Mick 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 He-he....sstane.....kaj dobim, če ti povem ? Gledam HTV....jokajo zaradi Metličiča, ki ga je NENAMERNO onesposobil Pajovič........kako bi bilo vse drugače, če bi on igral......pih........kaj pa naj mi rečemo brez Pungartnika, Jovičiča, Simonoviča - ta je samo streljal 7-metrovke...........he-he....zgubili so od danes boljših.....in to je to Hm........jutri pa....vrnemo Nemcem......in smo evropski prvaki......pa to bi bilo nekaj fenomenalnega...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 A ni fino, ker bomo lahko spet na OI navijal za njih! Super...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 He-he....sstane.....kaj dobim, če ti povem ? Nič, če nisi zadel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 Ja....pol pa si sam išči ktera dva sta zadela BRAVO NAŠI......CARI x!x Moji živčki pa so mal manj......cari :xx!: :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Hm........jutri pa....vrnemo Nemcem......in smo evropski prvaki......pa to bi bilo nekaj fenomenalnega...... Pa OI ...yeaaaaaa...itaq bi lahko šli še malo turistično v atene Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 Pa OI ...yeaaaaaa...itaq bi lahko šli še malo turistično v atene Če bo vse ok.....pa res....že nekajkrat sem se spravljal v Grčijo pa je vedno nekaj vmes prišlo.........Olimpijske igre........kul..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Jaaa, pejmo v Atene Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Dobitnika, javita se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 Lenoba......bi pa že moral ti sporočiti dobitnika .........a ti je soli zmanjkalo, pa nimaš energije? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Lahko smo LNF Olimpijski team Dej, dej stane, mal posoli tukaj naokoli z rezultati Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Sstane, sej smo vsi zmagal x!x Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 ...ti kar začni pakat nagrade.......vsem sodelujočim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Lajf je ful lep. Na konc tekme sem bil solzen, kot če bi mi kdo do smrti povozil psa. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 ....bemu, jaz sem zadnjih 5 minut tekme še samo skakal po sobi.....pa FUL sem cvikal, ko so Hrvati tekme dobivali v zadnjih sekundah ...... CAAAAAAAARIIIIIIIII x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 karamba...ewo me...a ste mislili da danes ne navijam al kaj rezultat 24/22 za naše ali pa 26/24 za naše dejmo našiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii PRVO RUNDO JE ZMAGAL TA Ima kdo kakšno pripombo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 pred infarktno stanje....še minuta in pol 28/27 DRUGO RUNDO JE ZMAGALA PA TALE Ima kdo vsaj kako pripombo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 Brez pripomb........zdej pa pošlji nagrade Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Takoj, ko izvem kam. Upam, da ne kam v kosmos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 He-he......če sem prav opazu......gresta obe nagradi v cosmos........h Cosmi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Pa ti veš, na katerem planetu domuje. Ko bi vsaj na Marsu, tja je že vsaj redna linija vzpostavljena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 Mislim, da na enem bl močvirnatem Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 A na Treh ribnikih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Mene do sedaj ni bilo, ker je bilo treba proslaviti tole zmago, se kar bojim, če postanemo evropski prvaki, da bom moral imeti cel naslednji teden dopust....SUPER ste bili, smo ponosni na vas, pa še marsikdko drug Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 QUOTE (cosma @ 31. Jan 2004 ob 17:57) karamba...ewo me...a ste mislili da danes ne navijam al kaj rezultat 24/22 za naše ali pa 26/24 za našedejmo našiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii PRVO RUNDO JE ZMAGAL TA Ima kdo kakšno pripombo? QUOTE (cosma @ 31. Jan 2004 ob 19:01) pred infarktno stanje....še minuta in pol 28/27 DRUGO RUNDO JE ZMAGALA PA TALE Ima kdo vsaj kako pripombo Cosma, obakrat si zadela. Z dvanajstimi mesečnimi dozami zdravja boš po devetih mesecih kot nova Pošlji mi naslov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 oooo a jest sem zmagala???? ....to je bila izgleda generalka pred Lotom jutri ...bila vmes v kinu, pridem sem in vidim kako sem dobitnica slane nagrade Stane, kozmos moj naslov, saj me vsi poznajo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.