Sprehajalec 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Daj ne me strašit. Ker kukr so pr RTV mal zblojeni včaš, so take stvari čist možne. No, sam tokrat temu le ni tako, 13:55 ST. GALLEN: EVROPSKO PRVENSTVO V ROKOMETU (M), SLOVENIJA - POLJSKA, PRENOS Včerajšnja tekma pa.. je pokazala, da more Rutenka igrat na levem zunanjem in ne na sredini, pa da če hočeš zmagat kterokol tekmo moreš dat vsaj 100%. Kar je tud Šerbec lepo povedu.. Zmaga je pa le zmaga. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Meni je pa všeč, da znajo "potegniti" tudi takrat, ko ne igrajo niti lepo niti dobro in ko jim ne gre samo od sebe. V bistvu niso čisto 100%-ni, ampak vseeno zmagajo. To se mi zdi pomembna kvaliteta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Meni je pa všeč, da znajo "potegniti" tudi takrat, ko ne igrajo niti lepo niti dobro in ko jim ne gre samo od sebe. V bistvu niso čisto 100%-ni, ampak vseeno zmagajo. To se mi zdi pomembna kvaliteta. se mi je včeraj fajn zdelo, da je Rutenka potegnil, da je Zorman šutiral iz položajev za katere se ponavadi ne odloči... strah me je bilo, da bi vsem vse dol padlo, kot sem že v enem izmed prejšnjih postov napisala... no danes pa upam, da ni kakšne hujše oblike tele nevšečnosti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Imamo izvrstno reprezentanco, ki ji selektor ni dorasel. Ne vem, kako je mogoče, da sta v rokometu tako selektor ženske reprezentance (Beguš), kot moške (Ivezič) lahko človeka praktično brez izkušenj vodenja ekip na najvišji ravni. Enako je blo pa tud pr basketu v Ljubljani (Grdovič) in je še v rokometu v Velenju (Walther). Rokomet je moj najljubši šport, a bom presenečen, če bomo dosegli vrhunsko uvrstitev. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Ah, saj verjetno ne bomo, samo še vedno se mi zdi dobro, da vlečemo, pa vlečemo ... Res je pa tudi, da zdaj dobimo v skupino tri malo bolj težke, pri katerih so Francozi verjetno še najšibkejši člen ... Držimo ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Francozi so premagali Nemce, Hrvati izgubljajo proti Rusom (mi imamo danes rokometni dan)trenutno je tv na HTV Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Danes se pogovarjajo že o medalji ... Zelo, zelo slabo! :xx!: Kako hudiča se pri Slovencih najde tipični srbski sindrom "Lako ćemo...". Jebenti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Ni ravno "lako čemo", da se spogledujejo z medaljo, pa je načeloma prav. Ta reprezentanca je kvalitetna, a ima dve izrazito slabi točki:- mlačen in neizkušen selektor (ti fantje potrebujejo na klopi avtoritativnega trenerja, motivatorja z občutkom in izkušnjami za vodenje težkih tekem - Ivezič ima te izkušnje le kot Požunov pomočnik, ni pa isto s svojim ali tujim kurcem po koprivah mahat)-tudi na igrišču ni pravega vodje. Kapetan je sicer Pajovič, naravni vodja bi sicer moral biti Zorman, v resnici pa se vse vrti okoli Rutenke, ki pogosto pozablja, da gre za kolektivni šport. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Imamo izvrstno reprezentanco, ki ji selektor ni dorasel. Ne vem, kako je mogoče, da sta v rokometu tako selektor ženske reprezentance (Beguš), kot moške (Ivezič) lahko človeka praktično brez izkušenj vodenja ekip na najvišji ravni. Enako je blo pa tud pr basketu v Ljubljani (Grdovič) in je še v rokometu v Velenju (Walther). Rokomet je moj najljubši šport, a bom presenečen, če bomo dosegli vrhunsko uvrstitev. lalala Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 samo tole mam danes za povedat men je pa Kozlina tko fleten če bi bil še temnolas, bi bila jaz aut ampak res mi je fleten... ne morempomagat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2006 Na srečo nisem spremljal, le z enim očesom prvi polčas na obisku pri starših. Lahko me popluvate, briga me, sam to kar sem videl je za evropske podprvake in za deželo nevemkolkrat polfinalistov evropskega klubskega tekmovanja in tud evropskih klubskih prvakov........NESPREJEMLJIVO IN SRAMOTNO!!!! :xx!: :xx!: Vrhunska ekipa se tako ne sme izgubit......če pa se.....ostane v povprečju in brez medalje. Niti teoretičnih šans nimamo za premagat Nemce in Špance, pa si ful želim, da se motim.....Na 2. polčas nimam posebnih pripomb, sam kaj, ko so Francozi še sam šparal zmago..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Lahko me popluvate, briga me, sam to kar sem videl je za evropske podprvake in za deželo nevemkolkrat polfinalistov evropskega klubskega tekmovanja in tud evropskih klubskih prvakov........NESPREJEMLJIVO IN SRAMOTNO!!!! :xx!: :xx!: Vrhunska ekipa se tako ne sme izgubit......če pa se.....ostane v povprečju in brez medalje. Niti teoretičnih šans nimamo za premagat Nemce in Špance, pa si ful želim, da se motim.....Na 2. polčas nimam posebnih pripomb, sam kaj, ko so Francozi še sam šparal zmago..... Razlog za to, kar se je zgodilo danes v prvem polčassu, je ravno v tem, da nimamo pravega vodje in motivatorja ne na igrišču ne na klopi. Drugi polčas ni merodajen saj je jasno, da so Francozi po debelem vodstvu popustili. Že ves čas pa tudi ne igramo dobre obrambe. Igranje kvalitetne obrambe pa je spet povezano z motivom. Na tej ravni dejansko nekaj ne štima, itak pa nimamo v sebi tistega, kar imajo npr. vse nemške ekipe, da se - ne glede na gibanje rezultata - na ful borijo do konca.Prepričan sem, da mamo ta hip precej boljšo reprezentanco od Nemcev, kar pa seveda še niti sluččajno ne pomeni, da jih bomo tresnl. Še nekaj bode v oči, pa upam, da nisem nepošten do Iveziča. CPL nima pravih pivotov in zato igre na pivota praktično ne goji. V reprezentanci pa pivota imamo, a nanj ne igramo. Res se mi zdi, da Ivezič zgolj skuša prenašati na reprezentanco tisto, kar v CPL vidi pri Požunu in to je vse. Hkrati pa to ne počne z žarom, kakršnega vidimo pri Požunu, Najbolj vesel pa bom, če me ekipa demantira in na tem prvenstvu ipak "kaj naredi". Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Razlog za to, kar se je zgodilo danes v prvem polčassu, je ravno v tem, da nimamo pravega vodje in motivatorja ne na igrišču ne na klopi. Drugi polčas ni merodajen saj je jasno, da so Francozi po debelem vodstvu popustili. Že ves čas pa tudi ne igramo dobre obrambe. Igranje kvalitetne obrambe pa je spet povezano z motivom. Na tej ravni dejansko nekaj ne štima, itak pa nimamo v sebi tistega, kar imajo npr. vse nemške ekipe, da se - ne glede na gibanje rezultata - na ful borijo do konca.AMEN! In ne, ne bodo nič naredli na tem prvenstvu. Ker ni ne taktike prave, ne duh-a... Jest ne pričakujem čist nič od njih.. ubistvu sploh ne gledam več.. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2006 Mah, bom gledal, navijal, se živciral, jezil, al mogoč veselil, valjda......Tudi jaz mislim, da smo od sedanjih Nemcev močnejši, od Špancev pa ne......sam vse je možno. Škoda, da so na tako klavrn način izgubili v dosedanjih tekmah pridobljeno........Sicer pa .....za medalje je treba premagovat najjače......in tako je tudi sedaj še vse v igri. Mogoče jih ta tekma mal porihta.......Gremo naši! Sam ne si več sramote delat, plisss......k tolk napak v napadu in posledično poceni fasanih golov iz kontre že dolg na kaki tekmi na takem nivoju nism vidu..... ....pa še sam z eno oko sm gledau. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Sam ne si več sramote delat, plisss......k tolk napak v napadu in posledično poceni fasanih golov iz kontre že dolg na kaki tekmi na takem nivoju nism vidu..... ....pa še sam z eno oko sm gledau. Jaz na tem nivoju še nikoli. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2006 No, k si gledal z obema okama. Pa ja......groza! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Moram najprej povedat, da se nič ne spoznam na rokomet, da mi niso jasna pravila (vsakič ko gledam so itak drugačna... ali pa se meni tako zdi) ne glede na to, da sem laik, pa bom vseeno nekaj pripomnil.... mislim da našim manjkajo krila... vsi se nekaj po sredini zaletavajo v obrambo, ki je prav tam najbolj zgoščena... zato grem dopoldne kupit gajbo redbula, k sosedu in jim jo pošljem po DHL (upam da ne bodo zaradi tega spet driskali) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Ej, konjiček, kje si pa to našel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Silver says it all... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Ej, tolk so me razjezil včeraj... . Saj mi je skoraj vseeno, če bi izgubil...ampak izgubit na tko nemaren način... ker nimajo spucanih glav . Skoraj bi lahko rekel, da so bili užaljeni, ker se Francozi niso takoj predal... Prav rabil so tole francosko lekcijo, če se jih bo kaj prijelo seveda ... Ma dej no Silver, to je samo taktika...v uni 2. skupini bodo 1. Rusi, 2. Hrvati, se pravi da mormo mi pustit, da so v naši skupini 1. Francozi, drugi bomo itak mi (mormo tko gledat, da v polfinalu ne bomo dobili Hrvatov), potem pa Ruse namažemo (k so itak bol švoh), pa Francozi namažejo Hrvate (ki so še bolj švoh), potem pa v Finalu pokažemo unim petelinom galskim kako se špila rokomet (itak nas pa bodo podcenjevali, kajne...)... P.S.: Pa ne žente si tega tolk k srcu nooo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 jaz sem pa okice počivala sicer so pa Rusi podobno se igrali zadnjič s Hrvatom... zelo podobno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Razlog za to, kar se je zgodilo danes v prvem polčassu, je ravno v tem, da nimamo pravega vodje in motivatorja ne na igrišču ne na klopi. Drugi polčas ni merodajen saj je jasno, da so Francozi po debelem vodstvu popustili. Že ves čas pa tudi ne igramo dobre obrambe. Igranje kvalitetne obrambe pa je spet povezano z motivom. Na tej ravni dejansko nekaj ne štima, itak pa nimamo v sebi tistega, kar imajo npr. vse nemške ekipe, da se - ne glede na gibanje rezultata - na ful borijo do konca.Prepričan sem, da mamo ta hip precej boljšo reprezentanco od Nemcev, kar pa seveda še niti sluččajno ne pomeni, da jih bomo tresnl. Še nekaj bode v oči, pa upam, da nisem nepošten do Iveziča. CPL nima pravih pivotov in zato igre na pivota praktično ne goji. V reprezentanci pa pivota imamo, a nanj ne igramo. Res se mi zdi, da Ivezič zgolj skuša prenašati na reprezentanco tisto, kar v CPL vidi pri Požunu in to je vse. Hkrati pa to ne počne z žarom, kakršnega vidimo pri Požunu, Najbolj vesel pa bom, če me ekipa demantira in na tem prvenstvu ipak "kaj naredi". Da ni vse tako kot zgleda, dokazuje naslednje sporočilo našega vodstva...spoštovani g. navijač, vaše bentenje se je čulo sem gor do Švice. Argumentirano lahko zatrdimo, da neupravičeno ... prvič - naši igralci in vodstvo so bili napačno obveščeni, da se povratni polčas igra v Celju. Ni prvič, da nas je evropska zveza tako grdo izigrala...drugič - temu je bila prilagojena taktika v prvem polčasu...uspavati nasprotnika in ga s celjsko budnico v drugem polčasu popolnoma vreči s tira. Splošno znano je, da na hitro prebujen galski petelin še pol ure brezglavo opleta po igrišču ...tretjič - francozi so nefair spregledali, da smo mi favoriti in so igrali kar na zmago. To jim zelo zamerimo. Ko se bomo srečali naslednjič, bomo tudi mi igrali na zmago...četrtič - kljub naštetemu je naš selektor ohranil hladno glavo, ter mirno in stoično spremljal potek tekme ... petič - sta pa na dostojen način izrazila naše nestrinjanje naša najboljša igralca g.Rutenka in g. Zorman. Protestno sta stran zmetala kar nekaj žog in tako dala vedeti, da z nami ne bodo nekaznovano pometali... . Podpiramo je tudi vedenje g. Vugrinca, ki se je odločil, da bo samo tekal gor in dol po igrišču, igral bo pa naslednjič... Verjamemo, da ni potrebno navajati dodatnih dejstev... . V vaše opravičilo ...za vaše medlo videnje včerajšnjega srečanja je nekoliko kriva tudi slaba osvetljava na igrišču. Saj veste, skopuški Švicarji... . Z dolžnim spoštovanjem ! vodstvo prvič - jebem mu pamet! bi sov js vodstvu kej nazaj pisat.. zanašat se je treba nase in na svojo ekipo ter taktiko, ne pa se zgovarjat na evropsko zvezo (sploh če jih je kao že parkrat izigrala-pamet butalska pa se zaupa al kaj?!). drugič - o sej je prov, da se ma eno taktiko a nje.. sam če se taktika podere je treba prec na novo igrat-bebci pa se zmer..uspaval samga sebe. in pol, da galski petelin teče pol ure brezglavo po igriscu-haha.. francozi so jih pac nadigral. zakaj je blo tko me ne zanima preveč. tretjič - kaj je tle nefair, če so spregledali, da smo mi favoriti (a pol bi nam mogl pa kar prepustiti zmago?!!!)? o sej je prov, da so igral na zmago (sej baje se na to igra..). dost žalostno je, če mi nismo igral na zmago. četrtič - proti selektorju nimam nč za rečt. več kot povedat jim ne more(kričanje samo ne nardi dobrega selektorja). petič - kaj je tukaj dostojnega še zdej ne vem.. potegnt surlo je dostojno?! te nase riti napuha se niso slišale za športni duh in za navijače, ki jih podpirajo? najlaži se je zgovarjat. če jim pa tekma ni bila ze predana pa pač ne bojo igral?!! sramota, kaksni gnoji! mi smo se zmenil, da bo povratni polčas v celju, pa za tako taktiko (uspavanja) in mi bomo igral na to taktiko..zato pa nismo laufal nazaj-ker smo dostojni?! js sm pa zmeri mislu, da se dela na tem, da se prebere taktiko nasprotnika-bravo francozi! sam, nasi pa kot mule-sami MEGA zvezdniki, ki se jim ne zdi vredno igrat s francijo!? haha-niso mel za burek! šestič - moram priznati, da se ravno ne bi strinjal z vsemi odločitvami sodnikov.. sam, pa kaj pomaga moje, vaše in nestrinjanje vseh igralcev?! to, da potegnejo surlo..to je kvečjemu sramotno! igrat je treba naprej do zadnjega in se borit!! (ne bi reku k ne bi mel možnosti..) razočaran sem.. kaj so pa s temi lučmi hotl dosešt pa res ne razumem.. a zdej so luči tiste? Ma dej no Silver, to je samo taktika...v uni 2. skupini bodo 1. Rusi, 2. Hrvati, se pravi da mormo mi pustit, da so v naši skupini 1. Francozi, drugi bomo itak mi (mormo tko gledat, da v polfinalu ne bomo dobili Hrvatov), potem pa Ruse namažemo (k so itak bol švoh), pa Francozi namažejo Hrvate (ki so še bolj švoh), potem pa v Finalu pokažemo unim petelinom galskim kako se špila rokomet (itak nas pa bodo podcenjevali, kajne...)... P.S.: Pa ne žente si tega tolk k srcu nooo... močno upam, da bo res tako.. močno dvomim, da je res tako.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 četrtič - proti selektorju nimam nč za rečt. več kot povedat jim ne more(kričanje samo ne nardi dobrega selektorja). Še enkrat nekaj o moji včerajšnji trditvi, da nimamo0 vodje ne na igrišču, ne na klopi.Teoretično se Ivezič verjetno spozna na rokomet, a tip je totalno brez energije in to se odraža na igrišču. Poleg tega imajo vrhunski trenerji feeling, kaj v določenem trenutku storiti (to ni povezano s teoretičnim znanjem). Ivezič ga nima. Nikol ne bom pozabil trenerja Rovšnika (škoda, da je iz rokometnih vod izginil), ki je včasih vodil litijskega prvoligaša (ko smo ga še imeli). Čisto malo do konca tekme, rezultat kritičen in Rovšnik da v igro nekega Mandlja, ki je veljal sicer za solidnega obrambnega igralca, v napadu pa je bil čist neuporaben. Na tribunah smo se prijeli za glavo, ampak tip je bil na igrišču manj kot dve minuti, v tem času je dal gol in Rovšnik ga je potegnil ven.(Ne boste verjeli, Mandelj je bil sicer tako štorast, da se je iz tribun v trenutku, ko mu je nekdo v napadu podal žogo, zaslišal krik: "Ne temuuuuuu!!!!" - dedec je dal pa gol.) Kar se tiče vodje na igrišču, je to npr. Kokšarov. DDaš ga zraven celjanov (ki so v bistvu slovenska reprezentanca) in ratajo zmagovalci.Daš ga zraven Čehovskih medvedov (ki niso nič posebnega, so pa v bistvu ruska reprezentanca) in ratajo zmagovalci. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 ni nujno - ne nardi to dobrega trenerja..je pa res, da ponavad je tak trener (ki tud krici ) nekak bolj noter-se bolj zene in to absolutno tud motivira igralce. sam po drugi strani pa.. sej, ko so zaceli igrat slabo je takoj zahteval minuto-pa kaj nej se nardi ce niso nic igral (ga nisoi uposteval) - to so sami zvezdniki.. njegova minuta je bla porablena.. je lepo razvidno iz silverjevega posta, da so (baje) se iz protesta tako zanic igral.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Res ni nujno, ampak že Zmaga Sagadina primerjaj z ostalimi, pa boš videl, koliko na čredo vpliva lajajoči ostri pastirski pes. A veš, da sem jaz tudi hotel nekaj takega napisat, sem se spomnil še enega intervjuja, ki ga je imel Jaka Lakovič, pa so ga vprašali, če ga kaj moti, ko se Obradovič skoz nekaj dere nanj, pa je rekel, da ne in da bi se mu jako čudno zdelo, če se nebi in še dodal, če se nebi, potem bi bilo nekaj hudo narobe......sam to je za v temi košarka.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.