mushi 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 velikonočnice - rožice xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Mercator Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 1.maj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 A je že kdo omenil cviček? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 :o|o: Ne Ich, pac pa Astra (stajerka)! :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 MercatorTole je šlo tudi meni skozi možgane. No pa če smo že pri tem, pa še Tuš... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 LUNIN NET Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 LUNIN NET Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 ... ...:o|o: :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 ...si midva izgleda različno predstavljava pomen tega smeška Mick .................. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 meni je klovenček simpatična ikonca, razigrano, igrivo, a nej bi kaj drugega pomenil ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Ja....meni pa se je zdela simpatična in igriva "sstanetova" slovenska posebnost Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Saj v bistvu se hecam.Meni je tudi vsec klovn, ampak mi je bila asociacija kot - odstekano, ne? Ali kaj takega...Saj v bistvu je pa res... odstekano...In v bistvu je morda tudi res posebnost na slo net sceni in torej - slovenska posebnost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Odštekanci na odštekanem luninem netu .....Ja, lunatici, ne (v pozitiva smislu, šur ) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Hja slovenija je tkole ne majhna, razmišljam zadnje čase, ne, v srednjem veku so kovali oklepe 3/4 velikosti zato da bi izkazovali svoje mojstrstvo, nad oblikovanjem oklepa, pol mi pade v glavo ena sošolka taka mejhna in to, ampak blazno seksi... , pol razmišljam naprej slovenija taka mejhna in to, mrbit pa si je bog reku, zdaj pa se pejmo mal umetnost... in to je naša posebnost... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.