Tinqa 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Zanima me, kaj menite o oživljanju vode s sistemom hydronic?Nadalje me zanima kako učinkoviti so "kozarci za hujšanje". Sama namreč še nisem imela izkušenj s tem bi me pa veselo vedeti kakšne so vaše (ali vaših kolegov) izkušnje. Lepo vas pozdravljam in bodite mi fajn! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Verjetno imaš v mislih kozarčke na katerih so različno obarvani znaki. Moja starša imata za pomiritev živcev in za hujšanje. Mami pravi, da je zelo zadovoljna. Jaz sama, pa nimam izkušenj z energijskimi kozarci! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Ja, to so informirani kozarci. Vsebujejo pac doloceno kodo. Spiti moras vsaj 8 kozarcev na dan. Meni je se kar. Kar pozabim malo nanj. Dobro, da si me spomnila, Tinqa. Jaz imam kozarec proti stresu, tako da ti ne morem povedati nic o onem za hujsanje. Tukaj pa so opisi vseh in cene: http://www.zalozba-ara.si/control.jsp?cat=11 Pozdravcek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tpipp 2. december 2008 Prijavi Deli 2. december 2008 Zdravo,na zgornji povezavi nič ne odpre, sem pa našel novo spletno trgovino z ezoteriko in naravno kozmetiko .Imajo vse te informirane kozarce in vrče pa še velik več stvari... http://www.aurea-kozmetika.si/ezoterika/informirani-izdelki/ čao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.