Mick 18. april 2004 Avtor Prijavi Deli 18. april 2004 CEEEEEEEEEEEEEELEEEEEEEEEEEEE x!x Sem pa gledal posnetek boksa - meča za medcelinski pokal......Ptujčan Dejan Zavec je rasturil izredno vzdržljivega Rusa.......čestitke......velika zmaga Zaveca v MB. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Normalno. Ptujčani razturajo Začelo je Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2004 Avtor Prijavi Deli 18. april 2004 Uff....podoživljam polfinalno tekmo .......super vzdušje v Celju . In himno pa imamo res lepo......... CEEEEEEEEEELEEEEEEEEEEE x!x joj, kak jih bomo naružli..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Kva je branu matr-mu..... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 RUTENKA deeeeeeeeeej!Sam po p...... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Švabo jaše........crnog vranca.... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2004 Avtor Prijavi Deli 18. april 2004 Opij se ćist vživu Dobri smo k satan. 17:13 še en tak polčas pa so švabi pečeni ...no, švabov tak skor ni v njihovi ekipi Zelo motivirani, naoštreni Celjani.........to je dobro. Dvomim, da jih lahko zaustavijo...... CEEEEEEEEEEEEEEEEELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ja sej bojo zdržal če ne druzga zaradi publike So carji ni kej pa držimo švabe za perhe Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2004 Avtor Prijavi Deli 18. april 2004 Kje pa ostali lnf navijači ste? :o|o: Ja, ja........so že zlo živčni.....če te predolgo pa premočno držijo za pirhe tud ni fajn, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 jest se tudi derem tukaj (beri v dnevni sobi) sem pomislila na Borisa, hehehe kaj mora šele on skakat!Pozdrav vsem lnf navijačem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Celeeeeeeeeeeeeee Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 pa je šesteka! upam ,da bo zadost Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2004 Avtor Prijavi Deli 18. april 2004 Celje, Celje ŠAMPION x!x Ma, Rutenka 13 golov .....verjetno trenutno najboljši napadalec na svetu.....vsa čast tistemu, ki je tega Belorusa odkril in z državljanstvom SLO spravil v našo reprezentanco; Kokšarov 10 golov......pravijo najboljši krilni igralec na svetu; Perič.....mogoče tudi najboljši vratar na svetu, vsekakor med prvimi tremi; Vugrinec itak, Zorman.....ena največjih perspektiv v evropskem rokometu.........slabega igralca v CE ni......te pa špilaj proti njim 6 golov........ni dovolj za zanesljivo osvojitev prvenstva......je pa veliko.....v prejšnjih dveh tekmah je bilo neodločeno in 1 gol razlike za CE....tako, da ....suuuuuuuuuuuuuuuuupeeeer.......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ja cela evropa mora vstati in saluterati našemu rokometu Kdor zna je SLO..........pa skače tud Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2004 Avtor Prijavi Deli 18. april 2004 Hih......to bi bila res senzacija.....mickena Slovenija evropska prvakinja v ženskem in moškem klubskem rokometu . Pa se te sploh ne mreš verjet Mickeni so zakon Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Pustimo se presenetiti Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 ....čestitke Celjanom, še ena takšna tekma, pa so na prestolu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2004 Avtor Prijavi Deli 18. april 2004 Sicer ni rokomet.....no pa Zavec tudi ni rokometaš, je Ptujčan ......skratka.....gimnastik Aljaž Pegan postal v LJ evropski prvak.....kapo dol. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 gimnastiko sem spremljala ....... ful sem vesela, ker je aljaž uspel osvojiti naslov Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 celjanom in krimovkam prvi polčas opravljen z odliko, še za povratne tekme aljažu pa tudi vse čestitke Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Veliko bolj sem navijala za Petkovška, kot za Pegana...Celje so pa itak zakon...sam kaj ko drugo sezono začnejo brez Periča, Vugrinca... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Danes pa resnično želim Celjani , da vam končno uspe, to kar že gradite leta in leta, 200% bom z vami , ko se bo začela ta odločilna tekma , če se pa ne bo izšlo, pa sploh ne bom razočaran, ponosen sem na vas v vsakem pogledu .....SREČNO Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 kaj pa Krim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 ....se opravičujem, Selene, tudi njim želim max. dobro, pa seveda palce... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Celeeeeeeee Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.