Volk K.L. 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Saj boš dubu pa luftarske delnice . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Pred volitvami pridejo tudi luftarji na vrsto. Kaj ni država tudi luftarska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Ja pa država je v primerjavi z Aakhutom preveč ležerna. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Ali preveč lačna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Ležerna in lačna. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Zanimivo vsi zadovoljni , štrajk v prestolnici pa čez tri dni Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Kle v SLO manjka ena dobra stara francoska revolucija! Sek, sek, bi glavce padale da b blo veselje Pa b bil hitr red! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Ce vam kaj ne pase in mislite, da se tega na normalen nacin ne da izboljsati, pa pac strajkajte... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Insiderska informacija... zdravniki bodo stavkali tja do novga leta.. sicer pa edini problem tranutnega sistema (hehe sicer pa problemi nikol ne pridejo sami) je prekomerna obdavčitev, plač, zlo preprosto, tam folk govori o nekih hudih bruto plačah, direktorjev, ala 2.5 miljona, k v resnici za tem ko plačajo davke dobijo sam še 1 miljon, malo bolj blago je v srednjem razredu, kjer dobi folk tam 300, od 500k, in skoraj vzdržno je najnižje kjer davki niso tako visoki, ampak še vedno, če bi sprejeli evropske davke, pol bi bile plače takoj evropske... tako pa imajo sedaj firme, evropske stroške za plačke, zaposleni pa slovenske plače...., to je jedro problema... sicer pa ko govorimo o štrajku mrbit bi morali študentje mal stavkat, tko čist, sam zarad druženja pa to, pretežka snov, premal rokov za izpite... pa to Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Hehe ali pa gen. direktorica ZOO opozarja na propad ZOO. Je pa ne moti da ima 2 in pol miljončka mesečno. Revizija psihiatrije je pokazala, da si je direktor ali direktorica (ne vem točno) za 2 miljončka uštela, seveda v njeno korist. Denar se bo vrnil, ampak direktor ostane na svojem mestu, če bi pa jaz sunu 10 jurčkov, bi me pa takoj fuknl iz službe na cesto. Še nobeden voluhar iz direktorskih stolčkov ni odgovarjal za kazniva dejanja kraje družbenega premoženja, do dan danes. Dokler imamo take voluharje na foteljih v državnih inštitucijah se nam zelo slabo piše, ma kakšen višji standard pr' takih pohlepnežih. Slovenci bi morali štrajkat tako kot Danci. Množična neposlušnost državi, če ne gre pa na ulice toliko časa dokler ne odstopi celotna oblastna garnitura ljudi tako iz pozicije, kot iz opozicije. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 ...Slovenci bi morali štrajkat tako kot Danci. Množična neposlušnost državi, če ne gre pa na ulice toliko časa dokler ne odstopi celotna oblastna garnitura ljudi tako iz pozicije, kot iz opozicije.... Slovenci neposlušni državi??? Ja kva ti pa je?! Še nobenemu oblastniku v zgodovini nismo bili neposlušni, džizes! Samo Tahi nas je doslej pripravil do upora, ampak KAJ VSE PA JE TIP POČEL ZA TO?! Preštudirajte, pa boste videli. Prav tako, kot nas ima poštudirane država, ki VE, DA NE BOMO NEPOSLUŽNI, če bo le dovolj pametan in ne bo preveč stiskala. Tako kot Tahi, na primer. **************** Pred raznimi utopičnimi izjavami tipa "vsi odstopiti" pa najprej pomislite malo o naslednji dilemi: KDO NAS BO PA POTEM VODIL, če že vsi ti niso dobri? Pozicijo lahko opazujemo in čutimo vsak dan, opozicija pa se je uspela v 6 mesecih zasrati (in pokazati svojo barvo) do te mere, da na oblast ne bodo več prišli. In kdo je še tu kje? Ima Slovenija TOLIKO sposobnih politikov, da je nekje kar neka garnitura, ki doslej še ni prišla na plano? Ma, dajte no! Problem Slovenije je v tem, da jo vodijo večinoma ljudje, ki v življenju niso vodili niti krajevne skupnosti, kaj šele kaj pomembnejšega. Ki ne znajo rešiti problem odpadkov na vasi, pa sosedskega spora zaradi njive ali vrtne ograje tudi ne, da ne govorimo o poslušanju ljudi, ki so jih volili. Zato se zadeva tudi pelje v spolitiziranost, ki je vedno bolj sama sebi namen, predvsem pa vedno bolj oddaljena od realnih potreb ljudi, ki tej kliki zaupajo svoje preživetje. Če pa ta klika vrti znotraj sebe še ves denar in generalno skrbi le za to, da ji bo še jutri dobro, pri čemer ni hudo, če narod malo gaga od hudega - potem je "naš vsakdan" že čisto lep šmorn. Šmorn brez cukra. (Ahm, Janša bo pa to popravil. Pa svizec, ki zavija čokolado...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Slovenci neposlušni državi??? Ja kva ti pa je?! Še nobenemu oblastniku v zgodovini nismo bili neposlušni, džizes!No saj v tem je problem dragi moj če me nisi dobro razumel. Sem kdaj rekel da so bili kdaj neposlušnix?x Predlagam ti da malce bolje očistiš očala ker imaš očitno težave z vidom. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Madonca, Volk, prav imaš, očistil sem jih. Ampak mislim še vedno tako, kot sem prej. In o Slovenceljnih še nisem spremenil mnenja. Ga nisem imel zakaj. Najlepši argument je prišel danes zjutraj v poročilih ob sedmih:V Italiji so zakonsko dvignili starostno mejo za upokojitev s 57 na 60 let (za TRI leta), pa je na cestah 1 milijon ljudi (tako je bilo rečeno v poročilih). Poleg tega imajo štiriurno opozorilno stavko. Pri nas so pred leti to mejo dvignili za OSEM let, pa ni bilo nič. Slovenčki smo mirno požrli.Ko so sindikati v Mariboru v času največjih socialnih stisk hoteli pripraviti protest ob govoru Drnovška, je ob sončnem dopoldnevu prišlo 2.500 ljudi. Samo. Ob desettisočih nezaposlenih! Ko so sindikati za pokojninsko reformo pripravili pohod v LJ (kakršen bo zaradi sedanjih težav tudi v soboto, 3.4.), so nekako zbirtvali cca 12.000 ljudi. V Italiji ali Franciji jih je milijon na cestah dobesedno v luftu. Še veliko se moramo naučiti. (Pa ne mi zameriti, Volk, za moje vprašaje in klicaje, saj ti nisem nič hotel. Samo tkole malo impulz je bil ob pomisli, da kdo še zna pomisliti kaj takega. O neposlušnosti, na primer. - Zato pač imamo, kar imamo. Po mojem se v tem celo strinjava.) Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Ah pri vročih polemikah je zmeraj veliko impulza Bern. Nič ne rečem nobenemu če s svojo glavo razmišlja ali da se ne strinja z mano, pa to tudi izrazi. Ti kar tako naprej ne se bat . Ne grizem. Khmmm volk ne grize Tisto da očistiš očala ni osebno ampak na grobo rečeno da pogledaš nazaj v poste mojih izjav. Drugo je če nekdo po lunatkih osebno udriha in žali čisto brez razloga, samo zato ker se ne strinja. Glej Lucifer in njegovi komentarji. Temu se je čist sfuzlal. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Jaz bi pa rekel, da Slovenci zaslužimo kakšno bolj inteligentno obliko nadzora oblasti, kot pa da kot ovce po cestah letamo. Jaz bom že raje vsak mesec na DD dividendo pogledal, vzel kak časopis v roke, na internetu malo statistiko preveril in zaključil, Rop ga serje, ali pa, Janša ga serje.Morda pa bo informacija govorila, da je vlada dobra.Na volitvah pa sploh ne bo problema.Marsa bo na LN glasovalne listke objavila, malo se bomo zezali na račun kandidatov in strank, potem bomo pa glasovali.A ne bo fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Hja tale Janša ful dobiva na popularnosti, al pa vsaj na pompoznosti, zadnje čase.... hehe, sam pomoje je čist tak kot v Marsinem opisu, nula 0, torej 0.0, oziroma 0... hehe mal tko se mi zdi čist, sam meša jajca, in išče not dlake, rop če že dost pametnega ne naredi ne naredi dost neumnosti... (čeprav je to v modernem svetu ala ZDA, zelo moderno hehe, prejle sem gledal na CNN intervju H. Blixa odlično, pol pa vmes je mel pa Buš konferenco, pa so ga ulovili k je dremal vmes, hehe, mam na mailu še zdej, če koga zanima... sicer pa najbolj všeč mi je tisti rek, Če bi bile Volitve dobre bi jih že zdavnej prepovedali. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Krasno bi se dalo živeti v Sloveniji če bi imeli na oblasti pametne ljudi. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Krasno bi se dalo živeti v Sloveniji če bi imeli na oblasti pametne ljudi. Samo kje jih najti, to je težava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Hja tale Janša ful dobiva na popularnosti, al pa vsaj na pompoznosti, zadnje čase.... hehe, sam pomoje je čist tak kot v Marsinem opisu, nula 0, torej 0.0, oziroma 0... hehe mal tko se mi zdi čist, sam meša jajca, in išče not dlake, ... Če bi poznal njegov horoskop, se ne bi niti čudil. Devica z Luno v Škorpijonu v 12. hiši. Konspiracija, konspiracija, konspiracija... "Glejte, kaj nam delajo!" Kalimero. Karkoli bo na volitvah dobil nad 12 %, lahko po eni nogi skače okoli parlamenta. Ker je tistih, ki bi padali na finte ogroženosti, konspiracije, domobrancev, iskanja dlak v jajcu, vse manj in ne vse več. Ljudje bomo počasi želeli kaj konstruktivnega. Vizijo! Devica ne zmore voditi ničesar, še krajevne skupnosti ne. Edina Devica, ki je v politiki napravil kaj zelo konkretnega, je bil Adenauer, ampak tudi on le pogojno: če prevzameš sesuto državo, ki jo zasedajo vsi živi vojaki sveta, pa jo moraš OZDRAVITI, tu Devica še pride prav, sicer pa ne. Zato Janša pač nikoli ne bo prišel nikamor dlje. Če bi bil vsaj dobra opozicija, pa na našo žalost niti to ni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 ......kdo pa je "vodil" plebiscit po tvoje?.... ......po moje smo ga MI VSI...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Mucek, ti ziher nisi imel nič s plebiscitom .......si bil še premickeni Duvaš pa se kot da si bil en glavnih pri osamosvojitvi........ti....pa Janša Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Viš, Bobnar, spet si neprijeten. Ko napišem v temi svoje mnenje, dobim od tebe "Grow up." Kot da ti stojim na kurjem očesu, ker pač sem. Simptomatično. A rekel bi tole. Pri plebiscitu si bil še majhen, prilično si lahko vedel, za kaj gre, ni pa nujno. Ko je bil 1990 ustanovni kongres SDZ v Mariboru, sem jaz bil na njem, ti pa ne. Ne mi pol govort kdo je takrat kaj počel! Da ne rečem, da sem sam TEBI vsekakor bolj upravičen reči "Grow up." kot ti meni, saj si med drugim mlajši od mojega sina. Pa ti tega seveda še nisem rekel. (Še komu drugemu tudi ne.) Pa sva spet tam. Pri enostranskih podtikanjih, žalitvah itd. Pa z moje strani ne. Kot ponavadi. Drže se - pa razpiši tudi. Sem ti vsaj spet dal razlog. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Devica ne zmore voditi ničesar, še krajevne skupnosti ne. Edina Devica, ki je v politiki napravil kaj zelo konkretnega, je bil Adenauer, ampak tudi on le pogojno: če prevzameš sesuto državo, ki jo zasedajo vsi živi vojaki sveta, pa jo moraš OZDRAVITI, tu Devica še pride prav, sicer pa ne. to so device ja, enga ovna za predsednika pa bo... to bo nekaj.... pa tazga ornk, ne tko na pol kt jst, pol pa bi šlo.... Ko je bil 1990 ustanovni kongres SDZ v Mariboru, sem jaz bil na njem, ti pa ne. Ne mi pol govort kdo je takrat kaj počel! Takrat je bil pa bobnar tolk star kt jst hehe al pa še mal mlajši, pravi mulo, hehe, lepo prosim, najbrž brez volilne pravice.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Kaj pa FORUM 21 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 vpraši g.Kučana, sedaj bo kraljevau etru; imajo novi projekt Forum21.(21 stoletje?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.