Skoči na vsebino

Rokomet

Mick

Recommended Posts

Hm, ne bi rekel, da ni odkril Nesteroviča, Nachbarja itd..........ampak tipo ma svoj način, princip.......kolk se spomnim NN nista hotela podpisati dvo in več letnih pogodb, zato jih ni dajal v igro......tak pač je. Disciplina in garaštvo pa sta predpogoj, da sploh lahk delaš z njim......To tud ne paše vsem igralcem, ki so sicer zlo talentirani......

A to ne glede na izzide zadnjega kola?

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 516
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hrvati so zmagali za en gol,

spominja me malo na Blaževića v nogometu, tudi ta nima pojma o pojmu, pa je med najbolj cenjenimi trenerji na svetu.

Blaževič je sicer po svoje simpatičen, sam:

- mam ker nekaj poznanstev v športnih vodah in en možakar, ki je bil nekoč nekje Blaževiču pomočnik, je reku, da je prav neverjetno, kako malo ta človek ve o nogometu;

- Zvone Boban je v intervjuju za prilogo Dela Polet pred kake štirimi meseci dejal, da je sistem, ki so ga Hrvati igrali takrat, ko so bili tretji v Evropi, edini, ki ga Blaževič obvlada. Ko se poklopijo še igralci, ki v tem sistemu dobr funkcionirajo, je to to.

Nekaj podobnega je pri nas B. Prašnikar. V Mariboru se mu je pred leti vse pokloplo, drgač pa ni glih neka kapaciteta.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

ok vse lepo in prav, ampak da ti trije igralci dajo v vsakem izvedenem napadu gol je pa višek tud zame. tamala je v tistem trenutku zapustila prostor s tv... ne vem, ne štekam, res ne... redkokdaj sem jezna, tokrat sem bila... in ko trener vidi, da sedemetrovke ne gredo določenim igralcem, ko ima na klopi igralca, ki je v tistem trenutku sposoben zadeti, še vedno vztraja na svojem... mislim, da ima moja dečva boljšega trenerja, se je videlo ob izključitvi mojega fantiča ;), kaj pomeni pritisk trenerja.

Prejšnji dan mu je dal 8 golov, torej je bil strelsko razpoložen, naslednji dan ga je držal v obrambi... zakaj že? a zna igrati samo na enem položaju???? škoda besed, bom jaz s srcem pri mlajših deklicah,xsrcx

... aja kje pa je žar v očeh, pa želja...

Samo tole:

Poslušal sem radijska prenosa tekem naših z Francozi in Nemci.

Igre ne bi komentiral...

Saj je Marsa zelo tolerantna ampak če bi napisal kar si mislim... :eek: :vragec: :vragec: :vragec:

Ampak komentatorja bi obesil za jajca!! :vragec:

Pa kako morejo dat komentirat tako negativnega bedaka?!

Naše je odpisal v obeh tekmah že precej pred koncem!

Ja, nekateri športni komentatorji so pa res "strokovnjaki in poznavalci"... :xx!: :xx!: :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Sam morm rečt, da ko si njihovo igro gledal, si sicer še upal, k si pač želiš, navijaš zanje, sam zgledali pa so res kot odpisani, verjem.....

K. Čapek

Ja, še dobro da sem samo poslušal in mi jih ni bilo treba gledat... :xx!: :xx!:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Ampak komentatorja bi obesil za jajca!! :vragec:

Pa kako morejo dat komentirat tako negativnega bedaka?!

Naše je odpisal v obeh tekmah že precej pred koncem!

x?x

To je REALNOST. Pa kaj misliš, da bodo s tako igro kot so jo prikazal - aja.. nisi gledu - pa kej naredli v zadnih minutah. Dej no dej.. Men je šu na jetra naš Ivo Milovanovič - ko je kr mel neko upanje! Pa kako UPANJE!! S tko posranim vodenjem in taktiko nimajo kej praskat.

Danes proti Špancem.. Če bo manj kot -6 bo fenomenalno. To bo zame uspeh prvenstva :vragec: x:Dx

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Sicer bodo zmagali hrvati, sam k jamranje komentatorja nad sodniki slišm, bi bil kar vesel, da zmagajo srbi......no, zdej so jih kar na1x rasturli......24:20..... :eek: Ni kaj, hrvatom treba priznati, da so carji v rokometu, nisem jih še videl se "usrat"..... x^x Vsaka ne-podobnost zadnjega dela stavka z našimi je zgolj naključna. :vragec:

K. Čapek

x?x

To je REALNOST. Pa kaj misliš, da bodo s tako igro kot so jo prikazal - aja.. nisi gledu - pa kej naredli v zadnih minutah. Dej no dej.. Men je šu na jetra naš Ivo Milovanovič - ko je kr mel neko upanje! Pa kako UPANJE!! S tko posranim vodenjem in taktiko nimajo kej praskat.

Danes proti Špancem.. Če bo manj kot -6 bo fenomenalno. To bo zame uspeh prvenstva :vragec: x:Dx

Pa jebiga, saj vem... :vragec:

Ampak da te na vse to mori še en tak cepec... :xx!: :xx!: :xx!:

Sicer bodo zmagali hrvati, sam k jamranje komentatorja nad sodniki slišm, bi bil kar vesel, da zmagajo srbi......no, zdej so jih kar na1x rasturli......24:20..... :eek: Ni kaj, hrvatom treba priznati, da so carji v rokometu, nisem jih še videl se "usrat"..... x^x Vsaka ne-podobnost zadnjega dela stavka z našimi je zgolj naključna. :vragec:

:vragec: :vragec: :palec:

Men je šu na jetra naš Ivo Milovanovič - ko je kr mel neko upanje! Pa kako UPANJE!! S tko posranim vodenjem in taktiko nimajo kej praskat.

Ali Milovanović je itak specialni gost posebne teme tu na LNF - Komentatorji športnih prenosov. Saj bi človek rekel, da je o njegovi budalosti že vse napisano, a kaj, ko te hudik še vedno s čim preseneti ...

Ker sem bil pred tremi dnevi (tekma s Francijo) zaseden, predvčerajšnjim (Nemčija) preutrujen in sem že v začetku tekme zaspal, včeraj pa sem imel predavanje, sem te tri prenose (tri priložnosti za ponovno ekspozicijo Alijevih potencialov) klavrno izpustil :xx!: :xx!: in danes ugotavljam, da je z mojih adrenalinom začuda čisto vse v redu.

xDDx xDDx

Živel Ali Milovanović! Želim ti dobro penzijo pa referendum bomo napravili za dnar zbirat de bi blo to čimprej!

:vragec:

Ker sem bil pred tremi dnevi (tekma s Francijo) zaseden, predvčerajšnjim (Nemčija) preutrujen in sem že v začetku tekme zaspal, včeraj pa sem imel predavanje, sem te tri prenose (tri priložnosti za ponovno ekspozicijo Alijevih potencialov) klavrno izpustil :xx!: :xx!: in danes ugotavljam, da je z mojih adrenalinom začuda čisto vse v redu.

Blagor tebi!

Jaz sem prenose VSEH treh tekem poslušal pod prisilo... :wOOt: :wOOt: :zoro:

Sodelavec je imel radio na polno glasnost :xx!: :xx!: x:Dx

Ma srečo da je še cel(radio) x:Dx

1. Francija

2. Španija

3. Danska

4. Hrvatska

.

.

.

8. Slovenija

Zanimivo, ne x;)x Francozi gladko zmagujejo, par minut pred koncem.....

K. Čapek

1. Francija

2. Španija

3. Danska

4. Hrvatska

.

.

.

8. Slovenija

Zanimivo, ne x;)x Francozi gladko zmagujejo, par minut pred koncem.....

Ja, kdor HOČE, zmore...

Vsako namigovenje na tekme naših je povsem NAMERNO

Supr igra Francije. Zaslužli so si! Španija pa še tretjič praznih rok v finalu EP.

Bojda je bila danes zelo... čustvena Športna scena. Morem gledat ponovitev..

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...