, kot, da se hočejo maščevati celjanom za tisti sramoten izpad njihove ekipe. No saj včasih smo tudi mi boljši, da enostavno ne morejo tako očigledno soditi za bogatejšo in bolj znano ekipo! x;)x .....lep dan tebi in tvojim SELENE :palec:

Pa ja, danes izjemna tekma in možnost za "klubsko" maščevanje Nemcem.......Celje : Lemgo......držim pesti za Celjane.....CEEEEEEELEEEEEEE x!x :palec:

K. Čapek

Fajn ste jih premagali, super vsi, še posebej Periću ob 22 obrambah. Uprava kluba, da vas ni sram, da spustite Dejana, ki je bil pripravljen igrati za dosti manjši znesek, saj boste še jokali, ampak takrat bo prepozno.....FLORJANI so vam ja zamerili, Perić.....ne vem, če bo kdo še pustil takšen pečat v Celju in pri nas, kmalu že ne!!! x;)x :palec: :palec:

Jessss......odlično :palec: .....32:25.......Perić je, se mi zdi, od 51 strelov na gol jih ubranil 26........Rutenka (10 golov) in Vogrinec tudi odlična.......zelo dobra pa itak vsa ekipa........da se o odlični publiki ne menimo :palec: .......to bo hud boj za polfinale....... :switz:

:detelca: :detelca: xcrossfingx

K. Čapek

Izjemna igra Celjanov proti Lemgu........ :palec: :palec:......odličen rokomet se igra v Sloveniji.......tudi ženski seveda x;)x :palec: ......Krim rasturil Budučnost x^x

Hja......že intenzivno iščem pot do kart za polfinale x;)x .........s Španci torej.........ne vem.......Perič, Rutenka, Vugrinec, Kokšarov.......so svetovne klase.......en kup celjskih igralcev pa tik za njimi......odlična publika, prelepa dvorana.......upam na končno finale........in seveda naslov evropskih klubskih prvakov......kar bo zelo težko, ampak po letošnjo sezoni odide Vugrinec, verjetno tudi Perič........in letos je torej leto.......za osvojiti evropski naslov.

:detelca: :detelca: xcrossfingx

K. Čapek

Res so dobri.. priznam, da sem prej le včasih malo poškilila na rokometno tekmo.. od EP naprej .... sem gledala celo Celje in Lemgo..

EP je blo pa sploh "za infarkt" :O:

In sedaj sem navdušena, kakšen basket :xx!: .. rokomet. :palec: . to ti je sedaj zakon x:)x

Pa kakšni fejst dečki :2src: so to ... , se splača pogledat ..

Moja vrhovna poveljnica x:o)x je pa bila danes na tekmi Celje : Prule...........oslabljene Prule so gladko izgubile......pravi, da je dvorana izjemna :palec: ........in folk živi z rokometom :palec:

Aja.....pa ena malo čudna informacija......baje se bi naj Perič ponudil ostati za 1/2 denarja, kot mu ga nudijo zunaj.....pa so baje zavrnili :eek: :o|o: Kakorkoli straejši igralec.......pa je trenutno mogoče najboljši (med prvimi tremi pa ziher) vratar na svetu......Ne vem, no :unsure:

K. Čapek

• 2 weeks later...

Odlično Celjani....... :palec: :palec: Ha-ha.....imam nekako občutek - če kdaj evropski prvaki......letos x!x Finiš pa je bil mal smešen že......igrati s tremi igralci pa to :eek: :xx!: ......Perič, Zorman, Vugrinec.......odlični......ma kaj.....cela ekipa......odlična :palec: ......pa velika nagrada za navijače/Florjane, ki so baje v Španijo z avtobusom potovali 32 ur.......samo, da na tekmi navijajo za Celje x^x

Odličen rokomet se igra v SLO.......kar 2 ekipi se borita za finale evropskih klubskih tekomovanj........pa še ženske - Krim Electa......asi in asice, ni kaj x:)x :palec:

K. Čapek

Ja, res - vsa čast Celjanom za bleščečo predstavo :palec: :palec: x:)x ... tisto na koncu pa... farsa :xx!: ... sta se sodnika čisto izgubila... škoda, ker sta večji del tekme sodila čisto pošteno...

Komaj čakam povratno tekmo... bo peklensko, ampak imam občutek, da bi letos lahko osvojili naslov xcrossfingx :detelca:

Pa tudi Gorenje in Krimovke... kapo dol :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Komaj čakam povratno tekmo... bo peklensko, ampak imam občutek, da bi letos lahko osvojili naslov xcrossfingx  :detelca:

xyesx ...in mogoče mi frendi v CE uspejo kupit karte x:px-----uh, to bi bilo fajn xcrossfingx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...