El Nino 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 "Well I will go down with this shipAnd I won't put my hands up and surrender There will be no white flag above my door I'm in love and always will be." Dido, hm, ja, hudič je to, z mano, in z mojimi ljubeznimi, tole more v črno luknjo tale ladja, naj živi v antimateriji, ... zdaj pa še mal zaigrat kitarco pol pa spat, naj vzame vse skupaj črna noč, sem že mislil da sem močen al karkoli pa to, ampak na koncu sem še vedno tisti, ki se opeče in ga boli, lahkonoč... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 sem že mislil da sem močen al karkoli pa to, ampak na koncu sem še vedno tisti, ki se opeče in ga boli, lahkonoč...mogoče je pa to priprava na pravo ljubezen. A veš da boš znal vsak lep trenutek ceniti, nekateri ga ne znajo... vse dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 hm a že spet al kaj? hja no, upam da res sam ne znam cenit,,,, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 nene, mislim da si se tega že naučil - ceniti mislem, ampak vsako dekle boš jemal drugače in ko bo prišel čas.... občutek imam, da bo lahko tisto pravo dekle, srečno dekle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 nene, mislim da si se tega že naučil - ceniti mislem, ampak vsako dekle boš jemal drugače in ko bo prišel čas.... občutek imam, da bo lahko tisto pravo dekle, srečno dekle Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 občutek imam, da bo lahko tisto pravo dekle, srečno dekle sem že na nogah... sam sem odpru posebno temo ki jo bo treba kar pogosto polnit....., hm ja, ej vojko, ja stari, ti si prvi zavohal stvar a ? k si rekel da 9ki ne štima... hm jebat ga, upam da so sco boljše... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 http://www.omroep.nl/nps/sesamstraat/spell...x/elmodans3.swfpoki.... ke jih najdeš Taka sem jaz dons Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 hja to je tud mene zanimalo sem pa ke kdaj..., hm zdaj pa se bom predal noči, to je še edina bejba k ma moč nad mano,(trenutno seveda), sem pogruntal kaj me tolk nosi venera mi je tranzitirala čez sonce... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2004 al pa mal drgač youve got to move Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.