Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 [url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=8"][b]Napoved za 8. teden[/b][/url] - [b]16. - 22. februar 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 pismo tale napoved drži... mene ni več.... grem prespat dan... mejte se... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2004 Razdrazeno in virozno, ne... :o|o: Mene pa glava malo boli... Ja, s sabo se ukvarjati, pametno, jaz grem pa kuhat (zame pa predvsem drzi pozresnost totalna, vceraj sem skoz nekaj jedla, kar se je dalo, vse sem izbrskala, skoz bila lacna in nekaj, spinaca ni bila dovolj, potem sem napadla se inchune in vse zivo tamle)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Marsa, glede lakote, jaz bom tud očitno vse za nazaj not dobila. a bo potem v petek težko post zdržat? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2004 A si spregledala? Glih idealno bo, v zacetku pozresni, proti koncu lahkotnejsi, post bo lahko uspesen. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Jooj, jaz tud skoz nekaj basem... in pol sem vsa napihnjena in ven, da sploh ne rabim vec, ampak.. pa dejmo se pol vrecke pistacij... Se poskusam mal disciplinirat, vsaj tolk, da me no bo vse bolelo od pretiravanja.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2004 Jaz tudi - a veste kaj jem? (jaz, ki ne maram sladkega!) - tako 'marmelado', kao, z meto, ki mi je dal zadnjic frend, ki je kot 'ananasovo sladko' (ce kdo pozna, juznjaska zadeva - slatko, ful sladka -hehe, kaksna pa- zadeva, kot nekaksen kompotek gost, blazno sladko, da moras vodo zraven pit). No, in to jem tamle po zlicki. (in NE dobim crickov v bezgavkah! )... Prav dobesedno napadam tamle kuhinjo, gledam kot da bi bila cisto sestradana, kar malo se tamle pletem, malo brskam, gledam, malo kornfleksa gricnem (aja, vsec so mi take suhe, puste zadeve, kot npr. grisini, prepecenec ipd), kar se da pojest, no... One araside, orescke etc. smo pa ze zgrickali, bucnic pa nimam tudi ne vec... Prej sem nasla en turski med totalno trd, sem si skoraj vse zobe polomila... Eh, ja... bogi folk, ki ima skoz takole, pa s sladkarijami. Aja, kaj bi mi pasalo zdajle totalno? Sladoled! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.