Skoči na vsebino

Kako napraviti eliksir

Prvi

Recommended Posts

Lep pozdrav x:)x

Zanima me kako napravimo eliksir in kako kamen ve da ga ne čistimo ampak da bomo to vodo pozneje pili ?

Verjetno moramo najprej kamen očistiti, kako ga sploh očistimo, verjetno je najbojlše pod mrzlo vodo ali ga lahko očistimo tudi v kozarcu vode in zakaj eni dodajajo sol med vodo ?

Hvala za odgovore.

Deli na socialnih omrežjih

Nekje našla: Pozitivne kristale redno čistimo v gosti raztopini morske soli, tako da so kristali v celoti potopljeni v raztopino morske soli (9 delov soli in 1 del vode na prostornino kristala ter posode). Najbolj primerne so steklene posode, ne uporabljajmo kovinskih posod, pa tudi plastičnim posodam se raje izognimo.

Pogostost čiščenja pozitivnih kristalov je odvisna od njihove uporabe. Čistimo jih enkrat mesečno ali tedensko, osebne kristale pa dnevno oziroma po vsaki uporabi.

Poleg čiščenja kristalov v raztopini morske soli, je še posebej zaželeno, da jih tem pogosteje, vsaj enkrat tedensko za dve uri izpostavljamo soncu, saj se pozitivni kristali takrat energetsko obnavljajo ali polnijo, pa tudi čistijo.

Jaz jih pa čistim v mrzli vodi in nato dam na sonce ali na polno luno! Da dobijo energijo!

Mislim, da je bilo o čiščenju že marsikaj napisano...............TINAAAAAA x:Dx ...............o eliksirjih pa tudi!

Več kot to ti pa žal ne morem povedati..........prepričana pa sem, da ti bo kdo drug priskočil na pomoč ali pa pobrskaj po tem podforumu!!!

x:Xx x:Dx

Dobrodošel x;)x

Nekje našla: Pozitivne kristale redno čistimo v gosti raztopini morske soli, tako da so kristali v celoti potopljeni v raztopino morske soli (9 delov soli in 1 del vode na prostornino kristala ter posode).

Špela, ti pa že toliko veš o kristalih, da bi te najraje po nagi ritki našeškal, ko vidim, da ga serješ s pozitivnimi in negativnimi kristali. Če ne prej, te dobim v pest na delavnici februarja. :wOOt: :wOOt: :wOOt:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Nekje našla: Pozitivne kristale redno čistimo v gosti raztopini morske soli, tako da so kristali v celoti potopljeni v raztopino morske soli (9 delov soli in 1 del vode na prostornino kristala ter posode).

Špela, ti pa že toliko veš o kristalih, da bi te najraje po nagi ritki našeškal, ko vidim, da ga serješ s pozitivnimi in negativnimi kristali. Če ne prej, te dobim v pest na delavnici februarja. :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Pa res! Še opazla nisem............to sem pač nekje(in tega kar sem nekje našla ne bom več uporabla) našla in se zdaj pač zaj*****!

Hih x:Dx

Šit, zdaj pa ne upam na delavnico!

Lep pozdrav x:)x

Zanima me kako napravimo eliksir in kako kamen ve da ga ne čistimo ampak da bomo to vodo pozneje pili ?

Verjetno moramo najprej kamen očistiti, kako ga sploh očistimo, verjetno je najbojlše pod mrzlo vodo ali ga lahko očistimo tudi v kozarcu vode in zakaj eni dodajajo sol med vodo ?

Hvala za odgovore.

O pripravi eliksirjev sem že pisal. V "zdravje, alternativna medicina" poišči temo eliksir iz kamene strele (ali nekaj podobnega). :8):

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...