Nymphea 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Lep pozdravček vsem. V službi naju s sodelavko nenehno opazuje moški, ki je izredno nervozne narave in non-stop telefonira.Ker je njegovo opazovanje že moteče sva mu zadnjič s sodelavko celo pomahali,vendar se je delal, da naju ne vidi.Kaj bi vi storili v takem primeru, če bi nekdo posegal v vašo zasebnost! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 hoh, čudna tema.se mi pa zdi, da smo o takih doživljajih že nekoč pisali.Tut jest bi pomahau, itak....layf nas uči humane elegance, vsi nevtralni pa nbedn neč kriv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Pomahaš mu.V slovo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Zivjo in dobrodosla! Zoprno je tole, kar pravis, a... :* lahko mu je katera od vaju vsec (ko mu pomahata, pa mu postane nerodno)* lahko misli, da katero od vaju pozna (*pa ko mu pomahata, se zave, da ni kul, pa mu postane nerodno)* lahko je tezak, ki se ga je za bat* lahko je cisto kaj petega ** socasno telefoniranje je lahko povsem slucajno. Sicer pa - jaz bi mu morda pomahala nazaj, potem pa, ce ne bi bilo odziva, bi naprej po svoje in se nanj ne bi vec ozirala... Pac, cuden model,... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bogglefreak20 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Glejta ga nazaj - kdo bo prvi povesil pogled? Citiraj Beatus, qui venit in nomine Domini! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 18. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2004 Menim, da mu je res nerodno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 ... glej ga nazaj - kdo bo prvi povesil pogled?Hehe, v tem primeru priporocam, da si skorpijon (ali kozorog). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 18. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2004 Glejta ga nazaj - kdo bo prvi povesil pogled? Sva že poskusile in .... zgodilo se je, da je pobegnil iz svoje opazovalnice! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Potem si pa zgrešila naslov teme. KOKETIRANJE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 18. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2004 Hehe, v tem primeru priporocam, da si skorpijon (ali kozorog).Ja, v ascedentu sem kozoroginja, luno imam v škorpijonu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 18. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2004 Potem si pa zgrešila naslov teme. KOKETIRANJE 1. ne iščem moškega(niti moja sodelavka) 2. ni najin tip 3.njegovo opazovanje naju ne navdušuje, ker se počutiva ogrožene! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Hehe, v tem primeru priporocam, da si skorpijon (ali kozorog).Ja, v ascedentu sem kozoroginja, luno imam v škorpijonu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 18. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2004 Kaj pa če pride z pištolo in bum...mene ni več! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 18. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2004 No takoj grem v akcijo, list A3 v roke in da vidim odziv........ Veš ga ni trenutno,počakam malo pa........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 18. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2004 držim palčke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 in potem nikoli več nismo slišali o tejle Nymphi... hehe kako suggestivno ime, zakaj ju gleda.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Napišita mu na en list A4 format, da če ne bo nehal zijat, da bosta poklicali policijo! Pa bosta potem videli reakcijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Eh, mene take zadeve niti ne ganejo, niti ne motijo.Če bi me kdo gledal, naj gleda, če si želi oči utruditi ali spočiti , mogoče ga na koga spominjam, pa šlihta zadeve v sebi, kaj pa vem, razlogov je lahko nešteto. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 En dan obleces samo majcko.. brez moderca.. in ko bo najbolj gledal, mu pokazi joske! Lahko na joske napises se "Kaj zijas!" Ali pa na rit lahko to napises in mu jo pokazes.. ali pa kar obe s sodelovko to naredite.. na tvojo rit napisete.. "KAJ" na najeno pa "ZIJAS" pol pa obe pokazete rit in bo skapiral mogoce.. Sej to bo ravno nikje A3 format. Lahko tudi vec.. ali pa manj.. odvisno! Oziroma na zadnjico, da bo bolj kulturno. Ce ima tip rad telefon.. mu lahko telefoniras med tem ko te gleda.. in ga po telefonu vprasas.. kam ta trenutek gleda.. Ali pa gres v gozd in najdes eno veliko vejo.. ali pa izruvas drevo.. in ga posadis tako, damu bo mu zakrivalo pogled.. Potem bo se bolj gledal, ker se bo manj videlo.. tko da ti priporocam smreko. Ali pa s sodelovko mu kupita daljnogled.. in mu ga podarita. ali pa fotoaparat. Ne ne.. ves ka jnaredis.. po mailu mu poslji svojo sliko.. in napisi, da zdaj lahko pa konco zacne v svoj ekran gledat.. Ves kako lahko ugotovis, ce te gleda, ker si mu vsec.. Poglej kje ma roke takrat in ce se kej trese.. v hlacah.. ali pa v oci ga moras pogledati.. in ce se svetijo potem je to znak pozelenja.. Ijoojjj kako si jaz zelim biti zenska.. in dozivljati taksne zadevice.. To je v bistvu zelo simpoaticna stvar. Ene bi ziher rade pisale, da jih nihce noce gledati, to je vecja tezava. Ampak vedno hoces pac tisto., cesar nimas. Ali pa enkrat ko te bo gledal, vzames banano in jo zacnes tko zelo eroticno sesati.. in oblizovati.. pol pa se malo poljubi svojo sodelovko.. in z roko pojdi med njene lase.. in malo se muzaj okoli nje.. Priloznosti da iz tega naredis zabavo imas vec kot dovolj.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 19. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2004 Najine ritke so za A5 format(kar je premalo vidno)če pokaževa oprsje z napisom, bo še več nesreč na cesti. V učke ga ne morem videti ker ma špegle, pomojem pa hlače sploh ne nosi. Ko bi vsaj imela tel.št. bi mu že rekle svoje........... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 19. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2004 in potem nikoli več nismo slišali o tejle Nymphi... I am back................. (na rač. sem samo ko sem v službi) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Kaj naredit?Skurcat ga, pa v p.m. poslat.Mislim to ti je pa res način ljudi zalezovat pa nadlegovat.Si ne bo upal nobenga več. Al pa sej tebe ne.Madona, sej smo ljudje, pa naj zine kaj ga zanima, al pa da na koga da ga spominjaš, al karkol... Kr naprej ko riba buljit v nekoga, men bi že vrgl ven... Sem imela že določene bedarije in se za debile ni dober končalo. Ne prenesem da me buljijo, drezajo vame, špijunijo za mano. Skratka pr mir da me pustijo vsi, če pa že, pa direkt karkoli vprašat in direkt odgovor in konec. Nekih voajerjev pa ne prenesem. :xx!: Polno je bolanih norcev. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Kaj naredit?Skurcat ga, pa v p.m. poslat.... Mushi, kratka in jedrnata, udarna... kot vedno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Nekaj mi ni jasno... ali je ta tip sploh tvoj sodelavec ? Ali se gledate skozi zasteklene sobe ?? Ali sedi nasproti tebe ? Če je tvoj sodelavec, potem veš telefon... pa ga skurcaj, kot je rekla Muši.. Če to ni tvoj sodelavec, gotovo veš , kaj je to za ena firma... Zatoži ga njegovemu šefu... Zna biti pa ta zadeva lahko zelo neprijetna.. imela nekdaj nekega zunanjega sodelavca.. :xx!: , in khmm, ni tako enostavno nekoga kar najurit.. Če te moti, boš nekaj morala ukreniti.. jaz sem ga enostavno ignorirala.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 19. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2004 Mushi, se popolnoma strinjam s tabo! Trubica, hvala bogu, da ni moj sodelavec. Opazuje naju s sosednje stavbe(nimava pa žaluzij, da bi mu zastrle pogled) Ne vem, ča tam dela, imam občutek, da tam stanuje! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.