Guest sstane 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Poskusimo nanizati slovenske posebnosti, ki jih drugi, tudi izven obsega naših manjšin, nimajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Geografska lega je naša posebnost. Nam tudi v Eu nebi bilo treba, ker bi nas morali oni prosit, če želimo vstopit. Tako prosijo še preostali del EFTA-e. Kozolci so tudi naša posebnost. Drevesa vidiš na vsakem koraku. IN še mnogo je teka kar bi naštel, ustavil bi se pa sigurno pri nevoščljivosti. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 dokaj umazano okolje, ulice polno čingumijev, grdi kozarci v bifejih..,razrite ceste, redko in skopuško postavljeni kažipoti,jaa(večina)neprijazne trgovke,.zdrava hrana, kljub tempiranju epp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Birokracija, visoka samomorilnost. Dražava kjer ti vsak najmanjši uradnik lahko prekriža vse načrte in ideje. Podn. Solidno dolga porodniška doba. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 To je država, kjer ljudje nimajo zaupanja v inštitucije. So čisto odpovedali. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 REGRAT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Sem pa že videl regrat tudi v drugih državah, res pa, da se tam drugače imenuje, mogoče je naš bolj onesnažen v bližini termoelektrarn in v industrijskih conah, bljak, to ni treba reklamirat... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Regrat raste povsod, poleg nas ga pa uživajo kot solato le še na območjih manjšin. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 ...nas je vseh skupaj za eno manjšino... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Fina tema, Stane (*ceprav ze imamo to nekje, pa se zdajle ne spomnim, pod kaksnim naslovom)...Tako smo nekateri to ze pisali... Bucno olje ni samo SLO, je ves ta pas gor znan po njem, ceprav je res, da je zdaj najkvalitetnejse ravno slovensko in velja ta za njegovo 'domovino'. Pozabili ste na Moceril (clovesko ribico), ki je cisto slovenska posebnost. Radenska ima mineralno vodo, ki je med najboljsimi na svetu. Ja, pa kozolce imamo, to ste pa ze napisali. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 kr neki......kwa se greste....edin kar mamo posebnga so butalci (z njihovo soljo)pa buhinci (kjer so babe tko strashansk grde)pol mamo pa she TRIGLAU.....pa ZLATOROGA.....pa TOZHIBABE (hehe) (mocheril alaias proteus pa ni chist samo slovenski.....ga najdemo tut v franciji, pa ameriki, sicer v malce drugachni obliki, pa vendar....sej ptichi tut niso usi glih ) 666 zlodejchkou bi tut lohk prshtel zram Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Jaz sem tudi hotela napisati Zlatoroga. Tozibab pa zaradi skromnosti pac ne... Moceril, ja, saj je se crni in vse, pa vendar - takle 'kozni' mislim da je samo tu.Hvala za poduk. Butalci, to pa, to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 okoli proteusa slovenija prednjachi samo v tem, da je bil na nashem ozemlju prvich odkrit....in to od samega herr valvasoja....in to na dolenjskem pri stichni, kjer so jih cigani jedli kot ribe (pozneje v letu gospodovem 1998 je zadeva preizkushena tudi od prisotnega in she nekaterih in je okusna ) 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Ženske ej! mamo, tud, ljubljanske študentke so znane širom sveta kt najbolj brhki cveti mladosti.... brez heca... tega se ne vidi povsod, kar se vidi v sloveniji.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Oho, Aakhut, to pa je potem na nek nacin podobno kot z Lipicanci - teh se tudi ni nihce omenil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 pa TITOvo nogo...ta odrezano....v patoloshkem muzeju MF 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 DVOJINO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 (ceprav to tudi mislim, da ima se kdo)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Grki in Sanskrt, pa še to ne, ker se v sanskrtu reče MDVA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 pa stara hebrejshchina ma tut dvojino....nima pa preteklega chasa....ergo 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 haha takrat še ni bilo preteklosti hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 pa stara hebrejshchina ma tut dvojino....nima pa preteklega chasa....ergo 666 zlobijeu....tralala A tudi oni so bližnji potomci Solvencev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 .Dražava kjer ti vsak najmanjši uradnik lahko prekriža vse načrte in ideje. Podn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Ženske ej!mamo, tud, ljubljanske študentke so znane širom sveta kt najbolj brhki cveti mladosti.... brez heca... tega se ne vidi povsod, kar se vidi v sloveniji.. joajta, premau si še vidu..si pod vplivom Novega zorenja, Srečno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Pa še to posebnost imamo:pri nas so obrtniki (rokodelci) podjetniki, drugod pa umetniki. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.