Skoči na vsebino

Rokomet

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 516
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx Hahahaha, ta je bla ful dobra ja.....sva s fantom gledala.....pa mi je reku, da je takoj vidu, kaj je blo....še preden so dali posnetek....je reku, da so to non stop počel, na treningih in na tekmah....tole se je pa za zamislt....matr tile rokometaši.....še dobr, da ne trenira več! :O: x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

He-he.....to vse spada zraven......moraš biti malo bolj nesramen tudi.....meni sicer take finte niso nikoli "ležale", samo pa pomagajo, ne :vragec: x:Dx ....pa ponavadi so deležni različnih provokacij najbolj neugodni igralci...... x;)x :vragec:

Hm......moram pa še nekaj napisati........kar sem bral včeraj na teletekstu.... :eek: :xx!: Neznani storilci so v LJ s kiji napadli hrvatsko družino, ki je prišla navijati za hrvaško reprezentanco (46-letni oče, 16-letni sin in 13-letna hčerka)...jih poškodovali in poškodovali tudi njihov avtomobil. Težki frajerji....nad očeta z dvema otrokoma. Pizduni x!x Sem skoraj prepričan, da so bili Slovenci (aakhut, kaki frendi? :vragec: x;)x ), seveda je tudi možno, da niso bili. Kakorkoli.....vsega obsojanja in prezira vredno dejanje, ki verjetno zelo pripomore k dobrososedskim odnosom in zagotavlja varnost slovenskih ljudi v Hrvatski :xx!: :xx!: In naj mi kdo ne teži s tem kaj so njihovi navijači počeli v SLO......sramota za njih.......samo tudi to dejanje, še posebej, ker sta bila zraven tudi 2 otroka, je totalno sramotno......če so bili Slovenci........mi je kar malo ali pa malo bolj nerodno. Kreteni zahojeni.... :xx!: :xx!: x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Folk je čisto prenapet in razni osebni problemi se potem manifestirajo na takšne načine. :xx!:

Primitivo! :xx!:

....frajerji, cela skupina, nad družino.... :xx!: , najbrž so se morali počutiti zelo močne, horda istomislečih huliganov.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx .....mah, sem tolk zaseden, da si moram vsak tak "izlet" splanirat........bi pa šel.....zelo rad x:)x .......pa mal me nepotrjene informacije tudi skrbijo x;)x ....kot vedno :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

no sej čisto nepotrjenih govoric ne širim okrog, haha, sej sem vedela, da ne bi šel, zato sem pa "upala"vprašat :vragec: , bom jaz tud na kavču uživala ob predstavi, tu se kakšen nežen prijem dveh fantov bolj vidi kot v živo a ne, hihi, slaba tolažba sej vem x;)x

No ewo...polka za ogrevanje je ze mimo...in prvi napad za Slovenijo....

gremo fantje....

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ej tedva španska mučačota :mex:......JODER-ja sta (danes opravila izpit iz španščine)

Javno ju karam tukaj na LNF-da sta dva zabita :xx!: :xx!: in najmanj, kar si zaslužita je, da ju nekaj groznega doleti...najmanj vnetje mišice....nekje... :xx!:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

..itaq nemci, so pokupili že pol španije....

ampak, kdo dovoli tako očitno nesojenje.... :xx!:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

oke...sej ga biksajo naši...ampak te 2 Španca prekašata vse povprek, njuno sojenje pod kritiko :xx!:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...