Guest sstane 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Kaj, če se vsi LN forumci kolektivno vključimo, to bi bil hec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Hm, starine znajo bit šaljivci.a nje, a nje ...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 No, starine seveda kaj bolj pametnega pač ne najdejo kot leta. Btw, Bern, nič proti tebi, ampak če si bil na ustanovnem kongresu, je tvoje zdajšnje pisanje totalno kontradiktorno.Simptomatično ja. Ah, leta ja. Lep pozdrav. Brez zamere: če sem bil na ustanovnem kongresu, to še ne pomeni, da se podpišem pod vse, kar so govorili in počeli tisti tam, se pravi tisti, ki so odtlej povečini že zamenjali stranke, usmeritve in načela (jaz pa še ne). Kontradiktornosti torej ni. Nenačelnosti tudi ne. Leta pa dajejo tudi izkušnje. Vsaj običajno je tako. Pozdrav tudi tebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Hehe, ehja, jaz pravm da tisti forum 21, ni nič proti našemu forumu par tisoč... saj so tud tam sami carjeviči, ampak pr nas smo pa sami Carji...., tko da tisti naj kar politiko, mi bomo pa sex drugs and rocknroll, furali, vmes pa mal astro duhovnostne scene, hahaja, v indeksu mi piše da sem astro smer Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.