strelka 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 To pa je igra, kaj? Kakšen gol ali dva razlike..... Joj, ko bi vsaj zdržali do konca v takem tempu... Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 meni je vseeno kdo bo zmagal z napovedjo...sej smo vsi napovedali našim zmago Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 meni je vseeno kdo bo zmagal z napovedjo...sej smo vsi napovedali našim zmago Meni tudi, katera dva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Kaj je zdaj to :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 Kriza..... ...pa dve brez veze dosojeni 7-metrovki.......bemu.....DAJMO NAŠI Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Dajmooooooo x!x x!x x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 Zdaj pa bo res težko.....Hrvati v naletu :xx!: .......pi.....DAJMO, DAJMO......GOL......to....7-metrovka......plis....trofi, trofi.........tooooooooooooo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 ...brezvezna izključitev Bedekoviča....ovi se metal po tleh kot da ga je knokautiral......škoda, da ga ni Grrrrr........daaaaaaaaaaaajmooooooooooo naaaaaašiiiiiiiiiiiiii x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Neeeee...joj, kaj mi delajo... :xx!: :xx!: Dajmoooooo, plisss x!x x!x x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 28:27 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 Kak to preživet......to je zdaj vprašanje DAJMO, ŠE MALO, DAJMO NAŠI x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 A je kdo živčen? Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 pred infarktno stanje....še minuta in pol 28/27 Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Kakšne so stave, kdo bo zadnji najbljižje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Mick, povej, katera dva sta zadela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Izida 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Lunatiki enostavno ko ugotoviš, kako poteka komunikacija; TV - PC ... Sodobna tehnika; nekoč davno smo tiščali ušesa pred škripajoč radio, sedaj pa to... Kaj bo šele jutri ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Tole je blo pa stresno a ne? Moram it kar enega prižgat (ven). Vauuu, kar ne dojemam. A ni fino, ker bomo lahko spet na OI navijal za njih! Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Sploh ni dvoma...naši bodo Hrvate premagali...(namig od zgoraj )... Astra Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.