Skoči na vsebino

Rokomet

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 516
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hm......a si ti spremljala tekmo?.......Naši igrajo izredno ostro, moško........kot da imajo črne pasove, tako da....... brez skrbi x;)x  x:Dx

Seveda sem spremljala tekmo, o prijemih ni dvoma :palec:

Včasih sem sama igrala rokomet in vem, da brez dolgih nohtov nisi tam imel kaj početi. x;)x

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI
Deli na socialnih omrežjih

Oooo....pol si pa spešl navijačica :palec: :palec: .....In se ti zdi, da naši ne znajo dovolj grobo in ostro igrat?.......Še za jajčka znajo vlečti kot smo videli proti Yugi.... x:Dx . Bemu, saj počasi zaradi izključitev zaradi grobe in ostre igre v obrambi že boljše obvladamo igro z igralcem manj kot z vsemi :O: .......Ko so vsi v igri ali imajo igralca prednosti se kar malo zgubijo x;)x :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pa ja......konec dober vse dobro.....kar se mene tiče......me ne morejo več razočarati......so polfinalisti EP-ja........torej med štirimi najboljšimi ekipami.......kapo dol x;)x x:Dx . Sem pa danes opazil, da velja tudi oni rek "sreča spremlja hrabre".........bili so hrabri, borili so se kot levi in kar nekajkrat je bila tudi sreča na njihovi strani........

Ampak..........zakaj pa ne bi bili evropski prvaki? :eek: x:Dx ...Hrvate upičimo, pol pa npr. v finalu revanš z Nemci :vragec: x;)x x:Dx (čeprav Danci so tudi izjemno močni).

Kaj je zdaj.....kdo ve ktera ekipa gre na OI......v igri so še samo Danci in mi......torej tisti, ki se višje uvrstijo?......hm....kaj pa če bodo Danci evropski prvaki?

K. Čapek

Jaz tud rabim......2 karti..... x;)x x:Dx x:Dx No, ker s teh kart ne bo nič......še dobro, da imam ono karto za na kavč, pir pa čips in TV.......pa že rezervirano x;)x x:o)x x:Dx

K. Čapek

Jst pa rajš gledam nogometaše.....

Full bolj zanimivo..

včeraj sem izsiljevala... ko so igral s Francozi naši (sej so igral s FRa..  x:Dx  x?x  x:Dx  ).. pa jst gledala Sex in the city

Aja Mushi... :eek: :eek: :eek:

in kaj si s tem dosegla...dokazala si si..da te ima neskončno rad...al xrolleyesx kaj..

Astra

Per aspera ad astra

no.. sej nisem rekla nič drugega kot oh... tam je pa sex v mestu.. pa sej ga itak ne zanimajo dost te tekme... razen rezultat je bil takrat da so glih za dve naši vodili in zdej ko so že kr pr vrhu... ampak rezultat zveš tud pr športu ob 22-ih...

Jejejejej..... kak tebe za djede skrbi kok trpijo, ko bi te še za svojega... x:Dx x:Dx Sorry astra.. sem mogla pripomnit, čeprav glih fer ni..

Neskončno pa se imamo radi.. sej tud jst kdaj v kake "hribe" rinem zarad njega, kar sama glih ne bi...

Mushi

Jaz sem naredila karto srečanja...mi ni dalo miru...in zdaj sam upam, da imam prav.. x^x x^x x^x ...

Sem si prvič v življenju kupila..Sportske novosti...in Ekipo..ufff, me daje nervoza...

za naše... :detelca: :detelca: :detelca:

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...