Mick 15. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2004 Dvomov namreč ni, kam sodijo. ....upam, da povsem na vrh CEEEEEEEEEEEEEEEELEEEEEEEEEEEEE x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2004 ...ravnokar zvedel, da sem dobil karti za sobotno polfinale ...trililitralala hopsasa...........CEEEEEEEEEEEEEEEEELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 ...ravnokar zvedel, da sem dobil karti za sobotno polfinale ...trililitralala hopsasa...........CEEEEEEEEEEEEEEEEELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE x!x O, Mick, to me pa veseli A veš, da sem se spomnila nate, ko so kazali tisto gužvo za karte :o|o: :xx!: Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2004 ...hm....a ta dva - :o|o: :xx!: .....sta za gužvo al ker si se spomnila name? Hi-hi....sam se tudi ogromnokrat na koga iz foruma spomnim.......v povezavi s čim . Sem pa tudi samo izbuljil oči, ko sem to gužvo videl Tako, zdej pa bo treba rumeno-zelena oblačila poiskat, nabavit, pa to CEEEEEEEEEEEEEELLLLEEEEEEEEEEEE x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 ...hm....a ta dva - :o|o: :xx!: .....sta za gužvo al ker si se spomnila name? Hi-hi....sam se tudi ogromnokrat na koga iz foruma spomnim.......v povezavi s čim . Sem pa tudi samo izbuljil oči, ko sem to gužvo videl Tako, zdej pa bo treba rumeno-zelena oblačila poiskat, nabavit, pa to CEEEEEEEEEEEEEELLLLEEEEEEEEEEEE x!x Mick... se razume, da za gužvo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2004 No, pol pa ti bom ful mahal s tekme ....glej tekmo po tv, ne Med temi par tisočimi gledalci mickenega ne bo blema opaziti ...Hi-hi.....je pa res, da kamermani mojo bejbo radi najdejo na tekmah ....mickeni se pa zravn štuli in maha ......pa še fajn plac imava baje..... CEEEEEEEEEEEEEEEELLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 Dan D za celjski rokomet.......bodo po šestih polfinalih končno v finalu prestižnega evropskega klubskega tekmovanja? Upam, da res.......in sam bom tudi tam.......to bo čaagaaaaaaaaa ........ali pa suuurlaaaaaa Skratka, glejte, navijajte, držte pesti...... pa če na TV vidite enga temnolasega smotkota kako divje maha in se štuli zravn ene ful luštne navijačice ......Its me CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELEEEEEEEEEEEEEEEE x!x He-he......pravkar dobil zeleno rutico......za na betico .......hih....bova oba zeleno-betičasto-rutasta ....zdej še morm eno rumeno majco nekje najt .........da bom te navijač k se spodobi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 Našu.....tako brez rokavov, pa bo šla pač prek druge majce .....tako.....gremo x!x .......adiijooooooo .............CEEEEEEEEELEEEEEEEEEE x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 CEEEEEEEEEEEELEEEEEEEEEEEEEEE V 6. poskusu končno uspeh x!x x!x x!x Zaslužena zmaga nad Realom in uvrstitev v finale x!x Kapo dol x!x Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 in danes so na vrsti naša dekleta škoda pa za Kavtičnika in Velenje ampak že uvrstitev v polfinale je lep uspeh mar ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Čestitke Celjanom za tale fantastičen uspeh, MICK, tebe sem pa videl med rajo(na TV), saj si še kar takšen, kot si bil pred pol leta , fajn ste navijali, sicer sva si bila ob koncu tekme zelo blizu(cca 2km narazen), ker sem jaz bil v starem Golovcu na maturantskem, zato žal nisem mogel v nov Golovec zaradi tega . Res so Celjani zreli za naslov, čestitke, BRAVO Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Dajmo Krim in moja hči je spet v prvi vrsti, hehe, sramežljivo navija, ampak kot jo poznam ji srček razbija... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Jebemo sunce... Ce Kavticnik ne gre na OI, ima pa res smolo.. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 ...sem mal hripav, pa dlani me pečejo .........vse za zmago Ma, je blo ful dobr ........res lepa dvorana v CE, s tem da bi mogoče, glede na to, da je CE rokometno mesto, mirno lahko naredili še mal večjo.......peklensko vzdušje........ob minuti molka za umrle v Madridu se seveda najde vedno kak kreten .......Sicer pa.....zelo bučno navijanje, solidno vodenje "vzpodbujevalca" navijačev, ob napadu Špancev že komaj znosno žvižganje ........nobenih izgredov niti pred niti med niti po tekmi.........pa vidna živčnost naših.......odlični Kokšarov, Rutenka, Vugrinec......pa tudi Perič v najbolj pomembnih trenutkih........in na koncu veeeeeeliiikoooo slavje, veliko pesmi, skandiranja in solz veselja tako igralcev kot navijačev.........suuper.........CELE bo evropski prvak x!x Borism.....se zezaš, ne .......hm.....sm imel zeleno rutico zavezano na glavi, pa sem se ti zdel isti, ker sicer sem čisto drugačen No, zdej pa naj pokažejo še naše bejbe kaj zmorejo.......in se uvrstijo v polfinale.......Krim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 ...to je bila drama ne pa formula........v polfinale z realizirano 7-metrovko v zadnjih sekundah :OO!: Bravo Krim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Bravo Krimivke, uh, kakšen zaključek, z 7 - metrovko naprej, res čestitke za naprej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 Huh......Flensburg v drufi polfinalni tekmi izgubil proti Magdeburgu za 10 golov.....pa se uvrstil v finale zaradi več na tujem terenu doseženih golov. FINALE LIGE PRVAKOV V ROKOMETU: CELJE PIVOVARNA LAŠKO : FLENSBURG Pošteno, Nemci so evropski reprezentančni prvaki, Celjani pa bodo klubski Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 He-he......tudi slovenska mladinska rokometna reprezentanca je odpihnila hrvaške mladince, se mi zdi v kvlifikacijah za EP. Bravo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 He-he......tudi slovenska mladinska rokometna reprezentanca je odpihnila hrvaške mladince, se mi zdi v kvlifikacijah za EP. Bravo. Jap, tudi podmladek se je uvrstil na EP Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 CELJANI, danes pa v boj , UH,težka bo , ampak imamo zaupanje v vas , držim palce... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Jaz tudi Če ne bo zdaj.....ne vem kdaj bo Tako, da....bo. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 ja ob14.45h-le vkup uboge gmajne... Flensburg pa naj sklonjenih glav gre...... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2004 Avtor Prijavi Deli 18. april 2004 Hej......kaj pa polfinalna zmaga Krima na Norveškem proti Larviku 33:30 Bravo babnce Ja, danes pa bo napeto.........tokrat o kartah niti sanjali nismo.......no, pa bomo tulili iz fotelja. Ceeeeeeeeeeeeeeelleeeeeeeeeeeeee x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Jez sem tut za CELJE... smo z njimi, a ne? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.