Skoči na vsebino

Opazovalec

Nymphea

Recommended Posts

Lep pozdravček vsem. x;)x

V službi naju s sodelavko nenehno opazuje moški, ki je izredno nervozne narave in non-stop telefonira.

Ker je njegovo opazovanje že moteče sva mu zadnjič s sodelavko celo pomahali,

vendar se je delal, da naju ne vidi.

Kaj bi vi storili v takem primeru, če bi nekdo posegal v vašo zasebnost! :inocent:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 50
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zivjo in dobrodosla! :) :palec:

Zoprno je tole, kar pravis, a... :

* lahko mu je katera od vaju vsec (ko mu pomahata, pa mu postane nerodno)

* lahko misli, da katero od vaju pozna (*pa ko mu pomahata, se zave, da ni kul, pa mu postane nerodno)

* lahko je tezak, ki se ga je za bat

* lahko je cisto kaj petega

** socasno telefoniranje je lahko povsem slucajno.

Sicer pa - jaz bi mu morda pomahala nazaj, potem pa, ce ne bi bilo odziva, bi naprej po svoje in se nanj ne bi vec ozirala... Pac, cuden model,...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... glej ga nazaj - kdo bo prvi povesil pogled?

Hehe, v tem primeru priporocam, da si skorpijon (ali kozorog).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hehe, v tem primeru priporocam, da si skorpijon (ali kozorog).

Ja, v ascedentu sem kozoroginja, luno imam v škorpijonu!

xokkx

xokx

x:Dx x:o)x x:Dx x;)x :palec:

Picasso

Eh, mene take zadeve niti ne ganejo, niti ne motijo.

Če bi me kdo gledal, naj gleda, če si želi oči utruditi ali spočiti x:Dx , mogoče ga na koga spominjam, pa šlihta zadeve v sebi, kaj pa vem, razlogov je lahko nešteto.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

En dan obleces samo majcko.. brez moderca.. in ko bo najbolj gledal, mu pokazi joske! Lahko na joske napises se "Kaj zijas!"

Ali pa na rit lahko to napises in mu jo pokazes.. ali pa kar obe s sodelovko to naredite.. na tvojo rit napisete.. "KAJ" na najeno pa "ZIJAS" pol pa obe pokazete rit in bo skapiral mogoce.. Sej to bo ravno nikje A3 format. Lahko tudi vec.. ali pa manj.. odvisno!

Oziroma na zadnjico, da bo bolj kulturno.

Ce ima tip rad telefon.. mu lahko telefoniras med tem ko te gleda.. in ga po telefonu vprasas.. kam ta trenutek gleda..

Ali pa gres v gozd in najdes eno veliko vejo.. ali pa izruvas drevo.. in ga posadis tako, damu bo mu zakrivalo pogled.. Potem bo se bolj gledal, ker se bo manj videlo.. tko da ti priporocam smreko.

Ali pa s sodelovko mu kupita daljnogled.. in mu ga podarita. ali pa fotoaparat.

Ne ne.. ves ka jnaredis.. po mailu mu poslji svojo sliko.. in napisi, da zdaj lahko pa konco zacne v svoj ekran gledat..

Ves kako lahko ugotovis, ce te gleda, ker si mu vsec.. Poglej kje ma roke takrat in ce se kej trese.. v hlacah.. ali pa v oci ga moras pogledati.. in ce se svetijo potem je to znak pozelenja..

Ijoojjj kako si jaz zelim biti zenska.. in dozivljati taksne zadevice.. To je v bistvu zelo simpoaticna stvar. Ene bi ziher rade pisale, da jih nihce noce gledati, to je vecja tezava. Ampak vedno hoces pac tisto., cesar nimas.

Ali pa enkrat ko te bo gledal, vzames banano in jo zacnes tko zelo eroticno sesati.. in oblizovati.. pol pa se malo poljubi svojo sodelovko.. in z roko pojdi med njene lase.. in malo se muzaj okoli nje..

Priloznosti da iz tega naredis zabavo imas vec kot dovolj.. :)

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Najine ritke so za A5 format(kar je premalo vidno)če pokaževa oprsje z napisom, bo še več nesreč na cesti.

V učke ga ne morem videti ker ma špegle, pomojem pa hlače sploh ne nosi. x:Dx x:Dx x:Dx

Ko bi vsaj imela tel.št. bi mu že rekle svoje........... :xx!:

Kaj naredit?

Skurcat ga, pa v p.m. poslat.

Mislim to ti je pa res način ljudi zalezovat pa nadlegovat.

Si ne bo upal nobenga več. Al pa sej tebe ne.

Madona, sej smo ljudje, pa naj zine kaj ga zanima, al pa da na koga da ga spominjaš, al karkol... Kr naprej ko riba buljit v nekoga, men bi že vrgl ven... Sem imela že določene bedarije in se za debile ni dober končalo.

Ne prenesem da me buljijo, drezajo vame, špijunijo za mano. Skratka pr mir da me pustijo vsi, če pa že, pa direkt karkoli vprašat in direkt odgovor in konec. Nekih voajerjev pa ne prenesem. :xx!:

Polno je bolanih norcev.

Mushi

Kaj naredit?

Skurcat ga, pa v p.m. poslat.

...

x:Dx x:Dx Mushi, kratka in jedrnata, udarna... kot vedno! x:px :vragec: :palec:

Picasso

Nekaj mi ni jasno... ali je ta tip sploh tvoj sodelavec ? :vragec: Ali se gledate skozi zasteklene sobe ?? :eek: Ali sedi nasproti tebe ?

Če je tvoj sodelavec, potem veš telefon... pa ga skurcaj, kot je rekla Muši.. Če to ni tvoj sodelavec, gotovo veš , kaj je to za ena firma... Zatoži ga njegovemu šefu...

Zna biti pa ta zadeva lahko zelo neprijetna.. imela nekdaj nekega zunanjega sodelavca.. :xx!: , in khmm, ni tako enostavno nekoga kar najurit..

Če te moti, boš nekaj morala ukreniti.. jaz sem ga enostavno ignorirala.. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...