Skoči na vsebino

Slovenske posebnosti

Guest sstane

Recommended Posts

• Komentarji 93
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Geografska lega je naša posebnost. Nam tudi v Eu nebi bilo treba, ker bi nas morali oni prosit, če želimo vstopit. Tako prosijo še preostali del EFTA-e.

Kozolci so tudi naša posebnost. Drevesa vidiš na vsakem koraku. IN še mnogo je teka kar bi naštel, ustavil bi se pa sigurno pri nevoščljivosti.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

Fina tema, Stane (*ceprav ze imamo to nekje, pa se zdajle ne spomnim, pod kaksnim naslovom)...

Tako smo nekateri to ze pisali...

Bucno olje ni samo SLO, je ves ta pas gor znan po njem, ceprav je res, da je zdaj najkvalitetnejse ravno slovensko in velja ta za njegovo 'domovino'.

Pozabili ste na Moceril (clovesko ribico), ki je cisto slovenska posebnost. :palec:

Radenska ima mineralno vodo, ki je med najboljsimi na svetu.

Ja, pa kozolce imamo, to ste pa ze napisali.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

kr neki......

kwa se greste....edin kar mamo posebnga so butalci (z njihovo soljo)pa buhinci (kjer so babe tko strashansk grde)

pol mamo pa she TRIGLAU.....pa ZLATOROGA.....pa TOZHIBABE (hehe)

(mocheril alaias proteus pa ni chist samo slovenski.....ga najdemo tut v franciji, pa ameriki, sicer v malce drugachni obliki, pa vendar....sej ptichi tut niso usi glih )

666 zlodejchkou bi tut lohk prshtel zram x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jaz sem tudi hotela napisati Zlatoroga. x:)x

Tozibab pa zaradi skromnosti pac ne... x:px x;)x :vragec:

Moceril, ja, saj je se crni in vse, pa vendar - takle 'kozni' mislim da je samo tu.

Hvala za poduk. :)

Butalci, to pa, to. x:o)x x:px xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

okoli proteusa slovenija prednjachi samo v tem, da je bil na nashem ozemlju prvich odkrit....in to od samega herr valvasoja....in to na dolenjskem pri stichni, kjer so jih cigani jedli kot ribe x:Dx x:Dx x:Dx (pozneje v letu gospodovem 1998 je zadeva preizkushena tudi od prisotnega in she nekaterih in je okusna x:px )

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ženske ej! :) mamo, tud, ljubljanske študentke so znane širom sveta kt najbolj brhki cveti mladosti.... brez heca... tega se ne vidi povsod, kar se vidi v sloveniji.... :2src:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Oho, Aakhut, to pa je potem na nek nacin podobno kot z Lipicanci - teh se tudi ni nihce omenil. x:)x

Picasso

Guest sstane

pa stara hebrejshchina ma tut dvojino....nima pa preteklega chasa....ergo

666 zlobijeu....tralala

A tudi oni so bližnji potomci Solvencev :8):

Ženske ej!mamo, tud, ljubljanske študentke so znane širom sveta kt najbolj brhki cveti mladosti.... brez heca... tega se ne vidi povsod, kar se vidi v sloveniji..
joajta, premau si še vidu..si pod vplivom Novega zorenja, Srečno x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...