Skoči na vsebino

Rokomet

Mick

Recommended Posts

Men je všeč...da zgodba o uspehu rokometašev ni nastala slučajno..top managerji so se vsedli skupaj, preštudirali potenciale in domače znanje, in pa stroške, ki so nujni za uspeh...in ki jih lahko pokrivamo..

in izbrali rokomet...potem pa podprli s sponzorskimi sredstvi... x^x

uspeh na celi črti....reprezentanca, ženski in moški klubi... :palec:

pa tut podmladek baje že raztura...

Bravo x!x

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 516
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Men je všeč...da zgodba o uspehu rokometašev ni nastala slučajno..top managerji so se vsedli skupaj, preštudirali potenciale in domače znanje, in pa stroške, ki so nujni za uspeh...in ki jih lahko pokrivamo..

Bravo x!x

Astra

Strinjam - hudao! x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bravo x!x

Astra

Tole žal samo delno drži...

Prulčani, ki so lani krojili evropski vrh, so ostali praktično goli in bosi :V:

Celjani pomlajujejo ekipo in 'zmanjšujejo stroške' - Periću, ki je po mojem mnenju ne samo izvrsten vratar, ampak tudi zelo pozitivna osebnost, niso hoteli podaljšati pogodbe. :o|o: malo se mizdi, da so tu zadaj še kakšni drugačni interesi)

Zato pa letos tej ekipi ful privoščim tale naslov :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Perič nikol ne bi sam zapustil Celja...zato je vse skupaj še toliko bolj tragično... :xx!:

Žal je po sredi spet kuhinja...kaj je vzrok, oz. komu je Perič trn v peti... :xx!:

Upam, da bojo spregledal... xrolleyesx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Spregledal, kakšno napako so naredil... :V: :o|o:

Za popravljanje posledic je prepozno, za kesanje pa ne... :sori:

Tudi meni je Perič všeč...njegov duh izžareva pozitvno energijo...borben...pošten...

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:px x:Ix x:Xx

Dejan, ja..ja... in kako seksi izgleda x:Ix .. bi bil kar za ponucat x:Dx ..

Kakorkoli , vsaka jim čast... pa še Rutenka je postal "ime tedna"..

Upam, da Celjani niso samo enoletnica ....

Rokomet je verjetno res "pravi" šport za Slovence.. počakmo še OI

Uf, smo pa trenutno res najboljši :palec: :palec:

CELJE...CELJE...CELJE...

No ja....men se je pa zdel, da so bli zelo veseli... x;)x Čeprav si nisem včeraj niti enega nohta pogrizla... x;)x Mirna igra...suverena, samozavestna... :palec:

Trubica, Celjani ne morejo več biti in niso enoletnica, saj so bili v zadnjih nekaj letih že 5x polfinalisti Eurolige, so klub s tradicijo, znanjem, izkušnjami, dvorano, publiko, logistiko....z vsem. To, da so Periča "nagnali" tudi meni ni jasno. Se pa baje grebejo za Kavtičnika x;)x Je pa res, da verjetno kar drugo leto ne bodo spet prvaki.......ma vse nekje do četrtfinala je izjemen uspeh. :palec:

Držim pesti, da tudi Krimovke osvojijo evropsko titulo......pol pa smo cari in carice. x:o)x :palec: x:Dx Dosežek male Slovenije brez primere, to bi bilo res nekaj fenomenalnega. :detelca: :detelca: xcrossfingx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

• 2 weeks later...
Prulčani, ki so lani krojili evropski vrh, so ostali praktično goli in bosi :V:

In ves zakaj? Ker jih je zajebal Jankovic.

Obljubil jim je pomoc oz, da bo sponzor celotne ekipe. Zmenili so se in Prulcani so odplacali neke dolgove, se menili z novimi igralci itd. Potem pa je prisel dan, ko bi morali podpisat. Prisli so na sestanek z Janokovicem, on pa jih je hladno odgovori: "Kaj? Mi smo se kaj menili? Jaz nic ne vem!"

In tako je zjebal cel klub, ki nacrtov ki jih je imel ( ki so jih z Jankovicem skupaj naredili ) ni mogel placati in so zdaj v kurcu..

Ta Jankovic mi gre vedno bolj na zivce..

Kako se je hvalil, da ima 26 ali 28 glasov zagotovljenih pa jih je dobil le 6. Prav vesela sem, da ga niso izbrali, ker bi se zadusil od svoje nadutosti, ce bi ga..

Pa se sina bi verjetno noter porinil - tako kot vsepovsod.

Za malega vnuka pa ze sedaj vemo, da bo nekoc direktor neke firme, ki jo bo "sam" ustanovil! Tako kot so njegovi sinovi vse naredili "sami" xrolleyesx = ne moti me, da clovek svojemu sinu pomaga, ampak naj potem ne laze in govori, da je vse naredil sam. Temu, ki se je z Vesno Dolenc porocil, je se maturo kupil... xrolleyesx Groza...

... no pa malo sem zasla ( od jeze ).. x:px

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

moja dečva gre danes v Celje, polfinale državnega prvenstva za mlajše deklice A... xcrossfingx

lani so bile podprvakinje v tej skupini (tu je bila že zraven), še leto poprej pa so osvojile naslov prvakinj za mlajše deklice... da vidimo letos x:Xx

je bila lani dobra, so imele polfinale isto na dan tekme Krima, ko so Krimovke postale evrpske prvakinje,jih za uvrstitev peljemo na tekmo. zunaj ekipico pozdravi po tekmi tone tiselj, jih malo povpraša kako kaj rokomet (so imele razpoznavne mikice ), pa pravi moja itak, danes smo premagale Krim... se on nasmeji, pa pravi a ve ste tiste, bravo x:Dx

No še mal tegale potrebujemo xwizardx

aja pa Krim velja za favorita danes, da vidimo :palec:

Selene xwizardx za tvojga sončka

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

hvala x;)x , je pa nekaj zanimivo, kaj naredi želja po uspehu. V četrtfinalih so podlegle edino ekipi Naklega, je bila kar velika razlika, nato so v polfinalih se pomerile med drugim tudi ekipi Naklega in druga ekipa Krima - imenovana Rokometna šola Ina Dolgun, te so premgale naklo in na konec naša dekleta to ekipo za deset golov...edino zmaga proti tej ekipi jih je vodila v finale x:Dx

Selene in njena dečva :palec: ...in pa seveda Krimovke.....zunaj izgubile samo en gol......že čist mal diši po evropskih prvakinjah v Ljubljani........ x:px.... :detelca: :detelca: xcrossfingx

K. Čapek

Nocoj pa xcrossfingx za Krimovke........res bi blo fajn, da so tipi in tipice evropski klubski prvaki.........pol pa xsingx ...nek se čuje nek se zna kdo naj rokomet v Evropi igra :vragec: :palec: x:Dx

Jutri pa mrbit po dolgem času skočim na fusbalsko tekmo........MB:Olimpija......me vedno veseli, k jih fašejo močvirniki :vragec: x:o)x x:Dx V domačih ligah seveda. Še posebej, če ga fašejo od MB. x^x

Aja.....18-letna Barbara Fidel svetovna prvakinja v sprintu - kegljanje. :palec: :palec: Pa mi cmo cari, bemu. x:)x :hepko: xsuperx

K. Čapek

mojim puncam pa ne gre, jim je motivacija čist padla, ker imajo v vratih dekle z mavcem.. čeprav hehe najslabše mesto ki se jim obeta je 4. kar pa tud ni slabo, ker so poleg Celjank edna ekipa že 4 zapored v finalnih obračunih :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...