Guest sstane 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 ZASEKA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 SAMOIZBRISANI 666 zlobijeu....tralala(pa "generala" KOLSHKA tut nimajo drgje :xx!: ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Pa na Trobca ne smemo pozabiti. Saj je res posebnost, model. Sem se pa spomnila se na nekaj - med.Med prvimi smo imeli to na sirsem obmocju, zagotovo je nas med med najkvalitetnejsimi, ce ne najkvalitetnejsi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 sem slisala, da je tale proteus ( cloveske barve) tudi na hrvaskem po par jamah, ma ne vem, ce je res.med smo pa res eni prvih uporabljali, skupaj s kelti, no, medtem, ko so oni sli naprej na zahod, smo mi ostali, kjer pac je boljsa medica kranjska klobasagibanicapogacazganci!!! joj, sele 1 dan zdoma, pa mam ze domotozje Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 kurent Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 O, Tinka, Mick! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 bobnar.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Ja, ker Marsa pa ni, jih je sedemnajst tisoc ali koliko... :o|o: :xx!: hehe, pa tudi - slovenska? posebnost? Jasno, da ne Marsa, tole bomo kar skenslali, izbrisali, poslali na luno in na mars. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Zbrisan budistični tempelj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 no....bomo pa she marso zram utaknal 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 no....bomo pa she marso zram utaknal 666 zlobijeu....tralala Aakhut - RES jih je 17.000 (no, morda kaki dve manj )...Nisem mogla verjet - neko Rdece morje (nakljucje, Mars je rdeci planet) Alma Marsa in to, pa se razni dohtarji in podobno, fiziki itd. - MOSKI. Sem bila ful razocarana, sem mislila, da sem edina. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Hm... tole pa ni OK, nima zveze s slo posebnostmi, kar sem zdajle mislila povedat, drugje pa bi bilo iz konteksta... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 hehe....aakhut je pa en sam zato je pa zlobijeu tolk vech vsaj 666 zlobijeu.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Pa še brez Adama :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Tsk Tsk Tsk, hehe, Kaj pa kaka lepa skupna lastnost? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Kaj pa kaka lepa skupna lastnost?A tud to imamo? (Se hecam! Sej smo tudi OK! Sam moram kar dobro razmišljat, katera je ta lastnost... ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Skupna država, ki prinaša vsakemu državljanu 100EUR dividende na mesec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Pa pristna slovenska zavist, ki bi nas lahko grela celo zimo , zadrtost, nesproščenost, nestrpnost .... Hm, od talepih.... Fuuuuuuuuul stvari zgradili s prostovoljnimi akcijami - bratstvo in enotnost - ceste, tovarne. Skromnost.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Hm.....ena od slovenskih posebnosti (mogoče povezana z zavistjo ) je.......da ne znamo ali nočemo videti slovenskih pozitivnih, dobrih lastnosti....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Tsk Tsk Tsk, hehe, Kaj pa kaka lepa skupna lastnost?Solidarnost, ki se pokaze, ko je kdo v stiski, dobrodelnost - Slovenci zelo radi pomagamo, te akcije so kar uspesne, folku se porusi bajta, sosedje in iz vseh koncev prihitijo pomagat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Solidarnost na takle način ja, na kakšen sistem doniranja na razne račune pa mislim, da smo s toliko zlorabami postali imuni. (hm, zakaj dons same čudne lastnosti ) Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Karitas, Rdeči križ, Rotary in take solidarnostne firme imajo vsi, Delnice države pa še nobeden narod nima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 potica, pa čipke, pa pisanice, pa kurenta, žganci, krvavice, pečenice, Planica..... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Pa res, Naky, pisanice, zganci, CIPKE, idrijske, seveda, svetovno znane. No, pa smo pri kristalu rogaskem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soseda 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Pozdravljeni na Luninem forumu.Še jaz se vam pridružujem.Pritegnila me je tema o slovenskih posebnostih-predvsem je to pesimizem in preveliko hitenje za materialnimi dobrinami, ja pa še nezaupanje do soljudi.V tem smo močni, morali bi se prevzgojiti, lepše bi živeli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.