Skoči na vsebino

Pretrganje vezi s starši

tiana

Recommended Posts

Kako trganje vezi, ni možno, sploh. Tako kot je rekla kapica. No way.

To je ok, da greš od doma, samo potem se šele začne delo, če hočeš vezi res zrihtat. Vse zamere,......vse jeze,....dojet, razvozlat, odpustit, edino tako se vezi uredijo. Vse ostalo je zame osebno, brez veze. Ja in potem kaj, hoditi na obiske vsake toliko, ker se spodobi, malo potrpeti, površinske debate,.... :xx!: ali pa sploh nobenih stikov, in celo življenje nositi neko zamero, potlačiti v globine in funkcionirati, kakor normalno, lezati na nekem lezalniku, ki je narejen iz črepinj (super karta Lagodnost, Osho, ki to najbolje ponazori) in se kasneje čuditi, ko dobiš raka itd s čim sem si to zaslužil. x8Dx

Ja tako je, nova doba nam bogu hvala ne dopušča več neke lažne lagodnosti in to je nujno za naš razvoj človeštva. In toliko časa nam pritiska na naše potlačene zadeve, da prej ko slej pokazejo svoj obstoj, potem je malo panike, samo če si vsaj malo odprt, življenje tudi pošlje prave dogodke, ljudi v naš prostor in se začne redčenje gnoja, ker edino tako mu lahko vzameš moč.

Tako, na hitro. x;)x

trganje vezi je možno, prav tako je možno osvobajanje vezi s starši... in za to priložnost ni potrebno čakat enega dne v prihodnosti, ko greš na svoje ... čeprav takrat je najlažje.

Vezi se lahko osvobajaš zdaj in tukaj ... kjer si.

v ta namen priporočam knjigo od Krystal phyllis ... odstranjevanje vezi.

samo odločit se je potrebno in seveda nekaj v zvezi s to odločitvijo tud nares ;)

Deli na socialnih omrežjih

trganje vezi je možno, prav tako je možno osvobajanje vezi s starši... in za to priložnost ni potrebno čakat enega dne v prihodnosti, ko greš na svoje ... čeprav takrat je najlažje.

Vezi se lahko osvobajaš zdaj in tukaj ... kjer si.

Vezi se ne osvobojaš, lahko jo narediš lahkotno, lepo in netežko, tako po domače povedano. Se pravi z delom na sebi. Tisti, ki so v resnici potrgali vezi z staršem, to se zgodi ob kakem extra težkem dogodku v otroštvu, niso srečni, so izgubljeni in to vez je treba "poflikati" nazaj, pozdraviti.

ja preizkušeno milijonkrat....vezi za nazaj in vnaprej

Ja, enako. Zanimivo ne, kam vse sežejo naše vezi. x:Dx Je prav zabavno lahko. x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

berem to knjigo - to ni trganje vezi in to ne pomeni, da pretrgaš odnos s starši oz. komerkoli...

saj sem napisala ... da je naslov odstranjevanje x:Dx

in predvidevam, da si pod pretrganjem predstavljaš... neko grobo, na silo izsiljeno situacijo, ki je ponavadi pomešana z kakšno zamero ali ignoriranjem.

Pa vendar pišem o tem, da se osvobodimo vezi ... in posledica je osvoboditev vpliva, ki nas (lahko) ovira.

Vezi se ne osvobojaš, lahko jo narediš lahkotno, lepo in netežko, tako po domače povedano. Se pravi z delom na sebi. Tisti, ki so v resnici potrgali vezi z staršem, to se zgodi ob kakem extra težkem dogodku v otroštvu, niso srečni, so izgubljeni in to vez je treba "poflikati" nazaj, pozdraviti.

Ja, enako. Zanimivo ne, kam vse sežejo naše vezi. x:Dx Je prav zabavno lahko. x;)x

Barbara Brenan avtorica knjige Prebujajoča svetloba ... je celo opisala kako so zgledale pretrgane vezi ... tako da se strinjam z njo, da je mogoče in je možno trgat vezi.

o tem kako se pa osvobodiš vezi ... je mali milion načinov.

Pa vendar to ne pomeni, da boš sedaj imel starše na nekem ignorju ali kaj temu podobnega ... gre se le zato, da greš svojo pot, brez (močnega) vpliva, ki bi ga lahko starši imeli na tebe... saj si več preveč staršev lasti otroka kot nekaj kar je njihovega (npr moj otrok).

Zarad tega tud pride do premočnih vezi, ki so odraz posesivnosti (in ne ljubezni) in ravno zato je osvobajanje potrebno... saj drugače se posamezniku (v tem primeru otoku) preprečuje nekaj, kar mu je namenjeno v imenu t.i. starševske ljubezni, ki pa je v večini primerov izrojena, popačena in na nek način egoistična.

vseeno si ti še vedno povezan s starši ... nisi pa več vezan na njih in oni ne na tebe. In to je poanta osvobajanja.

Barbara Brenan avtorica knjige Prebujajoča svetloba ... je celo opisala kako so zgledale pretrgane vezi ... tako da se strinjam z njo, da je mogoče in je možno trgat vezi.

Ja saj o tem govorim. Pretrganja vezi v zvezi z travmatologijo. In to tudi Barbara lepo pove, da jih mora poflikati in jih ne pušča kar da blodijo naokoli.

Saj ne, da se ne bi strinjala s tabo. Ne strinjam pa se z frazo osvobajanje ali trganje vezi. Tu ti želim povedati, da to ni možno niti dobro. Pa naj zaradi mene ne vem kdo uporablja ta izraz, ker po mojih izkušnjah to ne drži. Zdravilskih izkušnjah. x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

Ja saj o tem govorim. Pretrganja vezi v zvezi z travmatologijo. In to tudi Barbara lepo pove, da jih mora poflikati in jih ne pušča kar da blodijo naokoli.

Saj ne, da se ne bi strinjala s tabo. Ne strinjam pa se z frazo osvobajanje ali trganje vezi. Tu ti želim povedati, da to ni možno niti dobro. Pa naj zaradi mene ne vem kdo uporablja ta izraz, ker po mojih izkušnjah to ne drži. Zdravilskih izkušnjah. x;)x

torej, če praviš da si prebrala da ona svetuje, da bi jih morali poflikati ... potem se očitno strinjaš, da jih je možno pretrgat (saj kako pa bi nekaj naj ne flikali, če ni pretrgano) x:Dx

in verjetno so posledice in posledično delovanje pretrganja zelo različne kot posledično osvobajanje.

... ti pa želim veliko Ljubezni do spoznanja, zakaj je osvobajanje (in ne trganje) potrebno xvrtcx

Pozdravljeni! Zanimajo me vaše izkušnje v zvezi s tem, kdaj ste se osamosvojili, kako so starši to sprejeli?Včeraj se imela en pogovorček s starši, ki me je zelo šokiral. Ker počasi končujem študij,sem tako mimogrede omenila, da ne bom več dolgo doma živela. Sicer nimam glede tega nekih konkretnih načrtov in možnosti, ampak mislim, da če si želiš, se vse da. Prva njihova reakcija je bil posmeh (češ kaj boš te ti). Ko sem rekla, da imam resno namero glede tega, sta me ogorčena vprašala, če se jima hočem na tak način maščevat. Halo, stara sem 26!!! Potem se je nadaljevalo v smeri, češ, kaj bi pa jaz sploh lahko delala, ker za kelnarco (kot edino možnost za tako nesposobnico) namreč nisem dovolj sposobna. To me je pa tako razkurlo, da sem še zdaj razpi....Končujem namreč magisterij. Kaj se zdi to vam normalno? Ni čudno, da me vsake tolko tesnobe grabijo, ker mi že od nekdaj vcepljajo, da sem itak nesposobna za bilo kako delo. Ima kdo podobne izkušnje? Se zavedam, da je velik del krivde tudi na meni, ampak vseeno. Mi je dalo mislit. To se mi zdi čisti egoizem, manipulacija z drugim človeškim bitjem. S tem, da si ustvarim nekaj svojega, se hočem njim maščevat?!!!! Zaenkrat toliko, moram se malo pomirit.

nch se ne sekiraj,,,,

ko bosh mamica se pa le spomni teh napisanih misli,,,

pa ne mojih -tvojih-,,,

ne razumesh?

preberi she in she,,,

ps. konktatiraj DIANO! STA ISTE SORTE.

:fiju:

IN TKO:

al je mrknila al pa geslo pozabla.

naj pochiva v iskanju gesla :(

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...