bela vrtnica 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Sprašujem se, če bi bila tale črna luknja sposobna vsrkati vso negativno energijo, ki jo oddajajo zlobni ljudje? Po mojem je še ta prava Črna luknja kljub svojim lastnostim ne bi bila zmožna!!! Ja spet mam slab dan!!! In želim si, da bi končal v črni luknji oziroma da ga nikoli ne bi bilo. Kdaj bo napisan kak zakon, ki bo prepovedal zlobnim ljudem nadvlado, ampak saj vem, da je iluzorično, ker bi ga ti prvi kršili???? Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Kdaj bo napisan kak zakon, ki bo prepovedal zlobnim ljudem nadvladoNe se jim prepustit! "Zlobneži" nimajo nobene nadvlade nad "dobrimi" ljudmi!!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Kdaj bo napisan kak zakon, ki bo prepovedal zlobnim ljudem nadvlado Je že, samo sprejeti ga je še treba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 delovna sobota.... pa pust.... ok, prvo je nujno potrebno ker so "višji" spet uspeli vzet moj čas, si ga prisvojiti za svojega in zdaj jaz nadoknadim za svoj čas?!?! in enkrat bom tako dobro nadredila, da si mojih zaslug ne bodo sposobni lastiti za svoje, ker bodo pač predobre za njihov način dela!!!!! pust..... ko bi te maškare že nehale rinit vame na cesti.... pišuka.... brez maske ne upa pa tud živjo rečt..... dejstvo: ne maram maškar! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Mene pa nekdo kar naprej bombardira, da je moja shujševalna kura predraga in mu ne morem dopovedati, da če resno misli špeh izgubiti, mora za začetek tako ali tako en teden stradati ob vodi, kruhu in soli.Pa si ne zna izračunati, da stane enotedenska požrtija dosti več, kot pet jurjev. Ej, ti moški, ženske so pametnejše. Kar se tega tiče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Tudi jaz si želim, da bi vse to, kar sem danes doživljal posesala za vedno črna luknja in da bi že jutri se prebudil v nov dan s pravo osebo, ki ji preprosto nisem znal pokazati, kako močno jo imam rad. Občutek imam kot da sem zapravil najlepšo, največjo in nabolj vredno priložnost v mojem življenju. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 atubbuta, upam, da se ti je zgodilo, kar si želel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 v črnjo luknjo vržem...delček pesimistične marsine napovedi; kajti čutim, kako kot hobotnica steguje lovke proti meni..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ej razigrana optimistična, pomladno razpoložena ne se dat pobožek sej tedna bo kmalu konec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 v črnjo luknjo vržem...delček pesimistične marsine napovedi; kajti čutim, kako kot hobotnica steguje lovke proti meni..... Črna luknja....veš, moraš na servis...res sem 8. vrgla vate..delček pesimistične marsine napovedi, ker pa si "luknja" že tako polna, da se ti niti pokrov na luknji ne zapira....tisto, kar vržemo vate, prihaja nazaj.... Daj malce te "zbrane robe" na reciklažo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 S tem si tudi nehote postekala bistvo retro merkurja...Ce bos tlacila pod preprogo, bo prislo nazaj, kot ugotavljas.Treba RES (in ornk) spucat. Ce pa prihaja ven, je kvecjemu dobro in ne slabo - naj gre ze ven, da bo potem mir... Tole:"... v črnjo luknjo vržem...delček pesimistične marsine napovedi; kajti čutim, kako kot hobotnica steguje lovke proti meni....." - - je pa pretirano, kot da sem si jaz tako izmislila in kot da zdaj ze kar jaz stegujem lovke proti tebi... Pravzaprav skoraj, ce tako pogledas, sem tole napoved napisala zato -in tAko kot je, samo da kontriram tebi, te jezim in zafrknem... Daj no, saj bo boljse, v filme pades ali pa ne... Vcasih je cisto kul - kot ni vselej fajn zadrzevati joka.Pac, se zjokas, skenjas, spucas, pa je... Izkoristis pac tako...Skratka - raje si reci - pa saj pravzaprav ni tako spet bad... saj je cisto kul, v bistvu, vse... Jaz sem bila tudi of precej v teh dneh (pa se z blaznimi bolecinami - ki jih ne prenesem dobro - namrec fizicnih bolecin), pa pac - ne da se mi biti slabe volje, prevec me izcrpa...Ze zdavnaj sem namrec postekala, da je vse ali najvec odvisno od mene. To je slabo in dobro hkrati; slabo zato, ker se ne mores na nikogar izgovarjati, in dobro, ker je olajsujoca misel, da se v bistvu lahko sami samo odlocimo in naredimo prvi korak in je potem tako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 ze zdavnaj sem namrec postekala, da je vse ali najvec odvisno od mene. To je slabo in dobro hkrati; slabo zato, ker se ne mores na nikogar izgovarjati, in dobro, ker je olajsujoca misel, da se v bistvu lahko sami samo odlocimo in je potem tako. ...dober si to napisala.......je točno tako, žal jaz še kar pogosto na to pozabim :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 jaz pa kr dobro vozim skozi tale teden... mogoče sem se navadila glede na pestrost dogajanja Sanjalice solzice na plan, pa pocrkljaj se, Marsa, tebi pša želim čimmanj bolečin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Uh, Selene, thanx, res prijazno od tebe - ne maram sploh jamrati, celo sem zadnjic nekam napisala in potem zbrisala (ravno zato, ker ne maram tarnanja in tudi sama v bistvu redko tarnam, vsaj zdi se mi, no...) - pa si tudi priletela in prijazno in socutno komentirala, pa sem bila prisiljena zbrisati - ker je bilo pac iz konteksta - ne zameri, tako je pac bilo, saj sem sprejela tvojo misel zdravilno - nisem hotela, da bi zdaj ne vem kaj se zganjalo - bom ze shendlala - kot sem ze povedala, pri tezavah pa sem jaz precej jang... 'po mosko' nekako, jih resujem sama, se zavlecem in pedenam - ne tratim moci s pogovarjanjem, iskanjem nasvetov ipd... ampak zdravim in resujem, oglasim pa se navadno, ko je ze vsega konec in ko sem ze vse uspesno zrihtala. Me pa se boli, samo ne vec tako mocno, zdaj recimo lazje sedim...Saj povem - samo se se nisem odlocila v katero temo, ker v Dnevnik je ze pase v bistvu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 "... v črnjo luknjo vržem...delček pesimistične marsine napovedi; kajti čutim, kako kot hobotnica steguje lovke proti meni....." - - je pa pretirano, kot da sem si jaz tako izmislila in kot da zdaj ze kar jaz stegujem lovke proti tebi...Ne, to je pomenilo, da sem že takrat začutila...da prihaja nekaj melanholičnega, žalostnega, neotipljivega nadme... ; čeprav nisem do danes vedela kaj... Vem in zavedam se, da sem samo jaz tista, ki zmorem preseči to stanje; vendar jaz pravim, da vsaka stvar v življenju potrebuje čas. Tudi čas za žalost; da premisliš, pretuhtaš zakaj ti prihaja do teh stanj; ne da naredim zamah z roko...in se obrnem; ter si "lažem" da je vse ful-kul. Ko doživljam, doživljam stvari intenzivno, potem pustim stagnirati in na koncu zaprem. In ko krog zaključim, potem sem končala. Lahko traja samo uro, dve, dan, tri; teden, lahko tudi mesece... Je pač tako, da vsako moje čustvo, ki ga občutim, je intenzivno. Smeh (ne hihitam se naprimer, ampak se krohotam), jok (ne cmizdrim...ampak tulim), ljubim, sovražim...pri vseh teh ni pastelne barve.... Kompliciram; šibam v horizontalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Sploh ne kompliciras - vesela sem, ko si tako postekala, ker sem tako tudi mislila...Sem se namrec ze malo 'ustrasila', da se bova kaj 'prickali' okoli tegale kot da sem jaz ne vem kako zamerila... No, jasno nisem, saj vem, saj zelo nerada vcasih napisem napoved prav zaradi tega... ker mi je brez veze pisat nekaj kao ful bo kul, ce vem oz. vidim, da ne bo, po drugi strani je pa fajn dati nekaksno 'resitev', a ne morem vedno provajdati 'resetiranj' in podobnega, pa potem dam kaksen prakticen nasvet - npr. afirmacije, etericna olja in podobno...Saj se jaz padem na finto, pa pisem tole, vem, vse... Pa ck, me po glavi nekaj mahne, in se razburjam, se udarim (jasno, ko sem 'vsa divja') in podobno.Zato pa smo online - morda smo ze resili koga iz stiske, nekoga celo samomora...Bolje je vedeti.In bolje se je pogovarjati o ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Ne, to je pomenilo, da sem že takrat začutila...da prihaja nekaj melanholičnega, žalostnega, neotipljivega nadme... ; čeprav nisem do danes vedela kaj... Vem in zavedam se, da sem samo jaz tista, ki zmorem preseči to stanje; vendar jaz pravim, da vsaka stvar v življenju potrebuje čas. Tudi čas za žalost; da premisliš, pretuhtaš zakaj ti prihaja do teh stanj; ne da naredim zamah z roko...in se obrnem; ter si "lažem" da je vse ful-kul. Ko doživljam, doživljam stvari intenzivno, potem pustim stagnirati in na koncu zaprem. In ko krog zaključim, potem sem končala. Lahko traja samo uro, dve, dan, tri; teden, lahko tudi mesece... Je pač tako, da vsako moje čustvo, ki ga občutim, je intenzivno. Smeh (ne hihitam se naprimer, ampak se krohotam), jok (ne cmizdrim...ampak tulim), ljubim, sovražim...pri vseh teh ni pastelne barve.... Kompliciram; šibam v horizontalo. Sanjalica- tole ti povem iz lastnih izkušenj. (zopet - moje mnenje) Ne dovoli da ti ljudje kradejo energijo- ne podrejaj se vplivom drugih, če se da zmeniti kul- če pa ne- fak of. Ne dovoli da te kdo spravlja dol. Nabij se z energijo- telovadba, rekreacija, ... kaj jaz vem. Vizualiziraj kako v tebe prihaja močna ognjena energija- ki se kopiči pod tvojim popkom (v hari). Ne dovoli si takšnega počutja- komu na čast!!!! (Aira ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 v č.l. in ( :!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Jau, res, kako sem bila včeraj besna..., razočarana, jezna, res...kot povožen makaron. Kot ste mi rekli; iz sebe črpati...poiskati v sebi mir...pa gre. Za vsako stvar, razočaranje, žalost, jezo, je pač potreben čas. Da se razkadi in omili. Za včeraj, vsem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ok, kot prvo nisem slabe volje... ampak v črno luknjo bi rada odvrgla misel na nekoga, ki ga že nekaj mesecev ni v mojem življenju, prijatelja, dobrega prijatelja, ki ni želel biti samo prijatelj... naj v izgine občutek praznine, ker ga ni več, prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Selene, naj bo uslišana tvoja želja.... Tudi sama ugotavljam, da se v zadnjih dneh (pre)rada vračam z mislimi tja, kamor se nebi smela; in mogoče je to to, kar me dela...nemirno. Tudi jaz...vzami črna luknja te misli............... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 torej črna luknja evo naju sprejmi misli, ki naju bremenijo....čeprav Sanjalica razmisli kaj je greh življenje živeti ali ga samo preživeti... razmisli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Uuuuuuuuuh Selene, sem orgazmistično razpoložena nocoj...; mislim, da bom nocoj živela življenje :D ; preživela pa bom spet kak naval "nespodobnih" misli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 (popravljeno) jaz sem se pa kr z B.Adamsom zadovoljila, klinc kaj pa čem pismo sem jezna če nekdo ignorira sms.... :xx!: Popravljeno 11. april 2004 -> Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.