Trubica 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Ja, res dobro da ni sodelavec .. Možnosti... Nabavi si daljnogled ... odpri okno ... in ga začni direkt opazovati .. če to ne zaleže , si okno polepi s papirjem... takim , malo prosojnim... če to ne pomaga... ah , se boš že kaj spomnila.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 19. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2004 Ja tudi Tjazy nama je svetoval daljnogled(si ga bova umislili ) Se nadaljuje..................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Najine ritke so za A5 format(kar je premalo vidno)če pokaževa oprsje z napisom, bo še več nesreč na cesti. V učke ga ne morem videti ker ma špegle, pomojem pa hlače sploh ne nosi. Ena ritnica ima A5 format? Ali obe? Mislim, ena tvoja ritnica.. ali obe tvoji.. pol pa je se njena ne? Mislim, da bi zadostovalo.. glede velikosti.. drugace ap lahko se malo na hrbet podaljsas napis in se vlezes na okensko polico. Ampak zakaj te moti, ce te gleda.. a ni to cool? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Ja tudi Tjazy nama je svetoval daljnogled(si ga bova umislili ) Se nadaljuje..................... Jaz sem svetoval ,da njemu kupita daljnogled. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 En primer vam napišem.. zakaj mene to tako razp..Tukaj ko zdaj živiva imava takšna vhodna vrata, da so steklena zgoraj, se pravi niso čisto zakrita.. in kje je meni kdaj na misel prišlo da bi tam nasproti kdaj kdo postajal..Pa nama sosed pove, da je polno čikov, že parkrat tam nasproti našel, da kdo tam ponoči stoji.. ker podnevi ga nihče ni nikoli videl.. jst pa gola spim, pa če grem ponoč kej v kopalnco... pa me kak debil pol not zija???No pol sva pa midva nalepila na ta trapasta vrata slike s koledarja, pa je gor Bohinj, pa ena slika morja, pa še eni hribi al kaj.. pa naj zdaj bulji noter..Na ta tri stekla.Da bi ga pa dobila.. bi bil pa verjetno fizični obračun. Sicer krivi smo si sami, a ne, ampak meni nima nihče noter v stanovanje zijat.Ali pa tole.Enkrat sem pred leti, ko sem še prek študenta delala pri kolegici, ki je takrat delala v študentskem servisu spoznala enga frika, kolega od sodelavke moje prijateljice, se pravi še ene zaposlene pri š. servisu.. in ta sodelavka je imela tipa ki se je fiksal (ki je bil v SŠ tudi moj sošolec), ta njen kolega pa tud narkoman. In je tam zvedel moje ime pa priimek, vsega skupaj sva se mogoč videla 10 min. in nato izbrskal tel.št. v imeniku, ker smo v našem kraju edini. Bil je full čuden, pa težil kr naprej kok je bogi, pa da se odvaja itd... in se mi je zdelo kaj to mene briga, tvoj problem (njegovi starši pa full keša, pa sej to je vedno tako, če kdo takle zagrezne, domači njegovi vedno polni dnarja in noben se za otroke ne briga). No in pol enkrat sem se še oglasila na tel., pol pa rekla doma, če kliče ta in ta, mene ni doma.In me ni blo parkrat in se je tip primajal k meni domov x!x (naslov iz tel. im.!) Tisti dan je imel pa ata dopust in je še vrata on odprl pa pravi da je prišel en fant, ki pravi da mi je prinesel šopek??Jst pridem dol in me skor kap ko tega debila zagledam. Potem pa da roko izza hrbta in je mel v koščku črtastega papirja, takega iz zvezka zaviti dve al pa tri travniški že čisto uveli vijolici. Pa sem rekla da naj gre... On pa da ne, da je prišel k meni na obisk in je hotel noter prit, a kaj pa naj z njim v hiši, da se ga znebit ne morem, pa bi še kej spizdil? Pa sem bla oštra naj gre in konec, nisem ga jst vabila.. Pol pa začne, da je prišel z enim kolegom in on je zdaj šel naprej on pa nima denarja za bus. Sem rekla kaj pa mene briga kakor si prišel boš tud šel, pa pejt na štop, te nisem vabila in nočem nč s teboj več imet. Adijo. Pa kaj mislite da je tip šel? Ne!!!! In je sedel pred našo hišo in meni je foter težil kakšna koza sem in s kakšno razpuščeno bando se družim, čudaki, norci.. Da mi je čist strgal. Da je bil pa bivši še vseen normaln. Zdej pa taki!(Ta tip je čist zafiksan zgledal, kr buljil je skozi tebe...) Pa potem se je k sosedom vsedel za mizo pred hišo. Oni pa tud tam.. Meni je blo tako nerodno. Jst pa NIČ kriva!! In potem ne vem čez kolk ur je le šel.Pa se enkrat srečava v Celju..Sem rekla spizdi. Zame si zrak. Prasec. Pa ti take težave to nrdi. In potem sem bila full previdna s svojim priimkom. Da ga ja ni kdo komu kje omenil. (Pol te lahko najde v imeniku pa naslov tudi) Ime pa GSM, ki ima tako skrito številko.. sem komu povedala, pa to pol ko smo se že kr parkrat videli..JOOOOOOJJ!!!!!!! Marsa! Tole pa ni bilo kratko... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 19. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2004 Mislim, da bi zadostovalo.. glede velikosti.. drugace ap lahko se malo na hrbet podaljsas napis in se vlezes na okensko polico.Kaj ti pa je? A želiš,da padem dol na ulico z okenske police(da ne govorim o zabaviti mimoidočih,ki bi opazili moje zviranje) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 19. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2004 Joj, Mushi ne me strašit! :OO!: Zelo slaba izkušnja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Kar te ne uniči te naredi močnejšega. Je bil tale nemški filozof kr maček.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Hmm ja, ne vem točno kako je s temi opazovalci, se mi je pa včeraj zgodilo nekaj zanimivega. Čakala sem nekoga v neki kavarni v mestu, brala knjigo, pila čaj... In potem pride čas, ko sem morala it tja, kjer sem bila zmenjena, rečem natakarici če lahko plačam. Pa reče, da je plačal že nek fant, ki je ravnokar šel ven. Jaz nisem videla nikogar, ki bi ga poznala, niti na videz... Ona pa je rekla, no upam da veste, za kaj gre. Seveda nisem vedela. Zanimivo..... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Ajda.. a ni to bil razlog, da si sla srecnejsa iz lokala? A ti vsaj malo polepsal dan? To je dokaz, da so se ljudje na svetu, ki drugemu ,kar tako brez razloga, polepsajo dan. Ce pa to drugi dojema negativno pa je njegov problem.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Ne, mislim da ne moreš samo tako gledat na to. Enim pa takšna stvar povzroči občutek nelagodja in ogroženosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Mushi, 'kratka'! Tiana, Tjazy - ja, res je takole - po eni strani - a ni fino, po drugi se pa vsakdo vprasa - kaj neki hoce od mene?... kao - a takega so ga zal naredile izkusnje.Ker ce pa vsakomur zaupas, si pa bebec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Zakaj bi pa res bili nezaupljivi na vsakem koraku? Ne rečem, da je treba k vsakemu prisesti v avto al pa iti na počitnice, samo za take zadeve res ni treba ne vem kakšnih zakulisij iskat... Uf sem izgleda bolj neobremenjena. Kaj pa vem, jaz sem tudi eno leto brez kakšnega razloga panetone (uno italijansko potičko) nesla, nobenega poznala, kar tako,d a jim polepšam dan. zakaj ne bi nekdo na en iks dan nekomu plačal pijačo? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Ja, nimam nič proti, če se komu plača pijača. Mora pa ta oseba, ki "časti" prej razbrat kake signale, da si druga oseba to sploh želi. Če ne gre za vsiljevanje, isto kot da bi komu težil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 20. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2004 ja tisti ki je plačal pijačo................je fejst dečko saj ve kaj imajo ženske rade. Kar se pa tiče našega opazovalca sem včeraj videla,da ima sobo čisto v črno pobarvano in neka čudna svetloba je svetila.Zdaj sem pa jaz firbec postalaker me zanima kuga se tam dogaja....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 20. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2004 Problem je zdaj v tem da sem ga jaz začela opazovati.Pa saj sem noraaaaaaaaaaa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 točn morem jaz it mamo srečanje sekte... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 20. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2004 čak mogoče tej zgodbi pridem do dna...............zdej ste mi dal mislt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 hja zdaj je med nami nov član, mali ovenček še ne eno leto star.... (da boste vedli kaj se dela pr nas,...) sicer pa je to joga, meditira se, pogovarja o stvareh, družabno srečanje duhovno nadpovprečno urejenih ljudi, nek tazga kt lunin net sam bolj tesno bolj zasebno in bolj vodeno, plus mojo eksico sem videl, spet, postaja lepša z leti..., vizionar jst.... hehe, ahja sekta je pa zato, k mamo ponavadi sveče pa to, in pol se ljudjem ful zdi anti katoliško pa to, met svečke in meditirat in pet pesmce in to.. hehe, skor kt satanisti, sam pr nas bi bil pentagram prav obrnjen... in brez križev... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Problem je zdaj v tem da sem ga jaz začela opazovati.Pa saj sem noraaaaaaaaaaa. Zdej bo pa on odprl temo tuki, daga dve zenski opazujejo.. pa vsake toliko casa imajo odprt Lunin forum.. Morda bo pripomnil, da mu je nerodno ze postalo... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Ajda.. a ni to bil razlog, da si sla srecnejsa iz lokala? A ti vsaj malo polepsal dan? To je dokaz, da so se ljudje na svetu, ki drugemu ,kar tako brez razloga, polepsajo dan. Ce pa to drugi dojema negativno pa je njegov problem..Ja, maš prav. Sem šla boljše volje iz lokala. Nikakor nisem vzela tega negativno. Bilo je zanimivo. Bila sem vesela. Ja res redko naletiš na ljudi, ki drugemu brez razloga polešajo dan. Pa ne gre za tistih 200 sit... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 družabno srečanje duhovno nadpovprečno urejenih ljudi hehe, ahja sekta je pa zato, k mamo ponavadi sveče pa to, in .. Orka madonca, ... kakšni so pa duhovno nadpovprečno urejeni ljudje ? Meditacija ob svečkah, petje pesmi... uf, to pa ni zame .. :xx!: , ne rečem, če se to dogaja v dvoje.. , ampak sektaško.. mejte se .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 TAKI,ki imajo stik s samim seboj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Lep pozdravček vsem. V službi naju s sodelavko nenehno opazuje moški, ki je izredno nervozne narave in non-stop telefonira.Ker je njegovo opazovanje že moteče sva mu zadnjič s sodelavko celo pomahali,vendar se je delal, da naju ne vidi.Kaj bi vi storili v takem primeru, če bi nekdo posegal v vašo zasebnost! Da se vrnem nazaj na temo . Lansko leto na začetku oktobra se mi je pripetilo, da ko sva bila z drago na samem v nekem parkcu, da naju je zalezoval za grmovjem tip star čez 40. let. Punci sem rekel da naj ostane mirna, jaz sm pa iznenada skočil proti njemu. Bil je tolk šokiran da je raje skočil v notranjost grmovja polno trnja in se komaj izvlekel. A je res taka kriza z odtujenostjo, da se nekateri zadovoljujejo z voajerizmom, ker so preveč sramežljivi da bi bili v fizičnem kontaktu z žensko. Kaj je narobe s folkom, kaj jih sili v kaj talega Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Dobr si tole povedala! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.