Skoči na vsebino

črna luknja

bela vrtnica

Recommended Posts

pismo sem jezna če nekdo ignorira sms.... :xx!:

:sori: ... ne bit, jaz redko odgovarjam na sms-e. :8):

Prvic ne znam (nekaj je treba prenastavit, pa moram dvakrat potrjevat, pa se zmotim, se vse zbrise, potem pa sploh nimam potrpljenja, drugic mi ga nekaj sracka mobi (pa mi ne prileti not, ampak ga kar potem enkrat najdem slucajno notri :eek: - to se mi je ze fulkrat zgodilo) - vcasih ga dobim naslednji dan (se kaj zatakne kje), prek neta zadnje cajte jih sploh vec ne dobis...

Pa tudi - ja, OK, sem dobil, sprejel, evo, posiljam ti misel nazaj - a zdaj pa tapkat v ono se tu (!!! :xx!: xrolleyesx :sori:)...

Vcasih prav pop***** (pa je to grdo od mene), ampak prizgem racunalnik, se konektam na Outlook, pade notri 150 mailov... grem na forum, dobim ful OS-ev - da komaj odgovarjam, hendlam, brisem...

Potem vkljucim mobilca in rece civk civk - in dobim se ene 5 sms-ev... Kako naj potem? cele dneve samo odgovarjam na vsa mogoca tale sporocila?

In oni po moznosti razmislja tako - e, saj vem, saj vidim, da je gor, pa se tega ne more odgovoriti ali kaj takega..

Ej, ce enemu pisem 1 mail samo dve minuti do pet, mi lahko vzame tudi vec ur, da vse odgovorim, tako mirno presodim, kaj lahko pocaka.

A jaz naj se razpocim zaradi nekoga, ki super prijazno misli name in potem mi nekaj zameri?

Potem pa pliz - ne mi nic posiljat, ker mi bos slej ko prej enkrat zameril. Ker enkrat pac ne bom mogla odgovorit.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Marsa, te štekam in ti dam prav, če pošljem misel al pa vic kej podobnega ne pričakujem odgovora,samo v temle konkretnem primeru pa je bilo poslano direktno vprašanja in me razkuri predvsem to, da če si jaz vzamem čas za določene kaprice in problemčke nekoga, ker mi je blizu, ker se štekava, nato pa ... eh bluzim, tudi tule merkur dela štalo x;)x

Me veseli, ko stekas. :)

Hotla sem pa s tem povedat tudi to, da ne vemo, kaj je - morda oni sploh ni dobil, mi samo nekaj sklepamo pac lahko... ... bolje pa, da ne, ker ne moremo vedeti zagotovo, samo sebi naredimo bad, ker nekaj 'pricakujemo'. x:Xx :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa:

ampak prizgem racunalnik, se konektam na Outlook, pade notri 150 mailov... grem na forum, dobim ful OS-ev - da komaj odgovarjam, hendlam, brisem...

Jesus Kristuš, Marsa, koloko vremena potrebuješ za vse to "zhendlati"?

Moraš biti hiiitraaa.....

Mislim da jaz to ne bi prispela narediti... :xx!: :O:

Ja, Alica, predvsem sem hitra. :)

Res moras bit.

Tezko je shendlat, ker mora bit pac vse narejeno, sva pa dva, pa vcasih ni racunice, da bi ti zneslo vse. :8):

Se dobro torej, da znam v nekaterih primerih pa se malo charati. x:Xx x8Dx

Picasso

V crno luknjo mecem vse ljudi, ki so slabe volje..  x;)x

x:Dx  x:Dx

x?x Verjetno si mislila: x?x

mečem slabo voljo vseh ljudi x:)x x:)x x:)x

Vsekakor pa mislim tako jaz! xDDx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

brrrrrrrrrrrrrrr konec, stran! vse kar je temno, črno neuporabno v mojih mislih,

ajde črta

in to zdaj takoj

Uh že pomaga, je že zletelo v lukno x:Dx :palec:

Stanka

grem cvetet!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

V crno luknjo mecem vse ljudi, ki so slabe volje..  x;)x

x:Dx  x:Dx

x?x Verjetno si mislila: x?x

mečem slabo voljo vseh ljudi x:)x x:)x x:)x

Vsekakor pa mislim tako jaz! xDDx

ne, mislila sem.. V crno luknjo mecem vse ljudi, ki so slabe volje! x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...