El Nino 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Ehja, me zanima, kako bi razlagali planete če bi gledali s sonca, ? ima kakšen vpliv sploh heliocentrični sistem na nas, navkljub temu da smo rojeni na zemlji, hja, če bi se rodil recimo na soncu, bi mel same lepe aspekte, nobenih kvadratov al opoziicij, sam trikotničke konjukcije, in take lepe reči... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Kolikor se mi pri tem zdi, je potem morda itak bolj zanimiv pogled z Lune ali pa z Marsa, tistole sonce in merkur, ozgana scena - hvala lepa... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Ehja, me zanima, kako bi razlagali planete če bi gledali s sonca, ? ima kakšen vpliv sploh heliocentrični sistem na nas, navkljub temu da smo rojeni na zemlji, hja, če bi se rodil recimo na soncu, bi mel same lepe aspekte, nobenih kvadratov al opoziicij, sam trikotničke konjukcije, in take lepe reči...niño Zgradba vesolja je v bistvu spiralna:http://www.crystalinks.com/goldenspiralshell.gif Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Tako kot pravi ji jing in kabala odkrivajo tudi matematiki, da je takohttp://www.crystalinks.com/movgoldenmean.gif Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Kot cas, kar smo (tudi mi) ugotovili... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 v teh razmerjih so zgrajene praktično vse zemeljske in vesoljske strukture.Matematik, ki ga sodobni svet upošteva je Fibonacci in on sam tudi govori o petih elementih, struktura je narejena v zlatem rezu, kot na prejšnjih slikah:http://www.intent.com/sg/pentagram_phi_proportions.gif Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Kot cas, kar smo (tudi mi) ugotovili... Točno, Marsa. Fibonacci govori o 12 boginjah, ki se premikajo skozi spiralo.http://www.crystalinks.com/spiraladderlady.jpgin se vračajo tja, od koder so prišle. Spirala nam daje ves čas vtis ponavljanja, pa čeprav se premikamo... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 No saj tud moja ljubezen je za spiralirala tako daleč da je sploh ni več, al vsaj ne slišim je več,.. hm pa tud tale astrologija, hehe sam ej ožgana scena gor al dol, men je kar kul tkole sonček, saj, Jure 18 666 sonček to je to, marsa pa najbrž bolj na mars vleces ja.. ehja jst grem z Jaggerjem na sonce, pol mi pa prav dol visijo vse spirale, hm zanimive oblike, sam Vojko dokler ne bodo delali spiralnih žensk, je tvoja teorija, precej matematicna.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Fibonaccijeve boginje so: 1 zvok 2 svetloba3 barve4 geometrija5 gibanje6 drevo življenja7 nebesa8 fizične oblike življenja9 čas10 čustva11 ravnovesje12 zvezdna vrata Seveda pa v šolah bore malo govorijo o Fibonacciju kot filozofu, ezoteriku, alkimistu ali kaj drugega.Niti kaj dosti ne omenjajo petih elementov, na katerih Fibonacci gradi "svojo" strukturo, ampak samo nekaj formul. Ni čudno, da si nismo mogli zapomnit stvari. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Vojko, ali ves to, da sva istoCASno odgovorila in da je bilo govora ravno o casu in o spirali oz. o matematiki?Mensezdi... (vem da je nekaj bilo takega)... Kul tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 No saj tud moja ljubezen je za spiralirala tako daleč da je sploh ni več, al vsaj ne slišim je več,.. hm pa tud tale astrologija, hehe sam ej ožgana scena gor al dol, men je kar kul tkole sonček, saj, Jure 18 666 sonček to je to, marsa pa najbrž bolj na mars vleces ja.. ehja jst grem z Jaggerjem na sonce, pol mi pa prav dol visijo vse spirale, hm zanimive oblike, sam Vojko dokler ne bodo delali spiralnih žensk, je tvoja teorija, precej matematicna....Teorija ni moja. to je znanje. Kakšna si v resnici - očitno ne veš. Tudi jaz se tega (še) ne zavedam. vem pa to, da smo precej drugačni, ali pa kakršnikoli. Uživaj Lep pozdrav, Vojko P.S. Kdor vpraša, dobi odgovor. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 Uh Kako mi je enka vsec, pa kako lepo se sveti dvojka, in kako me oblije trojka, pa kako postavo ma štirka, in kako je poskočna petka, šestka sploh prspektivna, sedma direkt za v nebesa, osmka precej tesna, deveta, če bi mel čas za njo, deseta, da bi jo kar objel, pri enajsti bi kar ostal, dvanajsta pa ko se mi malo dolgcajt zazdi... temu recem pa jaz umetnost, ej ampak ta Fibonaccij, smo sploh kaj uzeli v šoli? jst se nič ne spomnim, osvetli mi malo spominček... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 Pol pa prec vprašam če P.S. Kdor vpraša, dobi odgovor. ja vidim da je stvar kar prijetna spet na luninem netu, škoda da sem že spil ves čajček, hm zdaj mam sam še vodo pr sebi, hm hm hm, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomaž 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 GLOBOKE razprave: kolikor mi je znano za vesolje ne pride v obtzir ne Einsteinova relativna teorija ne mehanična teorija, nekdaj so zatrjevali, da je le ena galaksija, kako se obnašajo črne luknje zunanost ne ve, menda požirajo kar galaksije, od prapoka je minilo le 13.5 miljard svetlobnih let, a morda ne nosimo vsak svoje vesolje kar v možganih... Je bilo prej jajce ali kokoš, ni to večno vprašanje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 Kaj pa če je bila najprej kura z jajci (pa ne takimi ki jih kura znese ) eja, pol pa stvar je zelo lepo tekla... takole..... po Fiboncciju Najprej je bog ločil hrup od glasbe, ... pol pa tisto ostalo sranje zato je bil najprje veliki pok seveda, pol se je vsemu skp posvetilo, ampak najlepši del tega je da pred velikim pokom ni obstajal niti čas, zato je praktično že od vedno vesolje, od prvega trenutka naprej, in ne rabiš met nič pred tem trenutkom, pač iz posledice tega da čas ni obstajal prej, hja vsekakor tista o vsak svoje vesolje, bi šla samo dokler smo zelo subjektivni, pač, eno vesolje je, zdaj je pa vprašanje kako ga pogledaš, lahko ga vidiš kot več vesolij, ki jih loči čas, al pa več vesolij ki jih loči kaka druga dimenzija, hm da bi blo vesolje spiralasto se mi zdi rahlo divje ampak zakaj pa ne, einstain ma probleme s kvantno fiziko, k njegova relativnostna teorija ne vzdrži (nekateri delci potujejo z nadsvetlobno hitrostjo občasno....) Hja hm, ne vidim kako bi spirale kaj to popravile... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 prosto po prostozidarjih, zlati rez... njihov podpis grajenja cerkva in slo. Mohoroč ( sm slišau, radiostezisti nimajo dobrega mnenja imet spiralo stopnic doma...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Mislim, da bi deloval tudi heliocentrični sistem, samo morali bi uporabljati drugačno astrologijo.(ne vem a jo že kdo uporablja ali ne, meni računalnik vedno izpiše tudi heliocentrične pozicije) Res je Sonce naše središče, to simboliko lahko uporabimo pri razumevanju simbolike samega Sonca. Kot bistven gibalec, najpomembnejši, ki omogoči vsem drugim življenje. Zaradi tega simbolično vlada vitalnosti in prani.Je pa res, da ljudje vedno gledamo tako (vsaj jaz in ljudje v moji bližini), da postavimo sebe v ospredje, smo subjektivni, in ker se postavljamo v ospredje , postavljamo v ospredje (posredno v sredino) tudi planet na katerem živimo. Predvidevam, da bi bil heliocentrični sistem in razlaga po njem veliko bolj objektivna, vendar manj osebna in s tem bi izgubili bistvene stvari. Po moje se ta sistem splača uporabljati pri mundani astrologiji, pa potem, ko se bomo povezovali z prebivalci ostalih planetov. Ha , ha... Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2004 Ejga stari jaz mam pa Zemljo v prvi hiši ah ne me basat, hehe, ampak mal bolj podrobno recimo da se rodiš na marsu maš kar dve luni (da ne omenjamo jupiterja pa saturna) ehja.) to bojo še zanimivi pogovori, srečaš brhko marsovsko zelenolasko, in jo vprašaš v katerem znamenju ma zemljo hehe, ja škoda, da vse kaže da na marsu ni kakega inteligentega življenja, hm, 5 planet je bil obetaven sam so ga pred par leti sesuli.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Ejga stari jaz mam pa Zemljo v prvi hiši ah ne me basat, hehe... hehe, jaz pa v 10.! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2004 Hehe ti ti ti, dost moraš delat v svoji karieri, hm ampak čist resno mam jst zemljo v 7mi hiši, k moj program ne računa ascendenta na soncu, in vzame kar za 0.0 ovna, ti maš pa zemljo pol v šesti hiši pa še v devici ohjej še dobro da nimamo heliocentrične astrologije, huh, da bi mel pol jst sonce v tehtnici, pa vse tiste prijazne lepe ribice da bi ble pol device .. :xx!: komu bi lohk človek sploh še zaupal . ajd dost zajebancije, če ma kdo kako razlago za recimo venero v ribah 17 stopinj heliocentrično, naj se oglasi... mu čestitam za drznost in inovativnost, mrbit dobi celo kako delavsko medaljo k jih mamo tle pr hiši še iz socializma... za udarništvo al kako se je temu reklo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 in svojo slikico si dal nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2004 Hja nisem več na vekancah... sem se vrnil z luninega dopusta, bilo je kar pestro, lepe ženske so ble gor na luni, dobra glasba, in okusna hrana... zdej sem pa spet na zemlji ni druge... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.