Skoči na vsebino

Slovenske posebnosti

Guest sstane

Recommended Posts

• Komentarji 93
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa na Trobca ne smemo pozabiti. Saj je res posebnost, model.

Sem se pa spomnila se na nekaj - med.

Med prvimi smo imeli to na sirsem obmocju, zagotovo je nas med med najkvalitetnejsimi, ce ne najkvalitetnejsi.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

sem slisala, da je tale proteus ( cloveske barve) tudi na hrvaskem po par jamah, ma ne vem, ce je res.

med smo pa res eni prvih uporabljali, skupaj s kelti, no, medtem, ko so oni sli naprej na zahod, smo mi ostali, kjer pac je boljsa medica x:Dx :palec:

kranjska klobasa

gibanica

pogaca

zganci!!!

joj, sele 1 dan zdoma, pa mam ze domotozje x:o)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ja, ker Marsa pa ni, jih je sedemnajst tisoc ali koliko... :o|o: :xx!: xrolleyesx

:O: :eek: x?x

x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx x:px

hehe, pa tudi - slovenska? posebnost? Jasno, da ne Marsa, tole bomo kar skenslali, izbrisali, poslali na luno in na mars. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

no....bomo pa she marso zram utaknal x:)x  x;)x

666 zlobijeu....tralala x:Xx  x;)x  x:Xx

Aakhut - RES jih je 17.000 (no, morda kaki dve manj x;)x x:px)...

Nisem mogla verjet - neko Rdece morje (nakljucje, Mars je rdeci planet) Alma Marsa in to, pa se razni dohtarji in podobno, fiziki itd. - MOSKI. :eek:

Sem bila ful razocarana, sem mislila, da sem edina. x:)x

Picasso

Hm... tole pa ni OK, nima zveze s slo posebnostmi, kar sem zdajle mislila povedat, drugje pa bi bilo iz konteksta... :o|o:

Picasso

Pa pristna slovenska zavist, ki bi nas lahko grela celo zimo x:Dx :palec: , zadrtost, nesproščenost, nestrpnost .... Hm, od talepih....

Fuuuuuuuuul stvari zgradili s prostovoljnimi akcijami - bratstvo in enotnost - ceste, tovarne. Skromnost.... x:)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hm.....ena od slovenskih posebnosti (mogoče povezana z zavistjo x;)x ) je.......da ne znamo ali nočemo videti slovenskih pozitivnih, dobrih lastnosti....... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tsk Tsk Tsk, :) hehe, Kaj pa kaka lepa skupna lastnost?

Solidarnost, ki se pokaze, ko je kdo v stiski, dobrodelnost - Slovenci zelo radi pomagamo, te akcije so kar uspesne, folku se porusi bajta, sosedje in iz vseh koncev prihitijo pomagat. :palec:

Picasso

Solidarnost na takle način ja, na kakšen sistem doniranja na razne račune pa mislim, da smo s toliko zlorabami postali imuni. (hm, zakaj dons same čudne lastnosti :eek: :inocent: )
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pa res, Naky, pisanice, zganci, CIPKE, idrijske, seveda, svetovno znane.

No, pa smo pri kristalu rogaskem...

Picasso

x:Dx :vragec: Pozdravljeni na Luninem forumu.Še jaz se vam pridružujem.Pritegnila me je tema o slovenskih posebnostih-predvsem je to pesimizem in preveliko hitenje za materialnimi dobrinami, ja pa še nezaupanje do soljudi.V tem smo močni, morali bi se prevzgojiti, lepše bi živeli.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...