Skoči na vsebino

Something's gotta give...

El Nino

Recommended Posts

"Well I will go down with this ship

And I won't put my hands up and surrender

There will be no white flag above my door

I'm in love and always will be."

Dido,

hm, ja, hudič je to, z mano, in z mojimi ljubeznimi, tole more v črno luknjo tale ladja, naj živi v antimateriji, ... zdaj pa še mal zaigrat kitarco pol pa spat, naj vzame vse skupaj črna noč, sem že mislil da sem močen al karkoli pa to, ampak na koncu sem še vedno tisti, ki se opeče in ga boli, lahkonoč...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

sem že mislil da sem močen al karkoli pa to, ampak na koncu sem še vedno tisti, ki se opeče in ga boli, lahkonoč...

mogoče je pa to priprava na pravo ljubezen. A veš da boš znal vsak lep trenutek ceniti, nekateri ga ne znajo...

vse dobro x:Xx

nene, mislim da si se tega že naučil  - ceniti mislem, ampak vsako dekle boš jemal drugače in ko bo prišel čas.... občutek imam, da bo lahko tisto pravo dekle, srečno dekle x;)x

:palec:

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

občutek imam, da bo lahko tisto pravo dekle, srečno dekle  

sem že na nogah... ;) sam sem odpru posebno temo ki jo bo treba kar pogosto polnit....., hm ja, ej vojko, ja stari, ti si prvi zavohal stvar a ? k si rekel da 9ki ne štima... hm jebat ga, upam da so sco boljše...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hja to je tud mene zanimalo sem pa ke kdaj..., hm zdaj pa se bom predal noči, to je še edina bejba k ma moč nad mano,(trenutno seveda), sem pogruntal kaj me tolk nosi venera mi je tranzitirala čez sonce...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...