astra 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 yessss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Bravo fantje! Še jutri nekaj takega.... Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Po takšni zmagi se pa da spati ......torej zdaj smo bolj kot ne v igri za olimpijsko vozovnico mi in danci.....tole morajo naši ponoviti še nocoj z nemci pa bo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Ampak, kako ga je pa za jajca stisnu , pol jih je pa fasau po glavi Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Hahahaha, ta je bla ful dobra ja.....sva s fantom gledala.....pa mi je reku, da je takoj vidu, kaj je blo....še preden so dali posnetek....je reku, da so to non stop počel, na treningih in na tekmah....tole se je pa za zamislt....matr tile rokometaši.....še dobr, da ne trenira več! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Kaj šele pri vaterpolu, tam vse pod vodo,...samo oči postanejo takšne Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Vaterpolo pa je treniral moj sošolec.....jao, prov treniral so ščipanje pod vodo.... Adijo pamet. :o|o: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2004 He-he.....to vse spada zraven......moraš biti malo bolj nesramen tudi.....meni sicer take finte niso nikoli "ležale", samo pa pomagajo, ne ....pa ponavadi so deležni različnih provokacij najbolj neugodni igralci...... Hm......moram pa še nekaj napisati........kar sem bral včeraj na teletekstu.... :xx!: Neznani storilci so v LJ s kiji napadli hrvatsko družino, ki je prišla navijati za hrvaško reprezentanco (46-letni oče, 16-letni sin in 13-letna hčerka)...jih poškodovali in poškodovali tudi njihov avtomobil. Težki frajerji....nad očeta z dvema otrokoma. Pizduni x!x Sem skoraj prepričan, da so bili Slovenci (aakhut, kaki frendi? ), seveda je tudi možno, da niso bili. Kakorkoli.....vsega obsojanja in prezira vredno dejanje, ki verjetno zelo pripomore k dobrososedskim odnosom in zagotavlja varnost slovenskih ljudi v Hrvatski :xx!: :xx!: In naj mi kdo ne teži s tem kaj so njihovi navijači počeli v SLO......sramota za njih.......samo tudi to dejanje, še posebej, ker sta bila zraven tudi 2 otroka, je totalno sramotno......če so bili Slovenci........mi je kar malo ali pa malo bolj nerodno. Kreteni zahojeni.... :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Ok, sicer ne odobravam nikakršnega nasilja, nekako mi je jasno, da se navijači med sabo kdaj stepejo, ampak tole....... Kako lahko?!?! :!!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Kako lahko? Preprosto; vzameš palico in tepeš,...hec,hec. Folk je čisto prenapet in razni osebni problemi se potem manifestirajo na takšne načine. :xx!: Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Folk je čisto prenapet in razni osebni problemi se potem manifestirajo na takšne načine. :xx!:Primitivo! :xx!: ....frajerji, cela skupina, nad družino.... :xx!: , najbrž so se morali počutiti zelo močne, horda istomislečih huliganov. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 baje se karte brez problemov dobijo, smo pri nas doma glasovali gremo al ne in zmagal je en glas proti dvema, le čigav je bil, moj ne...torej če razmišljate za obisk tekme uživajte, drugi bomo ob tv... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 baje okrog 2000 kart prostih, sam to so nepotrjene inf. se je pa že včeraj videlo kar nekaj prostih mest, pismo Mick a gremo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2004 .....mah, sem tolk zaseden, da si moram vsak tak "izlet" splanirat........bi pa šel.....zelo rad .......pa mal me nepotrjene informacije tudi skrbijo ....kot vedno Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 no sej čisto nepotrjenih govoric ne širim okrog, haha, sej sem vedela, da ne bi šel, zato sem pa "upala"vprašat , bom jaz tud na kavču uživala ob predstavi, tu se kakšen nežen prijem dveh fantov bolj vidi kot v živo a ne, hihi, slaba tolažba sej vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Jaz pa se zmenla s frendi...da grem gledat v en lokal... ...kakšno pivičko...bo mogoče lažje gledat.. Držte se ...lunatki...in rokometaši..(a niso seksi?.. )... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 JA POTEM PA GREMO GLEDATI TOLE BORBO Z NEMCI.....FANTJE, IGRAJTE TAKO KOT STE DO SEDAJ Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 No ewo...polka za ogrevanje je ze mimo...in prvi napad za Slovenijo.... gremo fantje.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 naj se ti prejšnje besede pozlatijo, a so v porodnem krču naši, pa sodniki mal zadržujejo porod al kaj, pismo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2004 Ja, nerad kaj dosti komentiram sojenje ........samo...... :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 v drugem polčasu se bo popkovina pretrgala in naši bodo šli kako že na juriš upam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 ej tedva španska mučačota ......JODER-ja sta (danes opravila izpit iz španščine) Javno ju karam tukaj na LNF-da sta dva zabita :xx!: :xx!: in najmanj, kar si zaslužita je, da ju nekaj groznega doleti...najmanj vnetje mišice....nekje... :xx!: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 ..itaq nemci, so pokupili že pol španije.... ampak, kdo dovoli tako očitno nesojenje.... :xx!: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 oke...sej ga biksajo naši...ampak te 2 Španca prekašata vse povprek, njuno sojenje pod kritiko :xx!: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.