Skoči na vsebino

Rokomet

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 516
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:onfire: :onfire: :hepko: xsmx ...ravnokar zvedel, da sem dobil karti za sobotno polfinale xokx xcheersx ...trililitralala hopsasa...........CEEEEEEEEEEEEEEEEELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE x!x

:vtz:

:detelca: :detelca: xcrossfingx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

xscratchx ...hm....a ta dva - :o|o: :xx!: .....sta za gužvo al ker si se spomnila name? :vragec: x:Dx x:Dx Hi-hi....sam se tudi ogromnokrat na koga iz foruma spomnim.......v povezavi s čim x:)x . Sem pa tudi samo izbuljil oči, ko sem to gužvo videl :eek: Tako, zdej pa bo treba rumeno-zelena oblačila poiskat, nabavit, pa to x:o)x :palec: x:Dx

CEEEEEEEEEEEEEELLLLEEEEEEEEEEEE x!x :palec:

K. Čapek

xscratchx ...hm....a ta dva -  :o|o:  :xx!: .....sta za gužvo al ker si se spomnila name?  :vragec:  x:Dx  x:Dx Hi-hi....sam se tudi ogromnokrat na koga iz foruma spomnim.......v povezavi s čim x:)x . Sem pa tudi samo izbuljil oči, ko sem to gužvo videl :eek: Tako, zdej pa bo treba rumeno-zelena oblačila poiskat, nabavit, pa to x:o)x  :palec:  x:Dx

CEEEEEEEEEEEEEELLLLEEEEEEEEEEEE x!x  :palec:

Mick... x:Ix x:Xx x:Xx se razume, da za gužvo x;)x :vragec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

No, pol pa ti bom ful mahal s tekme :palec: x;)x x:Dx ....glej tekmo po tv, ne x:o)x Med temi par tisočimi gledalci mickenega ne bo blema opaziti x:Dx...Hi-hi.....je pa res, da kamermani mojo bejbo radi najdejo na tekmah :angry: x:Dx ....mickeni se pa zravn štuli in maha x;)x x:Dx x:o)x......pa še fajn plac imava baje..... x:)x

CEEEEEEEEEEEEEEEELLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE x!x

K. Čapek

Dan D za celjski rokomet.......bodo po šestih polfinalih končno v finalu prestižnega evropskega klubskega tekmovanja? Upam, da res.......in sam bom tudi tam.......to bo čaagaaaaaaaaa x:Dx ........ali pa suuurlaaaaaa :V: x;)x

Skratka, glejte, navijajte, držte pesti...... pa če na TV vidite enga temnolasega smotkota kako divje maha in se štuli zravn ene ful luštne navijačice :2src: ......Its me :vragec: x:Dx x:Dx

CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELEEEEEEEEEEEEEEEE x!x :palec:

He-he......pravkar dobil zeleno rutico......za na betico x^x .......hih....bova oba zeleno-betičasto-rutasta x8Dx ....zdej še morm eno rumeno majco nekje najt x;)x .........da bom te navijač k se spodobi x;)x x8Dx x:Dx x:o)x

K. Čapek

Našu.....tako brez rokavov, pa bo šla pač prek druge majce x;)x .....tako.....gremo x!x .......adiijooooooo x:Xx .............CEEEEEEEEELEEEEEEEEEE x!x

K. Čapek

Čestitke Celjanom za tale fantastičen uspeh, MICK, tebe sem pa videl med rajo(na TV), saj si še kar takšen, kot si bil pred pol leta :palec: , fajn ste navijali, sicer sva si bila ob koncu tekme zelo blizu(cca 2km narazen), ker sem jaz bil v starem Golovcu na maturantskem, zato žal nisem mogel v nov Golovec zaradi tega :sori: .

Res so Celjani zreli za naslov, čestitke, BRAVO :palec: :palec:

B) ...sem mal hripav, pa dlani me pečejo :vragec: x:Dx .........vse za zmago x;)x :palec:

Ma, je blo ful dobr x:Dx :palec: ........res lepa dvorana v CE, s tem da bi mogoče, glede na to, da je CE rokometno mesto, mirno lahko naredili še mal večjo.......peklensko vzdušje........ob minuti molka za umrle v Madridu se seveda najde vedno kak kreten xrolleyesx .......Sicer pa.....zelo bučno navijanje, solidno vodenje "vzpodbujevalca" navijačev, ob napadu Špancev že komaj znosno žvižganje :palec: ........nobenih izgredov niti pred niti med niti po tekmi.........pa vidna živčnost naših.......odlični Kokšarov, Rutenka, Vugrinec......pa tudi Perič v najbolj pomembnih trenutkih........in na koncu veeeeeeliiikoooo slavje, veliko pesmi, skandiranja in solz veselja tako igralcev kot navijačev.........suuper.........CELE bo evropski prvak x!x :detelca: :detelca: xcrossfingx

Borism.....se zezaš, ne x^x .......hm.....sm imel zeleno rutico zavezano na glavi, pa sem se ti zdel isti, ker sicer sem čisto drugačen :vragec: x;)x x:Dx x:Dx

No, zdej pa naj pokažejo še naše bejbe kaj zmorejo.......in se uvrstijo v polfinale.......Krim :palec: :detelca: xcrossfingx

K. Čapek

Huh......Flensburg v drufi polfinalni tekmi izgubil proti Magdeburgu za 10 golov.....pa se uvrstil v finale zaradi več na tujem terenu doseženih golov.

FINALE LIGE PRVAKOV V ROKOMETU:

CELJE PIVOVARNA LAŠKO : FLENSBURG :palec:

Pošteno, Nemci so evropski reprezentančni prvaki, Celjani pa bodo klubski x;)x :vragec: :palec:

K. Čapek

• 3 weeks later...
He-he......tudi slovenska mladinska rokometna reprezentanca je odpihnila hrvaške mladince, se mi zdi v kvlifikacijah za EP. Bravo. :palec: :palec:

K. Čapek

Hej......kaj pa polfinalna zmaga Krima na Norveškem proti Larviku 33:30 x;)x :palec: :palec: Bravo babnce x:o)x x:Dx

Ja, danes pa bo napeto.........tokrat o kartah niti sanjali nismo.......no, pa bomo tulili iz fotelja. x:Dx

Ceeeeeeeeeeeeeeelleeeeeeeeeeeeee x!x

K. Čapek

Jez sem tut za CELJE... x:Xx x:Xx smo z njimi, a ne?

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...